Gyldige Zalando rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Zalando koder i mars 2021

Hold deg oppdatert på alle de nyeste modetrender hos Zalando. Finn et kampanjetilbud eller rabattkode på denne nettsiden.
260
10%
rabattkode
Rabatt

Tilmeld deg nyhetsbrevet og spar 10% på ditt neste kjøp med Zalando rabattkode

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Få gratis levering på din ordre hos Zalando

Se kampanje
55%
rabatt
Rabatt

Gjør et knallkjøp på gensere og cardigans her- du kan spare inntil 55%

Akkurat lagt til!
Se kampanje
45%
rabatt
Rabatt

Få inntil 45% rabatt på sneaker-klassikerne fra New Balance

Se kampanje
65%
rabatt
Rabatt

Kjøp vesker til herre og spar inntil 65%

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Knallgode deals på jeans til kvinner!

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Få strikkegensere med inntil 60% rabatt

Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt

Få designerplagg med inntil 40% rabatt

Se kampanje
( rabattkoder)

Sparetips til billig mote hos Zalando

Norges favoritter

Norges favoritter

Zalando har alle Norges favorittmerker med mer enn 1900 skandinaviske og internasjonale varemerker. I ukens favoritter kan du alltid finne produkter satt ned til ekstra lav pris. Klær, sko, accessories, sportstøy, you name it, Zalando har det!
Angrer du på ditt kjøp?

Angrer du på ditt kjøp?

Hvis du har kjøpt et produkt og senere angrer på ditt kjøp, har du 7 dager etter mottakelse til å returnere ditt produkt. Du vil bli fullt refundert for varen, men du må betale for transportkostnaden for å sende den tilbake.

Spar stort på Black Friday

Den ultimate dagen å spare penger på er Black Friday. Zalando vet dette og derfor har de hvert store rabatter på Black Friday. Sørg for å sjekke Black Friday-siden på hvilken som helst dag i året som de fortsatt har produkter som er til salgs. Spar ekstra på Black Friday produkter med en Zalando rabattkode.
0
Vis merVis mindre

Skjønnhetsprodukter til utrolige priser

Uansett hvilken stil du har er, er det noe for alle hos Zalando. Med et stort utvalg i produkter finner alle noe som passer dem. Med fantastiske priser på klær er det ikke rart at Zalando er en av de største nettbutikkene i Norden.

Historien bak Zalando

Siden 2008 har Zalando presset grensene for mote og nå er en av Nordens største klesbutikker. Opprinnelig fokuserte de på fottøy, men har imidlertid nå fokuset til klær til den motebevisste. Ved å fortsette med å komme opp med nye designplagg, vil de bare fortsette å vokse som selskap.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
rabattkode
Rabattkode
Få ytterligere 15% rabatt på salgsvarer med Zalando rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
rabatt
Rabatt
Her får du sportsundetøy til kvinner satt 25% ned i pris
Utløpt rabatt
Se kampanje
65%
rabatt
Rabatt
Få sesongens genser-musthaves med inntil 65% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Få de nye trendene

Få folk til å vende seg rundt på gaten etter din kule stil! Under "Get the Look" får du nye looks, de tidløse trendene og klassikerne. Her kan du se hva som trender akkurat nå i Norge og utlandet. Miks mellom de forskjellige stilene og se hva som passer deg best.
1. Klassisk
2. Casual
3. Trendy
4. Street
5. Party
Hver dag blir det valgt "Dagens Look" som inneholder produkter fra nettsiden. Mange tenker at mote koster mye penger. Det trenger ikke nødvendigvis være sant. Ved å bruke en Zalando rabattkode kan du få rabatt på alle moteklær. Sjekk det ut!
Gå til Zalando nettside

Hvilke fordeler får du hos Zalando?

Ikke nok med at utvalget hos Zalando er enormt - det er mye annet som skiller Zalando fra sine konkurrenter:
1. Du kan få inspirasjon og en eksklusiv rabattkode dersom du melder deg på deres nyhetsbrev.
2. Er du student får du 10% avslag på ditt kjøp.
3. Du har 100 dagers åpent kjøp.
4. Du får alltid fri frakt og retur.
2500
Vis merVis mindre

Prøv Man Box

Trenger du hjelp med å finne hva du skal bruke din Zalando rabattkode på? Zalando kan hjelpe deg å finne din stil. Med funksjonen «Man Box» kan alle menn velge sin stil og deretter lete gjennom et relevant utvalg. Velg blant fem forskjellige stiler og sjekk ut klærne og tilbehøret i kategorien. På den måten vil det være enkelt for deg å velge riktig stil til riktig anledning. Plaggene er selvsagt rimelig priset slik at du sparer enda mer.
2500
Vis merVis mindre

Fordeler med å registrere seg til nyhetsbrevet

Hvis du er ny eller vanlig kunde som alltid er på utkikk etter nye motetrender, anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet. Du vil bli sendt ukentlige e-poster om de nye produktene som er på lager og nye rabatter som er gyldige for øyeblikket. Er du ekstra heldig, vil du bli tilsendt en eksklusiv Zalando rabattkode som gir deg avslag på hele butikken. Eksklusive rabatter os Zalando kommer ikke ofte, og er tidsbegrenset, derfor anbefaler vi at du drar full nytte av dem så snart de er aktive.
2500
Vis merVis mindre

Hva ekspertene sier

Følg med ekspertene Janka og Marte når de plukker ut sine favoritter. Her kan du få inspirasjon til din stil samt se hva som trender akkurat nå i motebransjen. De vil også informere deg om eventuelle rabatter, slik at du kan spare penger på produktene de presenterer. Det er ikke alltid lett å finne noe som appellerer til deg fra tusenvis av produktene Zalando tilbyr, derfor er dette en fin måte å se noen av de beste klærne som er tilgjengelige i butikken. Se de spennende plaggene eller kolleksjonene ekspertene håndplukker til deg i denne uken!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?