Gyldige Vita rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Vita kupongkoder i November 2019

Hold deg oppdatert med alt det nyeste i sminke og moteprodukter hos Vita. Benytt en rabattkode for å spare penger på din bestilling.
260
60%
Rabatt
Rabatt

Opptil 60% på make-up tilbehør

Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt

Spar 50% på Gillette barberingsgel for menn

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
70%
Rabatt
Rabatt

I outleten finner du over 800 sminkeartikler med opptil 70% rabatt

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
30%
Rabatt
Rabatt

Nå sparer du 30% på alt fra Max Factor

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar hos Vita

Fysiske butikker

Fysiske butikker

Hvis du gjerne heller vil se produktene fysisk så kan du besøke en av Vitas mange butikker som ligger i store deler av Norge. Men husk, du kan ikke benytte en Vita rabattkode og nedsatte varer i nettbutikken gjelder ikke i fysiske butikkene.
Vita eksklusiv

Vita eksklusiv

Vita eksklusiv gir deg et eksklusivt innblikk i skjønnhetens arena med utrolige rabatter. Klikk øverst på hjemmesiden med taggen og fin rabattene som du søker etter. Din vare blir sendt innenfor 24 timer.

Kundenes erfaring

Kundenes erfaring forteller alt om firmaet. Det gjør det absolutt for Vita, hvor kundene har gitt 5 av 5 stjerner på Trustpilot ut av mer en 9.000 anmeldelser. Bedre kan det ikke bli! Vitas kunder er mest fornøyd med tre ting:
1.Kundeservice
2.Rask levering
3.Kvaliteten av produktene.
Derfor kan du alltid være sikker på at din erfaring med Vita vil være positiv.
0
Vis merVis mindre

Om Vita

Vita er en av Norges største butikker innen skjønnhetsprodukter. Den aller første Vita-butikken ble åpnet i 1981, og nå har de over 215 butikker over hele landet. Deres oppdrag er å klare målet for kvinner å få råd om hvordan de skal ta vare på deres skjønnhet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
Rabattkode
Rabattkode
Med denne Vita rabattkode sparer du ekstra 10% på alle outlet-produkter
Utløpt rabatt
Se kode
20%
Rabattkode
Rabattkode
Spare hele 20% på ditt favorittprodukt med Vita kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
30%
Rabatt
Rabatt
Nå sparer du 30% på utvalgte produkter fra Björn Axén
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
Rabatt
Rabatt
Denne ukens medlemstilbud er 25% rabatt på hudpleie fra L'Oreal Paris hos Vita
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
Rabatt
Rabatt
Sommerkampanje fra Gilette - spar 25% på alt
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
Rabatt
Rabatt
Ta 25% av prisen på sminke og tilbehør
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Følg Vita på dems sosiale medier

Ved å følge med på Vita sinne sosiale medier kan du finne eksklusive rabattkoder som bare kan bli funnet på sosiale medier! Her finner du også inspirasjon, nyheter, og tips og triks innenfor skjønnhetens verden. Du er mye mer sannsynlig å sjekke inn med dine sosiale medier hver dag en på hjemmesiden, så det gjør det mye lettere for deg å holde seg oppdatert ved å følge dem. Du kan finne Vita på Facebook, Instagram eller se på Youtube videoene dems som gir deg tips og triks.Gå til Vita nettside

Meld deg på nyhetsbrevet

Tilmeld deg på nyhetsbrevet og få de beste rabattene sendt direkte inn på din e-post. Ønsker du eksklusive Vita rabattkoder, så er nyhetsbrevet stedet du ønsker å være tilmeldt. Du vil også motta oppdateringer på alle de nye kampanjene og tilbyr hvilke som for tiden har igangsatt. Du vil aldri gå glipp av et annet god rabatt igjen hvis du bestemmer deg for å registrere deg på nyhetsbrevet.
2500
Vis merVis mindre

Sjekk ut Kampanjene

Vil du spare store summer av penger på dine skjønnhetsprodukter? Da må du være på utkik etter Vita sinne kampanjer. Vita pleier å ha kampanjer som fokuserer på et bestemt merke eller produkt. Du finner alle kampanjene de har igangsatt på hovedsiden. Forvente å få helt opptil 40% rabatt på produkter når det gjelder kampanjer. Vita har også sesongbaserte kampanjer, så når du vet at sommer eller vinter ligger i nærheten, må du sjekke ut for fantastiske tilbud på disse tider. Her er et lite tips som kan komme til nytte!
2500
Vis merVis mindre

Hvordan du får rabatt på din ønskeliste

Hos Vita kan du lage en personlig ønskeseddel av alle produktene du er interessert i. Du vil bli informert om noen av dine ønskelister er tilgjengelig, slik at du kan spare på produktet. Du kan også legge et produkt på ønskeliste og deretter vente til en Vita rabattkode kommer opp på vår side og dra nytte av det da. Du kan da få en prosentvis rabatt på produktet du vil ha. Det er virkelig så lett å spare på Vita.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?