Gyldige Urverket rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Urverket kupongkoder i Oktober 2019

Få noen av de mest kjente designer klokker til fantastiske priser. Ved å bruke en av våre live rabattkoder kan du få klokker for en enda billigere pris!
260
13%
Rabatt
Rabatt

Få opptil 13% rabatt på klokker av merke Cartier

Se kampanje
75-86%
Rabatt
Rabatt

Få minimum 75% rabatt på alle disse klokkene

Se kampanje
65%
Rabatt
Rabatt

Få helt opptil 65% rabatt hos Urverkets outlet

Utløper i morgen
Se kampanje
70%
Rabatt
Rabatt

Spar helt opptil 70% på det store sommersalg hos Urverket

Se kampanje
( rabattkoder)

Kvalitetsklokker til lavpris

Fordeler med Urverkets nyhetsbrev

Fordeler med Urverkets nyhetsbrev

Meld deg på Urverkets nyhetsbrev i dag å få masse fordeler med på til melding. Oppdateringer om det nyeste fra butikken får du direkte inn på e-posten din. Som e-post abonnent mottar du også eksklusivt Urverket rabattkoder, kampanjepriser. Meld deg på i dag og gå ikke glipp av de beste besparelser hos Urverket.
Kontakt kundeservicen om du lurer på noe

Kontakt kundeservicen om du lurer på noe

Ønsker du å få svar på noe spesielt fra Urverket, så sitter deres kundeservice alltid klar til å svare på dine spørsmål. Du kan enten ringe direkte til dem eller skrive en e-post. Åpningstidene for Urverket er mandag til fredag fra 09:00 til 16:00. Se også "Ofte stilte spørsmål" for mere informasjon.

Spor ordren din raskt og enkelt

Nå kan du spore alle dine ordrer du har bestilt hos Urverket. Med hver bestilling får du et ordrenummer du kan legge inn og deretter får du vite mere om ordrestatusen og hvor pakken befinner seg henne. Sporing av pakken er en helt gratis service som alltid er inkludert når du kjøper produkter fra Urverket.
0
Vis merVis mindre

Litt mere om Urverket

Urverket er Nordens største nettbutikk for salg av klokker. Med over 30.000 forskjellige i deres butikk kan Urverket tilby et unikt utvalg av klokker fra de mest kjente klokkeprodusenter verden over.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
Rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på klokker fra MVMT med Urverket rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
50%
Rabatt
Rabatt
Inntil halv pris på Garmin-klokker
Utløpt rabatt
Se kampanje
75%
Rabatt
Rabatt
Spar minst 75% på disse utvalgte klokker
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
345 kr
Rabatt
Få sportsklokker fra kun 345 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
80%
Rabatt
Rabatt
Salg på alle Casio-klokker med inntil 80% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
92%
Rabatt
Rabatt
Spar opptil 92% på klokken i Klokkesalget
Utløpt rabatt
Se kampanje
13%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Gi bort en fantastisk gave

Overrask en av dine kjære med et gavekort til Urverket. Du bestemmer selv beløpet du ønsker å legge på gavekortet, som kan fungere som betaling av en hel klokke eller et tilskudd til en. Med over 30.000 klokkemodeller på siden finner din mottager med sikkerhet noe han/hun liker. Gavekortet blir sendt hjem til mottageren eller deg selv i fysisk tilstand, og kan saktens kombineres med andre rabatter på siden for ekstrem redusering av pris. Sett inn en rabattkode i kassen, for å se betale enda mindre for gavekortet.Gå til Urverket nettside

Urverket Protection

Igjennom Urverket Protection får du garanti om det skulle skje noe med klokken din. Garantien er alltid inkludert når du kjøper en klokke hos Urverket. Fordelene med denne garantien er at du alltid har dekket din klokken for materiale- eller produksjonsfeil:
1. Skader på klokken
2. Ødelagt glass
3. Defekt urverk
4. Støtskade
5. Feil håndtering
6. Vannskader
Skjer det noe med klokken din innenfor de 2 år vil din klokke ville bli sendt gratis retur til Urverket hvor den blir reparert eller ombyttet.
2500
Vis merVis mindre

Finn din perfekte klokke

Med over 30.000 forskjellige klokkemodeller er det vanskelig å finne din favorittklokke bare med å lete etter "Herreklokker" eller "Dameklokker." Ved bruk av Urverkets søkefunksjon blir prosessen med å finne den perfekte klokken mye mere oversiktlig. I søkefeltet kan du søke etter modellnummer, brand eller noe helt tredje i jakten på den perfekte klokken. Vær på utkikk etter kampanjer som gir rabatter på klokker. Disse kampanjene pleier å være fokusert på et merke av klokker og gi store rabatter. Så vær på utkikk etter dem.
2500
Vis merVis mindre

Spar penger på bestselgerens

Se hvilkene klokker som blir solgt mest av på Urverket. I topp 100 listen ligger de aller mest solgte eksemplarer fra klokker til den norske befolkning. Som klokke er du ikke kommet på bestselgerlisten for ingenting, og derfor er det også alltid rabatter på alle klokker på denne listen. Shop mellom de mest kjente merker og spare prosenter som nesten gir deg klokken gratis. De mest solgte merker på listen akkurat nå:
1. Emporio Armani
2. Michael Kors
3. Casio
4. Tag Heuer
5. Invicta
6. Omega
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?