Gyldige Urverket rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Urverket kupongkoder i juli 2020

Få noen av de mest kjente designer klokker til fantastiske priser. Ved å bruke en av våre live rabattkoder kan du få klokker for en enda billigere pris!
260
70%
rabatt
Rabatt

Få studentgaver med opptil 70% rabatt nå

Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

Spar 30% på en klassisk Casio klokke

Se kampanje
68%
rabatt
Rabatt

Du får spart opptil 68% på diverse Armani klokker

Se kampanje
( rabattkoder)

Kvalitetsklokker til lavpris

Fordeler med Urverkets nyhetsbrev

Fordeler med Urverkets nyhetsbrev

Meld deg på Urverkets nyhetsbrev i dag å få masse fordeler med på til melding. Oppdateringer om det nyeste fra butikken får du direkte inn på e-posten din. Som e-post abonnent mottar du også eksklusivt Urverket rabattkoder, kampanjepriser. Meld deg på i dag og gå ikke glipp av de beste besparelser hos Urverket.
Kontakt kundeservicen om du lurer på noe

Kontakt kundeservicen om du lurer på noe

Ønsker du å få svar på noe spesielt fra Urverket, så sitter deres kundeservice alltid klar til å svare på dine spørsmål. Du kan enten ringe direkte til dem eller skrive en e-post. Åpningstidene for Urverket er mandag til fredag fra 09:00 til 16:00. Se også "Ofte stilte spørsmål" for mere informasjon.

Spor ordren din raskt og enkelt

Nå kan du spore alle dine ordrer du har bestilt hos Urverket. Med hver bestilling får du et ordrenummer du kan legge inn og deretter får du vite mere om ordrestatusen og hvor pakken befinner seg henne. Sporing av pakken er en helt gratis service som alltid er inkludert når du kjøper produkter fra Urverket.
0
Vis merVis mindre

Litt mere om Urverket

Urverket er Nordens største nettbutikk for salg av klokker. Med over 30.000 forskjellige i deres butikk kan Urverket tilby et unikt utvalg av klokker fra de mest kjente klokkeprodusenter verden over.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

70%
rabatt
Rabatt
Nå kan du spare opptil 70% på alle disse vårtilbudene
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Det er nå 20% på salg på klokker fra Longines
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt
Her sparer du inntil 70% på Hugo Boss klokker
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Gi bort en fantastisk gave

Overrask en av dine kjære med et gavekort til Urverket. Du bestemmer selv beløpet du ønsker å legge på gavekortet, som kan fungere som betaling av en hel klokke eller et tilskudd til en. Med over 30.000 klokkemodeller på siden finner din mottager med sikkerhet noe han/hun liker. Gavekortet blir sendt hjem til mottageren eller deg selv i fysisk tilstand, og kan saktens kombineres med andre rabatter på siden for ekstrem redusering av pris. Sett inn en rabattkode i kassen, for å se betale enda mindre for gavekortet.Gå til Urverket nettside

Urverket Protection

Igjennom Urverket Protection får du garanti om det skulle skje noe med klokken din. Garantien er alltid inkludert når du kjøper en klokke hos Urverket. Fordelene med denne garantien er at du alltid har dekket din klokken for materiale- eller produksjonsfeil:
1. Skader på klokken
2. Ødelagt glass
3. Defekt urverk
4. Støtskade
5. Feil håndtering
6. Vannskader
Skjer det noe med klokken din innenfor de 2 år vil din klokke ville bli sendt gratis retur til Urverket hvor den blir reparert eller ombyttet.
2500
Vis merVis mindre

Finn din perfekte klokke

Med over 30.000 forskjellige klokkemodeller er det vanskelig å finne din favorittklokke bare med å lete etter "Herreklokker" eller "Dameklokker." Ved bruk av Urverkets søkefunksjon blir prosessen med å finne den perfekte klokken mye mere oversiktlig. I søkefeltet kan du søke etter modellnummer, brand eller noe helt tredje i jakten på den perfekte klokken. Vær på utkikk etter kampanjer som gir rabatter på klokker. Disse kampanjene pleier å være fokusert på et merke av klokker og gi store rabatter. Så vær på utkikk etter dem.
2500
Vis merVis mindre

Spar penger på bestselgerens

Se hvilkene klokker som blir solgt mest av på Urverket. I topp 100 listen ligger de aller mest solgte eksemplarer fra klokker til den norske befolkning. Som klokke er du ikke kommet på bestselgerlisten for ingenting, og derfor er det også alltid rabatter på alle klokker på denne listen. Shop mellom de mest kjente merker og spare prosenter som nesten gir deg klokken gratis. De mest solgte merker på listen akkurat nå:
1. Emporio Armani
2. Michael Kors
3. Casio
4. Tag Heuer
5. Invicta
6. Omega
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?