Gyldige Tanum rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Tanum kupongkoder i februar 2020

Tanum har et stort utvalg av bøker og e-bøker til gode priser. Hvis du leser mye så lønner det seg å bruke en av våre rabattkoder for å spare ekstra.
260
Beste kupong
Vinn
500 kr
Rabattkode

Tilmeld deg nyhetsbrevet og få muligheten for å vinne en 500 kr Tanum rabattkode hver uke

Se kode
60%
rabatt
Rabatt

Hos Tanum kan du nå spare opptil 60% på e-bøker

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Du får opptil 20% rabatt å pensumbøker!

Se merSe mindre
Akkurat lagt til!
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Snart er Mammut-salget i gang! Forhåndsbestill og spar masse

Akkurat lagt til!
Se kampanje
Fra
69 kr
Rabatt

Her finner du bøker om helse og kosthold fra bare 69 kr

Se kampanje
( rabattkoder)

Få bøker til helt utrolige priser

Lag din egen Tanum-konto

Lag din egen Tanum-konto

Hos Tanum har du muligheten til å reservere en bok du vil ha og få den i en butikk i nærheten av deg. Boken kan kun bli reservert i 48 timer. Du vil motta et sms når boken kan hentes og betaling skjer i butikken. Hvis boka er på salg, vil du fortsatt motta rabatten i butikken.
Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Det er et par forskjellige måter du kan betale for bestillingen din på nettet. Du kan enten bruke et europeisk visum eller mastercard. Du kan også brukke vipps eller faktura som for øyeblikket er den enkleste måtene å betale for varene dine.

Historien bak Tanum

Tanum har røtter helt tilbake til 1832. Siden da har den vokst til en av Norges største bokhandlere. Med stort fokus på gode priser og kundeservice er det ikke rart at Tanum har vokst til den størrelsen den har.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
Rabattkode
Rabattkode
Tanum rabattkode gir deg 20% rabatt på alt
Utløpt rabatt
Se kode
20%
Rabattkode
Rabattkode
Tanum rabattkode gir deg 20% avslag på alt
Utløpt rabatt
Se kode
Vinn
1000 kr
Rabatt
Vinn bøker for 1000 kr når du melder deg på Tanum nyhetsbrev - det trekkes en vinner hver uke!
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
Rabatt
Rabatt
Få helt opptil 70% rabatt på årets sommertilbud
Utløpt rabatt
Se kampanje
63%
Rabatt
Rabatt
Nå sparer du helt opptil 63% på kjøp av pocket-bøker
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
Gjør et kupp på dette års pensumbøker
Utløpt rabatt
Se kampanje
Vinn500 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Få E-bøker til utrolige priser

Tanum vet at i dagens verden alle foretrekker alle egentlig å lese fra en hardkopiert bok, men i stedet deres ipad eller tenne. Derfor har Tanum et stort utvalg av e-bøker til gode priser. Ved å laste ned appen dems, kan du enkelt få tilgang til alle bøkene du har kjøpt på enheten din. Hva er bra med e-bøker er at du alltid kan dra nytte av en Tanum rabattkode når som helst. Alle kjøp må gjøres online slik at du alltid garantert kan bruke rabattkode.Gå til Tanum nettside

Spill og puslespill

Ikke bare har Tanum et stort utvalg av bøker i sin butikk. De har også et stort utvalg av spill og puslespill til alle aldre. Dette er det perfekte stedet å finne en hobby for hele familien. For å spare på kjøpet, se bare etter en Tanum rabattkode her på vår side. Dette gir deg en prosentandel av kjøpet ditt og hjelper deg med å spare mye penger. Vær også på jakt etter eventuelle kampanjer som kan være pågående som er relatert til spill kategorien. Både rabattkoder og kampanjer har en tendens til ikke å vare i svært lang tid, så vi anbefaler at du utnytter dem så raskt som mulig.
2500
Vis merVis mindre

Følg dem på Facebook

Tanum er selvfølgelig aktive på sosiale medier hvor de ofte lager innlegg om det nyeste fra bok handlene. Mange ting skjer på sosiale medier i form av nyheter, besparelser og lesetips. Fordelene med å følge Tanum på sosiale medier er blant annet:
1. Eksklusive Tanum rabattkoder
2. Informasjon om kampanjer
3. Rabatt på produktkategorier
4. Anmeldelser
5. Offentliggjørelser
Det er bare fordeler ved å følge Tanum på deres sosiale medier. Du vil alltid være den første personen som mottar all informasjon som er nevnt ovenfor. Det fortsetter og følger dem allerede!
2500
Vis merVis mindre

Tips for å spare på gavekort

Hvis du har en venn du kjenner som elsker å lese bøker, men ikke sikker på nøyaktig hvilken bok de vil ha. Da ville et Tanum gavekort være den ultimate gave å gi til vennen din. Her er et lite tips om hvordan du kan spare penger på et gavekort. Dra nytte av en Tanum rabattkode og skriv den inn i kassen. Du vil da motta en rabatt på gavekortet mens den fortsatt opprettholder sin verdi! Det er veldig enkelt å spare penger her på Tanum.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?