Gyldige SweCandy rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre SweCandy kupongkoder i juli 2020

Få all din favoritt godteri levert rett til døren din. Bruk en av våre SweCandy rabattkoder og bruke mindre penger enn du planla.
260
30%
rabatt
Rabatt

Spar inntil 30% på smågodt

Se kampanje
23%
rabatt
Rabatt

Nå får du Lutti-krokodiller med 23% rabatt

Se kampanje
Kun
24 kr
Rabatt

Nå får du ostepop til kun 24,-

Se kampanje
( rabattkoder)

Godteri til svenske priser

Kom i kontakt med kundeservicen

Kom i kontakt med kundeservicen

Du kan alltid komme i kontakt med SweCandy om du ønsker svar på et spørsmål. Via deres kontaktskjema kan du skrive om hva spørsmålet dreier seg om og SweCandy så kommer til å svare så raskt som mulig tilbake.
Få sosiale mediers fordel

Få sosiale mediers fordel

På sosiale medier poster SweCandy ukentlig masse av lekre posts med SweCandy rabattkoder, kampanjer og andre rabatter. Følg med i dag og bli oppdatert med en verden ev billig kvalitetsgodteri.

Få billig Capri-Sun her

Kunne du tenke deg å få fatt i den forfriskende drikke fra Capri-Sun til en ekstremt billig pris? Du er i hvert fall kommet til det rette sted hvis det var det du gjerne ville. Hos SweCandy får du Capri-Sun i flere forskjellige varianter til markedets laveste pris.
0
Vis merVis mindre

Få billig godteri

Bestill ditt godteri på nettet fra et av verdens største utvalg av søtsaker. Med stort utvalg, uten toll, sukkeravgift eller andre ekstraomkostninger får du levert alt ditt godteri til svenske priser, direkte på døren i en fart.

Hvem er SweCandy

SweCandy er en svensk nettbutikk med et av verdens største utvalg av godteri. Med alt sendt fra Sverige unngår kundene unødvendige avgifter fra Norge og dermed sparer store summer på godteriet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

12%
rabattkode
Rabattkode
Få 12% rabatt når du benytter SweCandy rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
rabatt
Rabatt
Kjøp esker med godteri med opptil 25% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Du sparer 20% på julemarsipan
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Tjen SAS Eurobonus poeng

Hver gang du handler hos SweCandy sparer du faktisk opp penger til å reise for! Du får nemlig SAS Eurobonus-poeng hver gang du har kjøpt noe. Et par kjøp på SweCandy og du har opptjent en hel flybillett. Bonuspoengene du får kommer an på hvilke produkter du bestiller og hvor mange mye du bruker på nettbutikken. For mere informasjon om SAS Eurobonus-poeng, gå inn på SweCandys hjemmeside.Gå til SweCandy nettside

Sorter godteri til familien

Hos Swecandy er det et enormt utvalg av godterier til hele familien. Med kategori sorterer kan du enkelt og greit sortere ditt godteri etter familien smak. Velg blant annet mellom godteri kategoriene:
1. Sjokolade
2. Mixa Fritt
3. Ameriansk godteri
4. Lakris
5. Løsgodis
6. Sukkerfritt
7. Halal godteri
Det finnes selvfølgelig mange flere typer av godteri på SweCandy, så ta en tur inn id ag og se hva kan tilby.
2500
Vis merVis mindre

Meld deg på deres nyhetsbrev i dag

Nå kan du melde deg på SweCandys nyhetsbrev og få masse av lekre fordeler med på kjøpet. Nyhetsbrevet gir deg full oppdatering om hva som skjer på nettbutikken i form av godteri-nyheter og offentliggjørelser av kampanjer. Ut over det blir du selvfølgelig også få eksklusive SweCandy rabattkoder og annet rabattinformasjon som løpende vil dukke opp på siden. Tilmeld til nyhetsbrevet er helt gratis.
2500
Vis merVis mindre

Finn ditt amerikanske godteri her

I Amerika har man noen av de mest merkelige men utrolig godterier. Nå kan du bestille alle de mest kjente amerkanske godterier direkte på nett Hos SweCandy. Kom inn og velg mellom kjente amerikanermerker som:
1. Skittles
2. Reese's
3. Warheads
4. Nerds
5. Jelly Beans
6. Mountain Dew
7. Dr. Pepper
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?