Gyldige Strikkemekka rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Strikkemekka kupongkoder i Oktober 2019

Det største og billigste utvalg av garn og utstyr til de strikkeglade
260
50%
Rabatt
Rabatt

I Strikkemekkas outlet finner du utvalgt garn til halv pris

Se kampanje
13%
Rabatt
Rabatt

Akkurat nå kan du spare 13% på utvalgte strikkebøker

Se kampanje
( rabattkoder)

Litt mere om nettbutikken

Kundeservice

Kundeservice

Skal du ha noen tips til strikningen din eller bare ønsker å stille et spørsmål til nettbutikken, så sitter strikkeekspertene hos Strikkemekka klar på telefonene og e-post. Åpningstidene på telefonen er fra kl. 09 til 14 i alle hverdager.
Rask levering

Rask levering

Strikkemekka tilbyr hele 4 forskjellige fraktmuligheter, alt ut i fra hvor raskt du ønsker ditt strikkeutstyr. Varen blir normalt sendt samme dag du bestiller og har en leveringstid på omkring 1-2 dager i Sør-Norge og 5-7 dager i Nord-Norge.
Følg dem

Følg dem

Nå kan du følge Strikkemekka på de sosiale medier, hvor inspirasjonen flyr om øjnene på deg. Strikkemekka er nemlig på ikke mindre enn tre sosiale medier – Facebook, Instagram og YouTube. Følg dem her og bli inspirert til din egen strikning.
Gi et gavekort

Gi et gavekort

Kjenner du en som bare elsker å strikke, så ville et gavekort til Strikkemekka nok være den perfekte gaven. Gavekortet kan sendes med posten eller via e-post, og vil inneholde en Strikkemekka rabattkode som kan brukes i nettbutikken.

Tidligere rabattkoder som har utløpt

50%
Rabatt
Rabatt
Få halv pris på utvalgte strikkepakker til kvinner
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Få helt opptil 60% rabatt på strikkenett
Utløpt rabatt
Se kampanje
33%
Rabatt
Rabatt
Nå kan du få 33% rabatt på alt Viking garn
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%
Rabatt
Rabatt
Få opptil 40% i rabatt på strikkepakker til dyr
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Spar 50% på strikkepakken Dale - Lothepus genser i grå
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Butikken for de strikkeglade

Strikkemekka er en nettbutikk med fokus på strikning, garn og tilbehør. Her finner du alt du har bruk for når du skal strikke din neste genser, lue eller noe helt tredje. Ikke noe vits å gå i flere fysiske butikker for å finne de spesifikke strikketingene, når du bare på noen få sekunder kan bestille alt til levering på døren. Ikke nok med det så kjører Strikkemekka med markedets laveste priser og de elsker å gi rabatter til deres kunder. Du finner alt til strikningen her og selvfølgelig til de mest konkurransedyktige priser.
2500
Vis merVis mindre

Sånn sparer du penger

Outlet for garn
Er du ute etter billigt garn, så er du kommet til det rette sted. Hos Strikkemekka finner du nemlig en outlet som kun fokuserer på å gi deres kunder det billigste garn. Du finner garn av mange forskjellige merker og typer her – og det beste av det hele, rabatter som går hele veien opptil 50%.

Nyhetsbrevet
Vil du gjerne følge med på strikkeverdenen og samtidig utnytte de gode tilbud som dukker opp, så er et abonnement til Strikkemekkas nyhetsbrev en veldig god idé. Nyhetsbrevet er helt gratis og du vil bli oppdatert med alt fra strikkeverdenen, samt også kunne være den heldige mottaker av en eksklusiv Strikkemekka rabattkode og andre tilbud.
Gå til Strikkemekka nettside
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?