Gyldige Skruvat rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Skruvat kupongkoder i November 2019

Hos Skruvat finner du alt bilutstyr og dekk til lave priser. Vi oppdaterer hele tiden denne nettsiden med rabattkoder, slik at du kan spare.
260
50%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 50% av prisen på lys til bilen med Skruvat rabattkode

Se kampanje
15%
rabatt
Rabatt

Nå får du 15% avslag på alle motervarmere

Akkurat lagt til!
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 60% på støtdempere

Akkurat lagt til!
Se kampanje
10%
rabatt
Rabatt

Få 10% avslag på OMV felger

Se kampanje
( rabattkoder)

Finn din perfekte bildel til laveste pris

Finn alt med bilskiltet

Finn alt med bilskiltet

Hos Skruvat det utrolig enkelt å finne din rette bildel. Med bilskiltløsingen, kan du bare søke etter ditt bilskilt. Søker du på denne måte ved Skruvat akkurat hvilken bil du har og dermed tilbyr deg alle bildeler som passer din bil.
Slik kan du betale

Slik kan du betale

Hos Skruvat får du flere forskjellige muligheter når det gjelder betalingen av din bestilling. Du kan velge å betale med VISA, Mastercard, faktura, PayPal eller via din egen Klarna-konto. Betalingskortene har ikke gebyr på seg når du bruker dem her.

Få performancedelene her

Ønsker du at at bilen din blir litt bedre til å performer eller ønsker du bare bedre styring. Hos Skruvat finner du alle delene du skal bruke til å få din bil oppdatert. Du finner blant annet performansen deler av den høyeste kvalitet til lavpris:
1. Bremser
2. Understells deler
3. Eksosanlegg
4. Sport luftfilter
5. Motor tuning
0
Vis merVis mindre

Hvem er Skruvat

Skruvat er Skandinavias største forhandler av bildeler på nett. Med et enormt utvalg på nettet har Skruvat klart å finne de beste kvalitetsleder og dermed kunne tilby dem til ekstremt rabatterte priser.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

11%
Rabattkode
Rabattkode
Få 11% avslag i prisen på hele kjøpet når du bruker Skruvat rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
10%
Rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på bremseskiver med Skruvat rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
Fri Frakt
rabattkode
Rabattkode
Kun i 24 timer! Fri frakt på din bestilling med Skruvat kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
200 kr
Rabattkode
Rabattkode
Spar 200 kr på dekk med Skruvat rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
60%
Rabatt
Rabatt
Nå er det lagerrens og her får du helt opptil 60% avslag i prisen på mange produkter
Utløpt rabatt
Se kampanje
29%
Rabatt
Rabatt
Spar 29% på dette sett bremseklosser
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Følg dem på sosiale medier

Nå kan du følge Skruvat på sosiale medier, hvor du blir oppdatert med det nyeste fra bilbransjen. Få vite hva som kommer inn av nytt i shopen, få adgang til Skruvat rabattkoder og kampanjer, men ikke minst et stort utvalg av prisreduseringer på bildeler til akkurat din bil. Følg Skruvat på enten Facebook eller Instagram!Gå til Skruvat nettside

Sjekk ut de beste kampanjene

Hos Skruvat elsker de kampanjer, og det er derfor de også alltid har kampanjer kjørende på deres hjemmeside. I gjennomsnitt sparer du 30% på Skruvats normale butikk, men når det først er en kampanje igang så flyr bare rabattene opp av. Mange ganger kan bildeler koste en del, så det kan være lurt å slå til når en lekker rabatt sniker seg inn. Kampanjene kommer hver uke, men ikke på en fast dag. Derfor kan det være smart å melde seg på Skruvats nyhetsbrev eller følge med på siden her, hvor du alltid blir oppdatert.
2500
Vis merVis mindre

Gavekort

Kjenner du en bilinteressert som hele tiden mekker på bilen sin? Kanskje et gavekort til Skruvat ville ha en interesse der. Akkurat når får du velge mellom fire forskjellige gavekort:
1. 200 kr.
2. 300 kr.
3. 500 kr.
4. 1000 kr.
Når du kjøper gavekortene fra Skruvat får du alltid en bonussum å handle for. Kjøper du for 500 kr så legger Skruvat 10% ekstra på (550 kr), og kjøper du for 1000 kr så får du 15% ekstra (1150 kr). Kjøp gavekortet i dag og få ekstra penger med på kjøpet!
2500
Vis merVis mindre

Slik finner du bildelene dine

For å finne de rette bildeler for bilen din har Skruvat skapt et filter som gjør at du kan finne dem etter modell eller varemerke. Sett inn modellnummeret eller bilmerke ditt, og bildelene vil raskt dukke opp. Du kan også lage flere filtre som spesifiserer hva du er ute etter. Når du har funnet din bildel, er det smart å sjekke om du kan bruke en Skruvat rabattkode her fra siden, eller om det ligger en på deres side som du kan bruke.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?