Gyldige Skitt Fiske rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Skitt Fiske kupongkoder i januar 2021

Alt du trenger for din neste fisketur finner du her hos Skitt Fiske. Bruk en rabattkode eller finn en kampanje for å spare ekstra på ditt kjøp.
260
Beste kupong
1000 kr
rabattkode
Rabattkode

Prøv sjansen - vinn en 1000 kr Skitt Fiske rabattkode når du melder deg på nyhetsbrevet

Se kode
55%
rabatt
Rabatt

Få Simms-produkter med inntil 55% rabatt

Akkurat lagt til!
Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Du får fri frakt når du handler for over 1000 kr!

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Blant ukens fangst kan du fiske opp 20% rabatt

Se kampanje
Kun
99 kr
Rabatt

Få Myggolf Spiral fra Skitt Fiske til kun 99,-

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Få deg en Breitler håndkikkert til en billig penge

Se kampanje
( rabattkoder)

Finn alt du trenger til turen her

100 dagers fri retur

100 dagers fri retur

Skitt Fiske tilbyr alltid sine kunder hele 100 dagers gratis returnering av varer. Det betyr at du alltid har 100 dager på å bestemme deg om din bestilte vare fra Skitt Fiske var noe for deg. Dersom du ønsker, kan du sende varen helt kostnadsfritt tilbake. Du får pengene tilbake på konto så snart Skitt Fiske har mottatt returen.
Finn gavekortet her

Finn gavekortet her

Kjenner du en fiske- eller turelsker som snart har bursdag? Da er nok et gavekort hos Skitt Fiske en veldig god idé! Her finner du alt det kjære har bruk for på turen. Gavekortet kommer i form av en Skitt Fiske rabattkode som kan brukes i nettbutikken eller fysisk Skitt Fiske butikk i Sandefjord.

Litt mer om Skitt Fiske

Skitt Fiske er en nettbutikk som spesialiserer seg innenfor friluftslivet, nærmere bestemt fiske, jakt og vandring. Med et enormt utvalg av utstyr i nettbutikken gjør de deg helt klar til din neste friluftstur.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

25%
rabatt
Rabatt
Abu Garcia med 25% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt
Spar fantastiske 60% på agn nå!
Utløpt rabatt
Se kampanje
16%
rabatt
Rabatt
Spar 16% på en Eagle 35L ryggsekk
Utløpt rabatt
Se kampanje
1000 krrabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Sjekk ut de mest populære kategoriene

Hos Skitt Fiske finner du et enormt utvalg av utstyr til fisking, jakt og friluftslivet. Ikke nok med det, er det alltid massevis av kampanjer og rabatter på sortimentet. Velg blant annet mellom kategorier som:
1. Fiske
2. Isfiske
3. Fluebinding
4. Kano og båt
5. Friluftsliv
6. Jakt
Ved å se gjennom disse kategoriene blir det enklere for deg som kunde å finne produktene du leter etter. Ønsker du å spare ytterligere på ditt kjøp, kan du sjekke om vi har en aktiv Skitt Fiske rabattkode for deg å bruke.
Gå til Skitt Fiske nettside

Ukens fangst

Hvis du er en lojal kunde hos Skitt Fiske, anbefaler vi at du sjekker ukens fangst jevnlig. Her blir det lagt til nye produkter hver uke. Hvert produkt du finner er satt ned i pris. Her kan du tidvis spare inntil 80% av ordinærpris! Hvis du ønsker å spare enda mer i ukens fangst, må du være på utkikk etter en Skitt Fiske rabattkode som gir deg ekstra rabatt på allerede nedsatte produkter.
2500
Vis merVis mindre

Digitale produkter

Den digitale verden har gjort friluftslivet til en enklere og mer behagelig opplevelse. Nå kan du nemlig få elektronikk til flere av dine friluftsaktiviteter. Skitt Fiske tilbyr et stort utvalg av digitale produkter. Velg mellom blant annet:
1. Navigasjon
2. Radio
3. Viltkamera
4. Varslere
5. Elmotor
En enkel måte å spare på elektronikk er å vente på kampanjer som gir store rabatter. Hvis det ikke er noen kampanje som pågår, kan du se om du har muligheten til å dra nytte av en Skitt Fiske kupongkode.
2500
Vis merVis mindre

Spar tid

Er du lei av å skulle sitte å vente i telefonkø eller å vente i flere dager på å få svar på dine spørsmål via mail? Skitt Fiske har løsningen for deg! Med Live Chat-funksjonen på deres nettside kan du ta direkte kontakt med Skitt Fiske og chatte med en av de mange ekspertene som sitter på den andre siden. Chatten er tilgjengelig mandag til torsdag fra 09:00-22:00, og fredag fra 09:00-17:00.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?