Gyldige Skitt Fiske rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Skitt Fiske kupongkoder i august 2020

Alt du trenger for din neste fisketur finner du her hos Skitt Fiske. Bruk en rabattkode eller finn en kampanje for å spare ekstra på ditt kjøp.
260
Beste kupong
1000 kr
rabattkode
Rabattkode

Prøv sjansen - vinn en 1000 kr Skitt Fiske rabattkode når du melder deg på nyhetsbrevet

Se kode
25%
rabatt
Rabatt

Få 25% rabatt på agn til fiskingen

Akkurat lagt til!
Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Du får fri frakt når du handler for over 1000 kr!

Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

Få opptil 30% avslag på fiskesett

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
Fra
395 kr
Rabatt

Her finner du solbriller fra kun 395 kr

Se kampanje
Kun
99 kr
Rabatt

Nå får du endelig Myggolf Spiral fra Skitt Fiske til kun 99,-

Se kampanje
61%
rabatt
Rabatt

Følg med i outleten til Skitt Fiske og håv inn opptil 61% i rabatt

Se kampanje
( rabattkoder)

Finn alt du trenger til turen her

100 dagers fri retur

100 dagers fri retur

Du har alltid 10 dager til å bestemme deg for hvis din bestilte vare fra Skitt Fiske var noe for deg. Om det ikke var, kan du bare sende varen helt kostnadsfritt tilbake. Du vil motta pengene dinne raskt tilbake etter de har fåt varen.
Finn gavekortet her

Finn gavekortet her

Kjenner du en fiske- eller turelsker som snart har bursdag? Da er nok et gavekort til Skitt Fiske en veldig god idé! Her finner du nemlig alt det din kjære har bruk for til sin tur i villmarken. Gavekortet kommer i form av en kode som kan bli brukt i nettbutikken eller butikken i Sandefjord.

Litt mere om Skitt Fiske

Skitt Fiske er en nettbutikk som spesialiserer seg innenfor friluftslivet, mere bestemt fisking, jakt og vandring. Med et enormt utvalg av utstyr i shopen gjør de deg helt klar til din neste friluftstur.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

21%
rabatt
Rabatt
Få fiskebukser til menn med avslag på 21%
Utløpt rabatt
Se kampanje
33%
rabatt
Rabatt
Spar opptil 33% blant ukens fangst
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt
Flytevester med opptil 30% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
1000 krrabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Sjekk ut de mest populære kategoriene

Hos Skitt Fiske finner du et enormt utvalg av utstyr til fisking, jakt og friluftslivet. Ikke nok med det, er det alltid massevis av kampanjer og rabatter på sortimentet. Velg blant annet mellom kategoriene for aktivitet, så som:
1. Fiske
2. Isfiske
3. Fluebinding
4. Kano og båt
5. Friluftsliv
6. Jakt
Det er mye utstyr som trengs for å kunne fiske. Ved å se gjennom disse kategoriene blir det enklere for deg som kunde å finne produktene du leter etter. Hvis du synes at produktene er litt dyre, kan du ta en titt på Skitt Fiske rabattkode for å spare på kjøpet ditt i dag.
Gå til Skitt Fiske nettside

Ukens fangst

Hvis du er en lojal kunde hos Skitt Fiske, anbefaler vi at du sjekker ukens fangst på en jevnlig basis. Her blir det lagt til nye produkter hver uke. Hvert produkt du finner er nedsatt i pris. Husk at når produkter tas ut av kategorien, kan det bety at de ikke er nedsat lenger. Så utnytt muligheten når du har den. Hvis du ønsker å spare enda mer i ukens fangst, må du være på utkikk etter en Skitt Fiske rabattkode som gir deg ekstra rabatt på allerede nedsatte produkter.
2500
Vis merVis mindre

Digitale produkter

Den digitale verden har gjort friluftslivet til enklere og mere behagelig opplevelse. Nå kan du nemlig få elektronikk til store deler av dine friluftsaktiviteter. Hos Skitt Fiske er det selvfølgelig gjort akkurat dette og kan derfor tilby et stort utvalg av digitale produkter. Velg imellom elektronikk kategoriene:
1. Navigasjon
2. Radio
4. Kjøkkenmaskiner
5. Viltkamera
6. Varslere
7. Lykter
8. Elmotor
9. Batterier
En enkel måte å spare på elektronikk er å vente på kampanjer som gir store rabatter. Hvis det ikke er noen kampanje som pågår, kan du se om du har muligheten til å dra nytte av en Skitt Fiske kupongkode
2500
Vis merVis mindre

Få raskt svar på ditt spørsmål

Er du lei av å skulle sitte å vente i telefonkø eller å vente i flere dager på å få svar på dine spørsmål via mail? Skitt Fiske har løsningen for deg! Hos Skitt Fiske er det alltid klar på å hjelpe deg med ethvert spørsmål du måtte ha, men nå på en mye raskere og mere effektiv måte. Med Live chatten kan du ta direkte kontakt med Skitt Fiske og chatte med en av de mange ekspertene som sitter på den andre siden av linjen. Husk bare at chatten sinne åpningstider er mandag til torsdag fra 09:00-22:00, og fredag fra 09:00-17:00.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?