Gyldige Rum21 rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Rum21 kupongkoder i juli 2020

De ekte designmøblerne finnes på Rum21. Møbler som dette pleier å være ganske dyre, så bruk en av våre rabattkoder for å spare mer.
260
Beste kupong
10%
rabattkode
Rabattkode

Få en 10% Rum21 rabattkode ved å melde deg til nyhetsbrevet

Se kode
15%
rabatt
Rabatt

Nå får du ekstra gode priser på spisebord og stoler

Se kampanje
15%
rabatt
Rabatt

Sjekk alt du kan spare på Skandinavisk Design!

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar penger hos Rum21

Du får prisgaranti på alle produkter

Du får prisgaranti på alle produkter

Hos Rum21 gis det prisgaranti på alle produktene i sortimentet. Dette betyr at hvis du finner det samme produkt til billigere et annet sted på nettet, så gir Rum21 deg produktet til samme pris.
Sånn kan du betale hos Rum21

Sånn kan du betale hos Rum21

Har du ikke akkurat pengene nå, men gjerne vil ha fingrene i et bra tilbud? Fortvil ikke, du kan bare bruke en gratis fakturaordning på 14 dager instedet. Det er smart, billig og enkelt.

Følg hashtaggen #yesrum21

Nå kan du spare og tjene penger på å ta bilder av Rum21s produkter i alle digitale sammenhenger. Tar du et bra bilde, kan det være Rum21 kontakter deg og ber og tillatelse til markedsføringsformål. Bruk hashtaggen #yesrum21, og vær med i dag!
0
Vis merVis mindre

Norges ledende møbelforhandler

Rum21 er Norges ledende forhandler av møbler og hjemmeinnredning. Med over 15 år erfaring i e-handel kan Rum21 i dag tilby over 20.000 produkter i deres sortiment, hvor kvalitet til lavpris settes øverst på prioritetslisten.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på utemøbler når du angir Rum21 kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabatt
Alle puter og putetrekk med 20% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
rabatt
Rabatt
Det er nå 25% rabatt på sofaer fra Decotique
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Filter etter designere

Hos Rum21 finner du et stort utvalg av produkter fra de mest kjente designere fra hele verden. Her er alt fra skandinaviske til de amerikanske design. Du kan enkelt og greit også finne fete tilbud når du filtrer etter designere som gjør, at du får den spesifikke designers tilbud først på siden. Velg blant annet mellom designere som:
1. Arne Jacobsen
2. Nils Strinning
3. Greta Grossman
4. Norm Architecs
5. Cecilie Manz
6. Poul Henningsen
7. Ronan og Erwan Bouroulle
Gå til Rum21 nettside

Din reklamasjonsrett

Når du handler med Rum21 får du automatisk en reklamasjonsrett på 2 år. Hvis det skjer noe med produktet under levering eller er en produksjonsfeil i det, kan du skrive inn til Rum21 som gjerne vil hjelpe deg med saken. Alle saker som går under reklamasjonsretten blir betalt av Rum21, så du ikke behøver bekymre deg om ekstra kostnader.
2500
Vis merVis mindre

Bli inspirerte av design

I Rum21s bestselger-kategori kan du finne masse av inspirasjon til ditt eget hjem. Her ser du hvilke produkter som er de mest populære i de norske hjem, og hvordan disse kan sammensettes med andre produkter. Dessuten ligger det alltid kampanjer fremme under bestselgerlisten som gir deg muligheten for å spare ekstra mye på den nye innretning av ditt hjem.
2500
Vis merVis mindre

Sånn får du en Rum21 rabattkode

Rum21 rabattkoder er en gylden billett til deg som liker å spare penger! Hvis du finner en kan du spare opptil 50% på utvalgte produkter på Rum21. Her er en liten guide til hvordan du kan finne denne gyldene billett:
1. Følg med på siden her
2. Se Rum21s forside
3. Tilmeld deg nyhetsbrevet
4. Følg dem på sosiale medier
Har du allerede funnet en Rum21 rabattkode, så er det bare å putte den inn i rabattfeltet i innkjøpskurven, og prisen blir automatisk redusert.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?