Gyldige Proteinfabrikken rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Proteinfabrikken kupongkoder i juli 2020

Det er viktig å få mest mulig ut av treningen din. Proteinfabrikken fokuserer på å levere sportsnæring, klær og utstyr til fantastiske priser.
260
50%
rabatt
Rabatt

Spar 50% på Big Mass Gainer-pakke

Se kampanje
Kun
59 kr
Rabatt

Få en shaker til bare 59,-

Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Få 50% rabatt på storkjøp av kreatin

Utløper i morgen
Se kampanje
Kun
199 kr
Rabatt

Nå får du SuperTan-tabletter til bare 199,-

Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

Spar 30% på pulled kyllingbryst

Se kampanje
Fra
19 kr
Rabatt

Visste du at du kan handle matvarer hos Proteinfabrikken? Alt som trengs for å holde deg i form

Se kampanje
36%
rabatt
Rabatt

Få 36% rabatt på designerprotein

Akkurat lagt til!
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

Få 30% rabatt på State Energy energidrikk

Se kampanje
( rabattkoder)

Oppnå dine mål billigst mulig

Det er billig med pakkeløsninger

Det er billig med pakkeløsninger

Når du kjøper pakkeløsninger, eller bare storkjøper hos Proteinfabrikken, får du ekstra rabatt på de bestilte varene. I tillegg mottar du alt du trenger for å starte opp med treningen i én pakke! Billig og enkelt.
Følg dem på sosiale medier

Følg dem på sosiale medier

Nå kan du følge Proteinfabrikken på Facebook og Instagram. Slik blir du den første til å motta en Proteinfabrikken rabattkode og andre kampanjer. Benytt disse på alt du trenger til treningen og får å oppnå dine mål!

Proteinfabrikken sine kampanjer

Proteinfabrikken har et stort utvalg kampanjer gjennom året. Alle disse kampanjene har rabatt på et stort utvalg av produkter. Noen tidligere kampanjer, er:
1. Fettforbrenner
2. Muscle gainer
3. G-divisjon
4. Kreatin
5. Pakkeløsninger
0
Vis merVis mindre

Se resultater med helseprodukter

Alle har forskjellige mål og grunn til å trene. Uansett hva målet ditt er, har Proteinfabrikken helseprodukter som gjør det lettere for deg å oppnå målet ditt. Uten riktig ernæring er det umulig å kunne oppnå det du virkelig ønsker. Alle ernæringsprodukter finner du til en god pris!

Lær mer om Proteinfabrikken

I 2001 ble Proteinfabrikken etablert og begynte å selge sportsprodukter til gode priser. Siden da har de etablert seg i Sverige, Danmark og til og med Kina. De ønsker å lykkes i alle markeder, fortsetter å vokse og tilby deg gode produkter til lav pris.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Gratis
Gave
Rabatt
Handle for over 1000 kr og få en gratis treningsbag
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt
Spar inntil 50% på utvalgt treningstøy
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt
Få 30% nedsatt pris på ProZyme 750g hos Proteinfabrikken
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Spar stort på outlet-produkter

I outleten kan du finne produkter som er satt ned med så mye som 80% av salgsprisen. Outletens innhold oppdateres daglig, så det er viktig å være rask når du finner en god rabatt. Proteinfabrikken kan nemlig ikke sikre deg at du får varen til samme pris dagen etter. Vit da at vi alltid har en Proteinfabrikken rabattkode som gir deg rabatt på ditt kjøp. Slik sparer du alltid penger hos Proteinfabrikken uansett.Gå til Proteinfabrikken nettside

15% rabattkode i nyhetsbrevet

Hvis du ikke liker å betale for mye for helseprodukter, anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet. Der vil du bli den første til å motta alle nye kampanjer og rabattkoder. Når du registrerer deg for nyhetsbrevet får du også en 15% Proteinfabrikken rabattkode på ditt første kjøp. Du vil også motta eksklusive rabattkoder ved senere anledninger. Det er helt gratis å registrere seg for nyhetsbrevet, så gjør det i dag.
2500
Vis merVis mindre

Spar på proteinbarer

Innta protein på en god og rask måte med proteinbarer. Akkurat nå får du også mengderabatt ved kjøp av pakkeløsning eller flere barer. Alle rabatter i mengderabatt finnes forklart på hjemmesiden. Ytterligere redusering i prisen kan gjøres ved bruk av Proteinfabrikkens rabattkode som enkelt kan finnes her på siden eller på hjemmesiden til Proteinfabrikken. Du kan også finne andre rabatter her på vår side som kan gi avslag på Proteinbarer. Det er sunt, enkelt og billig!
2500
Vis merVis mindre

Tilpassede produkter

Proteinfabrikkens hjemmeside er oppbygd slik at du kan tilpasse din innkjøpskurv til din trening. Under "Målsetninger" kan du for eksempel velge hvilken type trening du søker produkter til. Om det er oppbygning av muskler, prestasjon, vekttap, opp i vekt eller økning av styrke, finner du kategorisert hvilke produkter du bør kjøpe. Vær på utkikk etter kampanjer som gir avslag på bestemte kategorier!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?