Hvorfor bør jeg se etter en rabattkode?

Hovedgrunnen til hvorfor du burde ta i bruk en rabattkode er rett og slett fordi at du sparer penger. Ved å samle koder fra Norges fremste forhandlere på en og samme side gjør vi det enklere for deg å spare penger. Slik får du mer verdi for pengene dinne. Med andre ord er det alltid lurt å sjekke våre sider før du handler på nett.

Må jeg registrere meg for å ta i bruk en rabattkode?

Ingen form for registrering er nødvendig for å benytte en av våre rabattkoder. Kodene er tilgjengelige for alle og gratis å ta i bruk. Finner du en rabattkode du ønsker å benytte deg av klikker du enkelt på koden og vi tar deg videre til forhandlerens side hvor du kan bruke den.

Hvordan finner jeg en rabattkode for en bestemt butikk?

Du kan enkelt bruke søkefunksjonen som ligger på vår hovedside, til å finne den forhandleren du ser etter. Skulle det være at vi ikke har noen rabattkoder for denne bestemte butikken kan du sjekke

lignende butikker eller utforske de mest populære kodene og forhandlerne for å finne det du ser etter. Om det ikke haster kan det også lønne seg å vente til en rabattkode dukker opp. 

Hvorfor har noen kuponger en rabattkode og andre ikke?

Når du trenger en bestemt kode for å benytte en rabatt har vi merket denne kupongen som rabattkode. I andre tilfeller er rabatten tilgjengelig til alle og du behøver ikke en kode for å spare på en produkt. Slike tilbud er ofte kampanjer promotert av forhandleren selv eller andre gode kupp.

Hva er en eksklusiv kode?

En eksklusiv kode er en rabattkode du kun finner hos oss. Disse kodene er tilgjengelige gjennom avtaler vi har gjort med dine favorittbutikker. Det betyr at du ikke vil finne rabattkoden noen andre steder. Disse er ofte de beste kodene da de har få vilkår og er tilgjengelige over en lengre periode.

Hvorfor er det en rabattkode som ikke fungerer?

Av og til er det restriksjoner på rabattkodene våre. Sjekk minimum ordreverdi, hvilke merker og produkter koden er gyldig for og om koden er tilgjengelig for alle kunder. Under “detaljer” vil du finne vilkårene for den bestemte koden. Enkelte butikker vil også opplyse deg om koden er utløpt eller handlekurven ikke oppfyller vilkårene for rabattkoden.