Gyldige Nike rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Nike kupongkoder i mars 2021

Få rabatt på Nike mest populære produkter ved bruk av en av våre rabattkoder. Dra nytte av de mest oppdaterte sportsklær som er tilgjengelige.
260
50%
rabatt
Rabatt

Spar 50% i sesongsalget

Se kampanje
Fri
frakt
Rabattkode

Få fri frakt med Nike rabattkode fra kundeklubben

Se kode
40%
rabatt
Rabatt

Spar inntil 40% i Nike outlet

Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt

Nå sparer du inntil 40% på sneakers

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar stort hos Nike

Meld deg på Nike sitt nyhetsbrev

Meld deg på Nike sitt nyhetsbrev

Følg Nike ved å melde deg på deres nyhetsbrev. Her får du også eksklusive rabattkoder, løpende rabatter og du er alltid oppdatert om det nyeste fra Nike kolleksjonene.
Følg Nike på sosiale medier

Følg Nike på sosiale medier

En fin måte å holde seg oppdatert med alle de nye produktene og rabattene Nike har, er ved å følge dem på deres sosiale medier. Hvis du er heldig, kan du til og med finne en Nike rabattkode som er eksklusiv for deres sosiale medier.

Få det mest moderne treningstøy

Nike har alltid vært i å presse deg selv for å få mest mulig treningsøkt. For at du skal kunne gjøre det, trenger du også riktig sportsutstyr og utstyr som de tilbyr. De gir deg verktøyene for å lykkes, men resten er opp til deg.

Historien til Nike

Nike ble grunnlagt helt tilbake i 1964. Siden da har det vokst til et multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på salg av sports klær, utstyr og sko. Alle deres design er skapt av merkevaren selv og veksten fortsetter bare.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Eksklusiv medlemsrabatt - spar 10% på salget med Nike rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
30%
rabattkode
Rabattkode
Spar ekstra 30% på outletvarer med Nike rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
rabattkode
Rabattkode
Nike rabattkode gir deg 25% rabatt på hele sortimentet!
Utløpt rabatt
Se kode
Frifrakt
En ny kupong har akkurat kommet

Nike har hundrevis av sko modeller

Finn hundrevis av forskjellige sko modeller hos Nike. Mere en 600 modeller er akkurat nå tilgjengelige på deres side. Nike sinne sko kan brukes til trening eller daglig bruk. Den beslutningen forlater vi helt opptil deg. Vil du gjerne redusere prisen på skoene enda mere kan du finne Nike rabattkoder til sko her på siden. Du kan også finne rabatter på sko hvis du sorterer dem etter prisnivå hvor du kan komme avsted med en kurpris!Gå til Nike nettside

Forhåndskjøp lanseringsprodukter

Følg med på Nike lanseringskalender hvor du kan finne alle de nye produktene som kommer inn i nettbutikken. Vil du være den første som går i kolleksjonen skal du inn her. Du kan ennå forhånds kjøpe de produkter som er i lanseringskalenderen. Disse produktene er ikke ofte på rabatt, men ved å se på siden kan du muligens finne en Nike rabattkode som kan gi deg en reduksjon i prisen. Kjøper du en vare her på siden vil du etter cirka 3 dager få produktet hjem på døren.
2500
Vis merVis mindre

Få fotballsko til helt utrolige priser

Nike Norge har alle de mest kjente fotballsko fra alle de kjente stjerner og lag. Se Cristiano Ronaldos sko, eller ex-rivalene fra FC Barcelona. Her er noen av de mest populære fotball skoene:
1. Nike Phantom
2. Mercurial
3. Tiempo legend
4. Hypervenom Phantom
5. Magista Obra
Dra nytte av en rabattkode eller en rabatt som tillater deg å spare penger på fotballsko. Uansett hvilken posisjon du spiller på bannen, vil du kunne finne noen sko som passer til stillingen du spiller best. Nike har spesialisert seg på skoene sine til alle posisjoner, så vær sikker på å gjøre litt forskning på skoen før du kjøper den. Sjekk ut sortimentet hos Nike.
2500
Vis merVis mindre

Spar på Jordans

Ikke glem å sjekke Jordan-delen i Nike-butikken. Der finner du hundrevis av varer som er merket med Jordan-logoen. De fleste av disse produktene kan ikke bli funnet hvis du bare er i Nike butikken, så vi anbefaler at du sjekker begge deler. Vær også oppmerksom på at det kan være en Nike rabattkode som gir deg kun en reduksjon i prisen på Jordan-varer. Koder som denne er ikke veldig vanlige, så ta full fordel hvis du ser en!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?