Gyldige Nettbuss kampanjekoder

Få avslag med våre Nettbuss rabattkoder i mai 2019

Bruk Norges største bussleverandør til å reise gjennom vårt vakre land. Finn billige og komfortable busser og få rabatt ved bruk av en rabattkode.
260
Kun
49 kr
Rabatt

Gjøvik til Oslo lufthavn fra kum 49 kr per person

Se kampanje
Kun
289 kr
Rabatt

Resi til København med buss for kun 269 kr

Se merSe mindre
Se kampanje
Kun
139 kr
Rabatt

Ta en buss fra Oslo til Hvaler til kun 139 kr

Se kampanje
Kun
129 kr
Rabatt

Fra Sarsborg til Oslo for kun 129 kr

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
Fra
99 kr
Rabatt

Reis til Grimstad fra Oslo i sommer for kun 99 kr

Se kampanje
Fra
49 kr
Rabatt

Elverum - Oslo fra kun 49 kr!

Se kampanje
Fra
49 kr
Rabatt

Gjøvik - Oslo fra kun 49 kr!

Se kampanje
Fra
329 kr
Rabatt

Bytt ut fly med buss! Reis til Stockholm fra Oslo fra 329 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

På tur med Nettbuss

Destinasjoner i Norge

Destinasjoner i Norge

Bussen kan ta deg med overalt i hele Norge. Nettbuss har mere en tusen forskjellige stoppesteder over landet, med over 13 linjer som kjører bussen imellom alle de sørlige deler av Norge. Ruter utenfor Norge er også tilgjengelige, med destinasjoner som blant annet København, Gøteborg og Stockholm.
WiFi og elektronikk i bussen

WiFi og elektronikk i bussen

Hos Nettbuss blir turen aldri kjedelig. Alle bussene er utstyret med WiFi, hvor du kan jobbe, se filmer eller bare være med venner, og alt dette er helt gratis! Hvis du løper tør for strøm er det selvfølgelig også mulighet for å lade din enhet opp med fri bruk av stikkontakt under setet.

Spar som student

Studenter som studerer på videregående eller på universitetet er i stand til å få en studentbillett. Du må vise gyldig studentbevis for å være enten et studentkort eller et digitalt studentkort. Hvis du er i stand til å fullføre denne kriteriet, vil du motta en Nettbuss kampanjekode når du kjøper billetten.
0
Vis merVis mindre

Velg Nettbuss som din transport

Nettbuss første turer kan spores helt tilbake til 1908. Det er hvor lenge de har transportert folk rundt i Norge og Sverige. Til denne dagen jobber de fortsatt hardt for å sikre at reisen din er positiv. Så vet at din erfaring med Nettbuss kommer alltid vil være en positiv.

Om Nettbuss

Nettbuss er Norges største busselskap. I dag reiser Nettbus 4 ganger så langt mye i forhold til hva de gjorde på 60-tallet. Med over 100 millioner passasjerer hvert år er hovedprioriteten deres å få deg til reisemålet ditt komfortabelt og trygt.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Fra
359 kr.
Rabatt
Reis fra Ålesund til Bergen for kun 359 kr.
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Bli medlem og få 50% avslag i avbestillingsforsikring
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
Som student får du 20% rabatt på billetter med Nettbuss
Utløpt rabatt
Se kampanje
Kun49 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Lei en buss

Nå gir Nettbuss deg muligheten for å leie din helt egen buss. Da kan du være sikker på at det blir den tur du helt selv har planlagt. Skreddersy din tur til for eksempel:
1. Jobbkonferanse
2. Korpstur
3. Fotball cupen
4. Julebordet
5. Skoletur
Du kan bestille til akkurat det arrangement du ønsker. Nettbuss tilbyr også tilleggstjenester så som servering av bord, guideturer og mange andre tjenester. Ved bestilling av større turer kan Nettbuss gi deg pakketilbud med flere tjenester. Dette gjør at du kan spare mye penger på din neste arrangementer! Ring Nettbuss og høre mere om hva de tilbyr.
Gå til Nettbuss nettside

Spar på Skibusser

Ta med Nettbuss og kom direkte opp til løpa! Du kan velge å dra til hele fire forskjellige skisenter med Nettbuss:
1. Norefjell
2. Hafjell
3. Hemsedal
4. Åre
Nettbuss kjører deg direkte opp til fjellet og henter deg igjen, når du gjerne vil hjem. Bussene går veldig ofte, men det er en god idé å dobbeltsjekke avgangstidene på Nettbuss, da busstidene til skisentrene hele tiden endrer seg. Heiskort kan også kjøpes med bussbilletten og blir utlevert på bussen. Når du kjøper pakkeløsningen med bussbillett og heiskort blir prisen redusert med rabatt. Nettbuss kampanjekoder kan også tilføyes til skibussen og kan finnes her på siden.
2500
Vis merVis mindre

Sånn kjøper du billett

Hvis du vil ha den billigste bussbilletten skal du gå inn på nettbuss. Her finner du de beste priser og du kan gjøre bruk av Nettbuss kampanjekode og se nåværende kampanjer. Hvis du trenger hjelp til kjøp, kan du alltid besøke et utsalgssted eller ringe kundesenteret som kan også hjelpe deg med å bestille en billett.
2500
Vis merVis mindre

Setereservasjon

Nå kan du reservere sete hos Nettbuss så du selv kan bestemme hvor i bussen du vil sitte. Det er praktisk for foreldre som reiser med barn eller for større grupper som ønsker å sitte sammen. Ved å bestille er du garantert et vindussete eller et site foran i bussen hvis det er det du foretrekker. Få gratis reservasjon med en Nettbuss kampanjekode eller finn en av våre rabatter. Akkurat nå er det tre linjer du kan gjøre dette på. Flere linjer vil komme i 2019.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?