Gyldige Nettbuss rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Nettbuss rabattkoder i mars 2021

Bruk Norges største bussleverandør til å reise gjennom vårt vakre land. Finn billige og komfortable busser og få rabatt ved bruk av en rabattkode.
260
20%
rabatt
Rabatt

Som student sparer du 20% hos Nettbuss

Se kampanje
Fra
49 kr
Rabatt

Reis Oslo-Elverum fra bare 50,-

Se kampanje
Kun
690 kr
Rabatt

Få bussbillett og heiskort til Norefjell for kun 690,-

Se kampanje
90%
rabatt
Rabatt

Barn opptil 5 år betaler kun 10% av prisen på voksenbillett

Se kampanje
Fra
275 kr
Rabatt

Skibuss til Norefjell fra 275 kr

Se kampanje
( rabattkoder)

På tur med Nettbuss

Destinasjoner i Norge

Destinasjoner i Norge

Bussen kan ta deg med overalt i hele Norge. Nettbuss har mere en tusen forskjellige stoppesteder over landet, med over 13 linjer som kjører bussen imellom alle de sørlige deler av Norge. Ruter utenfor Norge er også tilgjengelige, med destinasjoner som blant annet København, Gøteborg og Stockholm.
WiFi og elektronikk i bussen

WiFi og elektronikk i bussen

Hos Nettbuss blir turen aldri kjedelig. Alle bussene er utstyret med WiFi, hvor du kan jobbe, se filmer eller bare være med venner, og alt dette er helt gratis! Hvis du løper tør for strøm er det selvfølgelig også mulighet for å lade din enhet opp med fri bruk av stikkontakt under setet.

Spar som student

Studenter som studerer på videregående eller på universitetet er i stand til å få en studentbillett. Du må vise gyldig studentbevis, enten et studentkort eller et digitalt studentkort. Hvis du er i stand til å oppfylle dette kriteriet, vil du motta en Nettbuss kampanjekode når du kjøper billetten.
0
Vis merVis mindre

Velg Nettbuss som din transport

Nettbuss sine første turer kan spores helt tilbake til 1908. Det er hvor lenge de har transportert folk rundt i Norge og Sverige. Frem til 2018 hadde Nettbuss også TIMEkspressen som et regelmessig og trofast alternativ til Norgesreising. Nå er dette omgjort til Vy Ekspress. Nå om dagen jobber de fortsatt hardt for å sikre at reisen din er komfortabel og praktisk, så vit at din erfaring med Nettbuss kommer alltid vil være en positiv!

Om Nettbuss

Nettbuss er Norges største busselskap. I dag reiser Nettbus 4 ganger så langt sammenliknet med hva de gjorde på 60-tallet. Med over 100 millioner passasjerer hvert år er hovedprioriteten deres å få deg til reisemålet ditt komfortabelt og trygt til en rimelig penge. Det er også mye mer miljøvennlig enn reise med bil eller fly!
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Fra
129 kr
Rabatt
Ta bussen fra Vestfold til Viken fra bare 129 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
650 kr
Rabatt
Nå kan du reise med buss fra Arlanda til Oslo for bare 650,-
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
200 kr
Rabatt
Reis fra Oslo til Hvaler med Nettbuss fra 200,-
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Lei en buss

Nå gir Nettbuss deg muligheten for å leie din helt egen buss! Da kan du være sikker på at det blir den tur du helt selv har planlagt. Skreddersy din tur til for eksempel:
1. Jobbkonferanse
2. Korpstur
3. Fotball cup eller håndball cup
4. Julebord
5. Skoletur
Du kan bestille til akkurat det arrangement du ønsker. Nettbuss tilbyr også tilleggstjenester som bordservering, guidede turer og mange andre tjenester. Ved bestilling av større turer kan Nettbuss gi deg pakketilbud med enda flere tjenester. Dette gjør at du kan spare mye penger på din neste arrangementer! Ring Nettbuss for å høre mer om hva de tilbyr.
Gå til Vy Nettbuss nettside

Spar på Skibusser

Ta turen med Nettbuss og kom deg direkte opp til løpa! Du kan velge å dra til hele fire forskjellige skisenter med Nettbuss:
1. Norefjell
2. Hafjell
3. Hemsedal
4. Åre
Nettbuss kjører deg direkte opp til fjellet og henter deg igjen når du vil hjem. Bussene går veldig ofte, men det er en god idé å dobbeltsjekke avgangstidene på Nettbuss, da busstidene til skisentrene kan endre seg. Heiskort kan også kjøpes med bussbilletten og blir da utlevert på bussen. Når du kjøper pakkeløsningen med bussbillett og heiskort blir prisen redusert med en Nettbuss rabatt! Nettbuss kampanjekoder som du finner her på siden kan også tilføyes til skibussen. Det er derfor en hel del å spare!
2500
Vis merVis mindre

Sånn kjøper du billett

Hvis du vil ha den billigste bussbilletten må du gå inn på Nettbuss sine nettsider. Her finner du de beste prisene, ta bruk av en Nettbuss kampanjekode samt se nåværende kampanjer for å gjøre reisen enda billigere. Hvis du trenger hjelp med kjøpet ditt, kan du alltid ringe kundesenteret eller besøke et fysisk utsalgsted. Det vil de i skranken kunne hjelpe deg med å bestille en billett så du er sikker på at du ikke gjør et bomkjøp.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?