Gyldige Nelly rabattkoder

Få avslag med våre Nelly koder i mai 2019

Hvis du er opptatt av trender men også din egen økonomi er Nelly den perfekte butikken. Få avslag på din bestilling med et tilbud eller en kode.
260
50%
Rabatt
Rabatt

Nå kan du spare helt inntil halve prisen på sommerens stiler

Akkurat lagt til!
Se kampanje
60%
Rabatt
Rabatt

Super-deals hos Nelly med minst 60% rabatt på klær og tilbehør!

Utløper i morgen
Se kampanje
Fra
799 kr
Rabatt

Ballkjoler fra kun 799 kr - gjør deg klar til sommerfest hos Nelly

Utløper i morgen
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt

Hos Nelly får du 20% rabatt på de siste størrelsene av alle varer - sjekk utvalget her

Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt

Du sparer opptil 50% i Nellys outlet

Se kampanje
15%
Rabatt
Rabatt

Få 15% i rabatt når du tilmelder deg nyhetsbrevet

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar stort hos Nelly

Rabatt ved først kjøp

Rabatt ved først kjøp

Få en helt unik Nelly rabattkode da du handler hos Nelly for første gang. En 15% rabattkode kan du få i e-posten ved bare å melde deg på deres nyhetsbrev.
Utvalg hos Nelly

Utvalg hos Nelly

Nelly er med i kampen om å være en av Skandinavias største nettbutikk innenfor trendy tøj. Her ligger alle de mest kjente varemerker, alt fra Nike til River Island.

Skjønnhets butikken

Pass på å sjekke ut Nelly skjønnhetsbutikk. Her finner du skjønnhetsprodukter, hårprodukter og parfymer til gode priser. Det er konstant rabatt på produkter i skjønnhetsbutikken som du kan dra nytte av når som helst. Det er en mulighet for at en Nelly rabattkode er tilgjengelig og kan tas i bruk så vær utkikk etter koder.
0
Vis merVis mindre

Se Nelly sine kampanjer

Nelly har stadig nye kampanjer og rabatter. Pass på at du får full nytte av dem når de blir tilgjengelige. Alle varer kun i en begrenset tid. For å holde deg oppdatert på all ny rabatt, hold deg oppdatert på vår side.

Alt du trenger å vite om Nelly

Nelly fokuserer på å selge skjønnhetsprodukter til kvinner i alderen mellom 18 og 35 år. Det er visjonen å bli nummer 1 innen mote et stort utvalg av produkter. De tilbyr trendy og glamours klær til unge kvinner til helt utrolige priser.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
Rabattkode
Rabattkode
Nå får du 20% avslag på alt med Nelly rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
Rabattkode
Rabattkode
Spar 25% på alt med Nelly rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
15%
Rabattkode
Rabattkode
Akkurat nå spar 15% på alt med Nelly rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
70%
Rabatt
Rabatt
Opptil 70% rabatt på occasion wear
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%
Rabatt
Rabatt
Nå får du Micellar Vann fra Garnier til 40% rabatt hos Nelly
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%
Rabatt
Rabatt
Klær fra ulike designere hos Nelly til inntil 60% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Hold deg oppdatert på nyheter

Hos Nelly er det daglige nyheter i deres kolleksjoner. På siden "Nyheter" kan du finne alle de nyeste plagg. Nyhetene har alt det nye mode og de nye trends som kommer inn i bransjen, og da har blitt sagt en av de ledende innenfor tøytrenden i Skandinavia. Den eneste måten å spare penger på de nyeste produktene er ved å bruke en Nelly rabattkode. Disse kodene er ikke tilgjengelige for deg på utkikk på nettstedet vårt, slik at du kan spare på ditt neste kjøp.
Gå til Nelly nettside

Få tips og triks ved å følge med på #Nellytalk

Følg med på Nellys podcast, #Nellytalk, hvor det blir snakket om den nyeste trend innenfor motebransjen. Hver uke sitter den kjente moteinfluencer Matilda Djerf og hennes venninne, stylisten Michelle Lundin, hvor det blir snakket om tips, triks, guides og mye annet. De tar deg med på en inspirerende reise inn i Nellys moteverden med ofte stilte spørsmål og problematikker. Du kan selv delta i podkasten ved å sende inn spørsmål til de to, som du gjerne vil ha svare på. Noen av temaene de diskuterer er oppført nedenfor:
1. Mote
2. Skjønnhet
3. Kjærlighetsproblem
4. Spesialistene temaet
2500
Vis merVis mindre

Occasion shop

Nelly vet at vi i enkelte tilfeller trenger spesifikke antrekk. Derfor har det blitt opprettet en kategori som heter Occasion shop hvor du kan finne alle typer antrekk for forskjellige situasjoner til gode priser. Uansett anledningen finner du noe her du kan bære. Se etter en Nelly rabattkode eller en kampanje som lenker til anledningen kategorien. Du kan få en prosentandel av på hele kategorien og ditt endelige kjøp.
2500
Vis merVis mindre

Nelly gavekort er den perfekte gaven

Trenger en gave til en venn, men ikke sikker på hva de vil like? Deretter er Nelly gavekort den perfekte gave til å gi en venn, så du vet at de vil garantert være fornøyd med det de kjøper. Gavekortene må ha en minimumsverdi på 200 kr og en maksimumsverdi på 1000 kr. En liten hemmelighet er at du faktisk kan spare penger på gavekort. Ved å legge inn en av våre Nelly rabattkoder i kassen, vil du motta en prosentandel på kjøpet ditt. Gavekortet vil fortsatt beholde sin verdi, men du kommer til å betale mindre for gavekortet! Det er egentlig det å spare penger på Nelly.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?