Gyldige Nelly rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Nelly koder i januar 2020

Hvis du er opptatt av trender men også din egen økonomi er Nelly den perfekte butikken. Få avslag på din bestilling med et tilbud eller en kode.
260
Beste kupong
15%
Rabattkode
Rabattkode

Få 15% i Nelly kode når du tilmelder deg nyhetsbrevet

Se kode
50%
rabatt
Rabatt

Få halv pris på denne rød playsuit fra Nelly

Utløper i morgen Akkurat lagt til!
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Nå får du 70% avslag på Nike produkter

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Få bestselgende skjorter med hele 70% rabatt

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Salg hos Nelly med inntil 70% rabatt

Se kampanje
80%
rabatt
Rabatt

I Nelly sin outlet kan du spare opptil 80%

Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 40% på sko fra Timberland

Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt

Hold deg varm i vinter med 40% rabatt på jakker

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Få gensere og cardigans med opptil 70% rabatt

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar stort hos Nelly

Rabatt ved først kjøp

Rabatt ved først kjøp

Få en helt unik Nelly rabattkode da du handler hos Nelly for første gang. En 15% rabattkode kan du få i e-posten ved bare å melde deg på deres nyhetsbrev.
Utvalg hos Nelly

Utvalg hos Nelly

Nelly er med i kampen om å være en av Skandinavias største nettbutikk innenfor trendy tøj. Her ligger alle de mest kjente varemerker, alt fra Nike til River Island.

Skjønnhets butikken

Pass på å sjekke ut Nelly skjønnhetsbutikk. Her finner du skjønnhetsprodukter, hårprodukter og parfymer til gode priser. Det er konstant rabatt på produkter i skjønnhetsbutikken som du kan dra nytte av når som helst. Det er en mulighet for at en Nelly rabattkode er tilgjengelig og kan tas i bruk så vær utkikk etter koder.
0
Vis merVis mindre

Se Nelly sine kampanjer

Nelly har stadig nye kampanjer og rabatter. Pass på at du får full nytte av dem når de blir tilgjengelige. Alle varer kun i en begrenset tid. For å holde deg oppdatert på all ny rabatt, hold deg oppdatert på vår side.

Alt du trenger å vite om Nelly

Nelly fokuserer på å selge skjønnhetsprodukter til kvinner i alderen mellom 18 og 35 år. Det er visjonen å bli nummer 1 innen mote et stort utvalg av produkter. De tilbyr trendy og glamours klær til unge kvinner til helt utrolige priser.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

25%
rabattkode
Rabattkode
Spar 25% på Nelly sine egne produkter ved bruk av Nelly rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
rabatt
Rabattkode
Få 25% avslag på alt hos Nelly med Nelly kupong
Utløpt rabatt
Se kode
30%
rabattkode
Rabattkode
Få 30% rabatt på alt hos Nelly til Sort Fredag
Utløpt rabatt
Se kode
Fra
29 kr
Rabatt
Kjøp accessories til festen hos Nelly fra kun 29 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Spar 20% på sportstøy
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Spar 20% på undertøy og pyjamas
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Hold deg oppdatert på nyheter

Hos Nelly er det daglige nyheter i deres kolleksjoner. På siden "Nyheter" kan du finne alle de nyeste plagg. Nyhetene har alt det nye mode og de nye trends som kommer inn i bransjen, og da har blitt sagt en av de ledende innenfor tøytrenden i Skandinavia. Den eneste måten å spare penger på de nyeste produktene er ved å bruke en Nelly rabattkode. Disse kodene er ikke tilgjengelige for deg på utkikk på nettstedet vårt, slik at du kan spare på ditt neste kjøp.
Gå til Nelly nettside

Få tips og triks ved å følge med på #Nellytalk

Følg med på Nellys podcast, #Nellytalk, hvor det blir snakket om den nyeste trend innenfor motebransjen. Hver uke sitter den kjente moteinfluencer Matilda Djerf og hennes venninne, stylisten Michelle Lundin, hvor det blir snakket om tips, triks, guides og mye annet. De tar deg med på en inspirerende reise inn i Nellys moteverden med ofte stilte spørsmål og problematikker. Du kan selv delta i podkasten ved å sende inn spørsmål til de to, som du gjerne vil ha svare på. Noen av temaene de diskuterer er oppført nedenfor:
1. Mote
2. Skjønnhet
3. Kjærlighetsproblem
4. Spesialistene temaet
2500
Vis merVis mindre

Occasion shop

Nelly vet at vi i enkelte tilfeller trenger spesifikke antrekk. Derfor har det blitt opprettet en kategori som heter Occasion shop hvor du kan finne alle typer antrekk for forskjellige situasjoner til gode priser. Uansett anledningen finner du noe her du kan bære. Se etter en Nelly rabattkode eller en kampanje som lenker til anledningen kategorien. Du kan få en prosentandel av på hele kategorien og ditt endelige kjøp.
2500
Vis merVis mindre

Nelly gavekort er den perfekte gaven

Trenger en gave til en venn, men ikke sikker på hva de vil like? Deretter er Nelly gavekort den perfekte gave til å gi en venn, så du vet at de vil garantert være fornøyd med det de kjøper. Gavekortene må ha en minimumsverdi på 200 kr og en maksimumsverdi på 1000 kr. En liten hemmelighet er at du faktisk kan spare penger på gavekort. Ved å legge inn en av våre Nelly rabattkoder i kassen, vil du motta en prosentandel på kjøpet ditt. Gavekortet vil fortsatt beholde sin verdi, men du kommer til å betale mindre for gavekortet! Det er egentlig det å spare penger på Nelly.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?