Gyldige Nelly rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Nelly koder i september 2020

Hvis du er opptatt av trender men også din egen økonomi er Nelly den perfekte butikken. Få avslag på din bestilling med et tilbud eller en kode.
260
Beste kupong
15%
Rabattkode
Rabattkode

Få en 15% Nelly rabattkode når du tilmelder deg nyhetsbrevet

Se kode
60%
rabatt
Rabatt

Få boots og støvletter til høsten med inntil 60% rabatt her

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Få inntil 70% rabatt på høstmote

Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

I Nelly sin instagram-side kan du handle direkte fra SoMe

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Hos Nelly får du alltid gratis levering!

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Få 20% rabatt på alle Ariana Grande produkter ved kjøp av to

Akkurat lagt til!
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Få inntil 70% rabatt på bukser og jeans fra Nelly her

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar stort hos Nelly

Rabatt ved først kjøp

Rabatt ved først kjøp

Få en helt unik Nelly rabattkode når du handler hos Nelly for første gang. Motta jevnlige e-poster fra Nelly, med en 15% Nelly rabattkode i den første mailen.
Utvalg hos Nelly

Utvalg hos Nelly

Nelly er med i kampen om å være en av Skandinavias største nettbutikk innenfor trendy tøy. Her finner du kjente varemerker, alt fra adidas til Champion.

Skjønnhetsbutikken

Pass på å sjekke ut Nelly skjønnhetsbutikk. Her finner du sminke, hårprodukter og parfymer til gode priser. Det er alltid rabatt på utvalgte produkter i kategorien "Skjønnhet" som du kan dra nytte av når som helst. Det er en mulighet for at en Nelly rabattkode er tilgjengelig for bruk også i denne kategorien.
0
Vis merVis mindre

Se Nelly sine kampanjer

Nelly har stadig nye kampanjer og rabatter. Pass på å dra nytte av disse når de blir tilgjengelige. Rabattene er ofte tidsbegrenset. Følg med på vår side for å holde deg oppdatert på ny Nelly rabatt.

Alt du trenger å vite om Nelly

Nelly fokuserer på å selge skjønnhetsprodukter til kvinner i alderen 18 og 35 år. Deres visjon er å bli nummer 1 innen mote og ha det største og mest aktuelle utvalget av produkter. De tilbyr trendye klær til unge kvinner til utrolige priser.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
rabattkode
Rabattkode
Nelly kode gir deg 20% avslag på alle varer nå!
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabattkode
Nelly rabattkode gir deg 20% rabatt på alle nyheter
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabatt
Akkurat nå er det 20% avslag på skjønnhetsprodukter
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Trendalarm!

Hos Nelly finner du daglig oppdaterte nyheter i deres kolleksjoner. På siden "Nyheter" kan du finne de mest oppdaterte trendene. Den beste måten å spare penger på de aller nyeste produktene til fullpris, er å bruke en Nelly rabattkode. Disse rabattkodene har vi ofte tilgjengelige her på vår nettside.Gå til Nelly nettside

La deg inspirere av #Nellytalk

Følg med på Nellys podcast, #Nellytalk, hvor det blir snakket om de nyeste trendene innen motebransjen. Hver uke sitter den kjente influenceren Matilda Djerf og hennes venninne, stylisten Michelle Lundin, og guider deg gjennom moteverdenen med tips og triks. Du kan selv delta i podkasten ved å sende inn spørsmål til de to. Noen av temaene de diskuterer er oppført nedenfor:
1. Mote
2. Skjønnhet
3. Kjærlighetsproblemer
Bli med på en inspirerende reise i Nellys verden!
2500
Vis merVis mindre

Occasion shop

Nelly vet at vi i enkelte tilfeller trenger spesifikke antrekk. Derfor har det blitt opprettet en kategori som heter Occasion shop hvor du kan finne alle typer antrekk til forskjellige anledninger. Uansett anledning vil du finne et passende antrekk til svært god pris her. Se etter en Nelly rabattkode eller en kampanje som lenker til occasion shop, da kan du spare en viss prosentandel på hele kategorien.
2500
Vis merVis mindre

Nelly gavekort er den perfekte gaven

Trenger du en gave til en venn, men ikke sikker på hva de vil like? Da er Nelly gavekort den perfekte gave, som sikrer at mottakeren blir fornøyd! Gavekortene har en minimumsverdi på 200 kr og en maksimumsverdi på 1000 kr. En liten hemmelighet er at du faktisk kan spare penger på gavekort. Ved å legge inn en Nelly kode i kassen, vil du motta en prosentandel på kjøpet ditt. Gavekortet vil fortsatt beholde sin verdi, men du kommer til å betale mindre for gavekortet! Det er egentlig lett å spare penger hos Nelly.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?