Gyldige Askeladden Navnelapper rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Askeladden Navnelapper kupongkoder i Oktober 2019

Har du behov for navnelapper for barnet ditt slik at ting ikke går seg vill i skolen eller i barnehagen, så har Askeladden Navnelapper deg dekket.
260
Fri
Frakt
Rabatt

Askeladden navnelapper gir gratis frakt

Se kampanje
Fra
99 kr
Rabatt

Få reflekser som kan klistres på alt fra kun 99 kr per sett

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
Kun
179 kr
Rabatt

Klassiske navnelapper som er selvklebende og strykefrie til kun 179 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Merk barnas tøy billig

Askeladden Navnelapper hjelper deg alltid

Askeladden Navnelapper hjelper deg alltid

Hvis du lurer på noe så er Askeladden Navnelappers kundeservice alltid parate til å hjelpe deg. Askeladden Navnelapper kan kontaktes på telefon eller via e-post. Andre kunders spørsmål finner du under "Spørsmål og Svar".
Alltid en vaskegaranti

Alltid en vaskegaranti

Askeladden Navnelapper har en vaskegaranti som vil si at det garanteres at dine navnelapper ikke vil falle av når du vasker dem i vaskemaskinen. Om navnelappene faller av allikevel så får du pengene tilbake.

Ikke betal for mye for Navnelapper

Har du problemer med å finne igjen barnas tøy i barnehagen eller på skolen, så har Askeladden Navnelapper løsningen for deg. Med et rikt utvalg av klistremerker kan du merke barnas tøy og ting på farten, og det beste av det hele er at de aldri faller av, også selvom du kjører dem i vaske- eller oppvaskmaskinen.

Hvem er Askeladden Navnelapper

Askeladden Navnelapper er Norges ledende leverandør av navnelapper. Her får du navnelapper av strykefritt materiale i alle tenkelige farger, til klær og utstyr.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Kun
159 kr
Rabatt
Påstrykbare navnelapper fra Askeladden Navnelapper til kun 159 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Kun
169 kr
Rabatt
Selvklebende minilapper til kun 169 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
FriFrakt
En ny kupong har akkurat kommet

Navnelapper til alderdomshjemmet

Hos Askeladden Navnelapper får du navnelapper til aldershjemma i to former. Du kan få de klassiske navnelapper som klistres på klærne og de strekkbare som påtrykkes. De klassiske holder til engangsbruk i situasjoner for lapper skal festes på tøy, på en rask og effektiv måte. De stryk bare holder i veldig lang tid da de sammensmeltes med tøysets fibre når de blir strøket på. Når det kommer til alderdomshjemmet er begge navnelapper veldig brukbare for overblikket hos beboere og gjester. Her du kan personalisere dine navnelapper med for eksempel:
1. Fornavn
2. Etternavn
3. Romnummer
4. Avdeling
5. Telefonnummer
Gå til Askeladden Navnelapper nettside

Bestill billige påstrykningsmerker her

Hos Askeladden Navnelapper har du mulighet til å få påstrykbare navnelapper på tøylet til barna dine. Navnelapper i påstrykningsform gjør at de blir hengende på klærne i mye lengre tid, også etter utallige vasker. Når du bestiller påstrykningslappene kan du velge mellom flere forskjelligheter av motiver. Motivkategoriene kan for eksempel være:
1. Sport
2. Stjernetegn
3. Natur
4. Motor
5. Leker
6. Diverse
Husk at du kan bruke en Askeladden Navnelapper rabattkode her på siden som du kan bruke til å få en lekker prisredusering på påstrykningslappene.
2500
Vis merVis mindre

Lag kvalitetsklistremerker til din bedrift

Askeladden Navnelapper lager ikke kun merker til privatbruk, men også høykvalitetsmerker til bedrifter og idrettsklubber. Klistremerkene blir laget i fullfarge og forskjellige størrelser, antall og form for å møte din bedrifts behov. Klistremerkene er av markedets høyeste kvalitet og derfor tåles utendørsbruk, vaskemaskin, oppvaskmaskin, vann, samt flere slitasjesituasjoner. Dessuten kan Askeladden Navnelapper lage klistremerkene med navn, nummer og kode, i for eksempel QR med strekkode og navn på varene. For mere informasjon om bedrift klistremerker, kontakt Askelappen Navnelapper direkte på e-post.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?