Gyldige MyHeritage rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre MyHeritage kupongkoder i juli 2020

Spor din egen arv og se hvor du virkelig kommer fra.Ta en DNA-test i dag og spar ved å bruke en av våre rabattkoder.
260
Beste kupong
$50
rabattkode
Rabattkode

MyHeritage rabattkode gir deg $50 rabatt på slektsforskning

Se kode
Prøv
Gratis
Rabatt

Prøv MyHeritage med 14-dagers prøvetid

Se kampanje
Kun 150 kr
per mnd
Rabatt

Hos MyHeritage får du hjelp til å lage et ubegrenset slektstre for bare 150 kr i mnd

Se kampanje
( rabattkoder)

Informasjon før du handler

Den største dokumentbase

Den største dokumentbase

MyHeritage har en utrolig stor database med historiske dokumenter som hjelper deg til å finne ut av alt om din slekt. Med over 9 milliarder dokumenter vil din slektsforskning bli en lek. Meld deg på nå å finn ut av hvor du er fra.
Lag ditt eget slektstre

Lag ditt eget slektstre

Hvis du velger å gjøre DNA-testingen, får du muligheten til å lage et slektstre. Dette vil da vise deg nøyaktig hvem alle som du har vært relatert til de siste par hundre årene! De første 14 dagene er helt gratis!

Opplev fortiden din

MyHeritage har gitt millioner av mennesker opplevelsen til å finne ut hvor de virkelig kommer fra, ved å sende dem en enkel DNA-test. Dette har gjort det mulig for folk å bli bedre kjent med fortiden sin og har resultert i at folk møter familiemedlemmer de aldri visste før.

Historien bak MyHeritage

I 2016 lanserte MyHeritage sitt første genetiske testsett. Siden lanseringen har de vokst til å ha 92 millioner brukere over hele verden. Målet til MyHeritage er å gi folk en bedre forståelse av hvem de er og gi dem en følelse av tilhørighet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Fri
levering
Rabattkode
Benytt MyHeritage kupongkode og få gratis levering
Utløpt rabatt
Se kode
50%
rabatt
Rabatt
MyHeritage DNA Helse sett med 50% rabatt nå
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt
Nå er det halv pris på DNA Helse sett
Utløpt rabatt
Se kampanje
$50rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Hvordan fungerer det?

Med MyHeritage kan du finne ut av masse om dine forfedre, hvor de kommer fra og hvordan du er blitt til. Med DNA-testene du sender inn til MyHeritage blir ditt DNA kartlagt og det blir avsløret spennende informasjon om din familie. Tidligere har vi hatt en eksklusiv MyHeritage rabattkode som ga gratis frakt. Derfor bør du være på utkikk etter en av dem. Det du må gjøre er veldig enkelt og greit:
1. Bestill en DNA-test på hjemmesiden
2. Send inn DNA-testen
3. Testen blir analysert i labben
4. Resultatene kommer til deg innenfor 3-4 uker
Gå til MyHeritage nettside

Spar på DNA-testen

Du kan spare penger på DNA-testen hos MyHeritage med disse tre enkele tips:
1. Sjekk ut kampanjer hos MyHeritage.no
2. Finn rabattkoder her på siden
3. Følg MyHeritage på sosiale medier
På alle tre forskjellige plattformer vil det løpende dukke opp rabattkoder og tilbud så du aldri behøver å betale full pris hos MyHeritage. Alle disse tilbudene vil kun være tilgjengelige i en begrenset tid, derfor når du finner enten en MyHeritage rabattkode eller et tilbud, anbefaler vi at du dra nytte av det så raskt som mulig. Ellers risikerer du at tilbudet utløper, og du vil ikke motta rabatten.
2500
Vis merVis mindre

Hvorfor Premium medlemskapet er verdt det

Når du bestemmer deg for å få et Premium-medlemskap, vil du umiddelbart se fordelene. Du vil få tilgang til alle avanserte MyHeritage DNA-funksjoner som vanlige medlemmer ikke har. Ditt slektstre vil også utvide til 2500 mennesker, slik at du kan se hvor omfattende din familie egentlig er. Du vil også få enchanced matching og få tilgang til interaktive kart. Telefonstøtte vil også være tilgjengelig 24/7 hvis du har spørsmål. For bare 100 kroner i måneden sier vi det er helt verdt det.
2500
Vis merVis mindre

Kampanjer hos MyHeritage

I løpet av året har MyHeritage mange forskjellige kampanjer som gir deg muligheten til å spare enda mer penger. Noen av kampanjene som har oppstått tidligere, var om sommeren, vinter og påske. Det er vanskelig å si hvor lenge disse kampanjene vil vare og hvilken prosentvis rabatt du kommer til å få. De har også tilfeldige kampanjer som kan innebære en MyHeritage rabattkode. Disse kodene har en tendens til å gi deg en høyere prosentandel rabatt en de generiske tilbudene.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?