Gyldige Mimmis rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Mimmis kupongkoder i juli 2020

Alt du kan ønske deg for barneroomet kan du finne hos Mimmis til gode priser. Hold deg oppdatert på våre rabattkoder, slik at du kan spare mer.
260
Beste kupong
Vinn
5000 kr
Rabattkode

Benytt sjansen og vinn en 5000 kr Mimmis rabattkode til barneutstyr med nyhetsbrevet

Se kode
30%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 30% på bilstoler til småbarn

Se kampanje
Fri
Frakt
Rabatt

Du får gratis frakt hos Mimmis når du handler for over 999 kr

Se kampanje
( rabattkoder)

Få det beste til din baby

Kåret som årets butikk

Kåret som årets butikk

Mimmis har vunnet årets butikk 2018 i kåringen hos Pris Jakt. Kundene og Pris jakt var utrolig fornøyde med kvaliteten og den utrolig lave pris som fulgte med. Dessuten var de ekstremt glade for hvor gode kundeservicen var til å hjelpe deres kunder.
Få alltid en god garanti

Få alltid en god garanti

Du skal nemlig føle at du har den beste opplevelse når du handler med Mimmis, og er du derfor ikke 100% fornøyd stiller Mimmis garanti for dette. Garantien gjelder for før, under og etter ditt kjøp. Garantien varer i 30 dager etter bestilling er framme.

Lag din helt egen ønskeliste

Ønskelisten kan være et bra verktøy når du skal spare penger. Ønskelisten holder alle dine produkter et sted uansett om du lukker ned for hjemmesiden. Derfor gir det deg et godt overblikk over alle dine mest ønsket produkter i lengre tid, og du kan holde øye med når dine ønsker kommer på rabatt eller passer sammen med en Mimmis rabattkode.
0
Vis merVis mindre

Ikke gå på kompromiss med sikkerhet

Mimmis presenterer Axkid Modukid, et bilsete til barn i aller høyeste kvalitet som ikke går på kompromiss med sikkerhet. Av skandinavisk type kan barna dine ikke være mere sikker når de kjører med i bilen.

Mimmis, babyenes nettbutikk

Mimmis er en nettbutikk som er spesialister innenfor baby- og barneutstyr. I 2018 blev de kåret til Årets Butikk av Pris jakt for deres enestående produktkvalitet til en veldig lav pris.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Fri
rabattkode
Rabattkode
Benytt Mimmis rabattkode på ordre over 199,- for fri frakt og hjemlevering
Utløpt rabatt
Se kode
100 kr
rabattkode
Rabattkode
Spar 100,- på ordre over 699,- med Mimmis rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabattkode
Rabattkode
Benytt Mimmis kupongkode og få 20% avslag på alle leker
Utløpt rabatt
Se kode
Vinn5000 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Alltid rask levering

Mimmis har noe av Norges raskeste levering med en maksimal leveringstid på 5 dager, også ut til de ytterste hjørner av Norge. Bor du i en av de litt større byer, er leveringstiden selvfølgelig mye raske enn 5 dager. Bestiller du varen innen kl. 13:00, sender Mimmis varen samme dag. Er varen ikke framme før de 5 dagene blir den automatisk gratis.Gå til Mimmis nettside

Få et gratis medlemskap

Bli medlem av Mimmis i dag og få mange fordeler til deg og din baby. Når du registrere deg blir du automatisk med på å motta lekre tilbud automatisk deltakelse i konkurranser. Fordelene som medlem er:
1. Motta tilbud og rabatter
2. Vær den første som får vite om kampanjer
3. Motta eksklusive Mimmis rabattkoder
4. Delta i konkurrenser om 5000 kr til butikken
Det eneste du skal gjøre er å skrive dine informasjoner inn etter du har trykket på "Registrer" i venstre hjørne - og du er med på alle disse goder.
2500
Vis merVis mindre

Se betalingsmulighetene

Hos Mimmis er det flere forskjellige muligheter for å gjøre en betaling på nettbutikken. Betalingsmulighetene vil med al sannsynlighet dekker de norske behov for en betaling:
1. VISA
2. Mastercard
3. Bankoverføring
4. Faktura
5. Delbetaling
Hvis du ønsker mere om betingelsene for betaling, kontakt Mimmis direkte på e-post eller telefon.
2500
Vis merVis mindre

Fordeler med å følge dem på Facebook

Ta en tur inn på Mimmis' Facebookprofil, hvor du finner mye inspirasjon til din baby. Du får også al viten om kampanjer og andre tilbud direkte inn på ditt sosiale media, og dermed har større sjanse for å utnytte disse fete tilbud! Noen ganger kan det også være at en lekker Mimmis rabattkode sniker seg inn og lar deg spare deilige prosenter på Mimmis produkter.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?