Gyldige Lunehjem rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Lunehjem kupongkoder i februar 2020

Hvis du er i behov for noen nye og moderne møbler i huset ditt, har Lunehjem deg dekket. Med sine gode priser og ved å bruke en rabattkode kan du gjøre handelen billig.
260
30%
rabatt
Rabatt

Alle disse produktene sparer du 30% på hos Lunehjem

Se kampanje
Gratis
fotskammel
Rabatt

Få en gratis fotskammel ved kjøp av Uchiwa lenestol

Se kampanje
24%
rabatt
Rabatt

Nå er det 24% rabatt på et utvalg av flotte lenestoler

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Det er masse å spare på tilbudssiden til Lunehjem

Se kampanje
( rabattkoder)

Designermøbler til lavpris

Dette kan du betale med hos Lunehjem

Dette kan du betale med hos Lunehjem

Sikkert og greit kan du sette inn dine betalingsinformasjoner fra enten VISA, Mastercard, faktura, delbetaling eller kontooverføring, og din betaling er gjennomført. Du behøver hverken konto eller passord og det er heller ikke lagt noe ekstra gebyr på, i forbindelse med betalingen.
Meld deg på nyhetsbrevet deres

Meld deg på nyhetsbrevet deres

Meld deg på det spennende nyhetsbrev fra Lunehjem, hvor du alltid vil være oppdatert på det nyeste fra butikken. Dessuten vil du kunne motta Lunehjem rabattkoder, eksklusive kampanjer og informasjon om enhver prisredusering du er interessert i.

Følg med på det nye i butikken

Lunehjem prøver alltid å følge med på den nyeste trenden og holde seg spennende, hvilket også kommer frem i alle de nye produkter som ukentlig blir introdusert. Under "Nyheter" finner du alt det nyeste nye fra Lunehjem, så du alltid kan holde deg oppdatert omkring markedet. Ønsker du direkte oppdateringer via eposten kan du melde deg på nyhetsbrevet.
0
Vis merVis mindre

Litt mere om Lunehjem

Lunehjem er en av Norges største nettbutikker innenfor interiør, med lang erfaring ved å gi kundene beste og tryggeste opplevelse når de handler på nettet. Med stort fokus på trends i skandinavisk design og interiør, kan Lunehjem tilby det hotteste av det hotteste interiør på markedet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på Lakrids med Lunehjem rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
Rabattkode
Rabattkode
Lunehjem rabattkode gir deg 4 stykk HAY stoler for prisen av 3
Utløpt rabatt
Se kode
10%
Rabattkode
Rabattkode
Hele uken sparer du 10% med Lunehjem kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
3 for 2
Rabatt
Rabattkode
Lunehjem rabattkode gir deg tre POV lysestaker for prisen av to
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabatt
Nå får du 20% avslag på den populære Oslo-lampen
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%
Rabatt
Rabatt
Få 30% avslag på utvalgte produkter hos Lunehjem
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Spør kundeservicen om alt

Ønsker du svaret på noe som du ikke akkurat nå kan finne på butikken? Det skal du ikke bekymre deg om, for Lunehjem kundeservice sitter alltid klar til å hjelpe deg med hvert spørsmål. Måten du kontakter Lunehjem på er enten via epost eller på telefon. Hvis du skriver en epost til dem vil det ta opptil to dager før de svarer, hvilke de på telefon vil spare på med engang når du ringer innenfor åpningstidene. Lunehjems kundeservice har åpent mandag til tirsdag fra 10:00-16:00, onsdag til torsdag fra 10:00-17:00 og fredag til lørdag fra 10:00-16:00.Gå til Lunehjem nettside

Finn de beste rabatter her

Lunehjem elsker rabatter og dette kommer godt til uttrykk i alle deres flotte kampanjer. I kampanjene kan du som kunde spare mye penger på de rabatterte produktene. Men en ting som ikke er til å vite, er når kampanjene blir normalt blir offentliggjort. Det er derfor ingen fast startdato for kampanjene, hvilket gjør det vanskelig å vite når du skal slå til. Heldigvis finne det flere måter å bli oppdatert med dette på. Går du inn på siden finner du alltid den rette informasjon, men du kan også melde deg på deres nyhetsbrev aktuell kampanjeviten.
2500
Vis merVis mindre

Finn det rette merke

Lunehjem har et enormt utvalg av produkter og merkevarer, i forskjellige klasser og stiler. Det kan derfor noen ganger være vanskelig å finne det helt rette produkt. Med "Merkevarer" hjelper Lunehjem deg hen til å finne produkter fra en spesifikk produsent, men du kan også selv lete i de mange produktkategorier som finnes på siden:
1. Hage og utelivet
2. Møbler
3. Belysning
4. Interiør
5. Kjøkken
6. Gangen
2500
Vis merVis mindre

Finn sommers utendørs møblement her

Utesesongen er i full gang hos Lunehjem og her finner du alt det du har bruk for til utesesongen, alt fra solstoler til parasoller. Med utedørssesongen i gang dukker det ofte kampanjer opp på siden, hvor du kan spare mye penger. Du kan enten følge med på siden her hvor du alltid vil bli oppdatert med de nyeste rabatter eller melde deg på nyhetsbrevet. Desuten finner du også Lunehjem rabattkoder for hage og uteliv du kan bruke til å redusere sommeren møblekjøp.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?