Gyldige Lensit rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Lensit kupongkoder i mars 2021

Få noen av de mest kreative og fasjonable brillene på Lensit. Ved å bruke en av våre rabattkoder kan du spare på briller.
260
Beste kupong
5%
rabattkode
Rabattkode

Med Lensit rabattkode får du 5% rabatt på alt

Kontrollert
Se kode
30%
rabatt
Rabatt

Her kan du gjøre knallgode deals på døgnlinser

Se kampanje
( rabattkoder)

Finn de perfekte linsene her

Alltid hjelpsom kundeservice

Alltid hjelpsom kundeservice

Hvis du har spørsmål om Lensits produkter eller din bestilling er du alltid velkommen til å ringe dem på telefonen mellom 09:00-15:30 eller skrive en e-post. Innenfor telefonentiden blir mails som oftest besvart innenfor 2 timer.
Sånn kan du betale

Sånn kan du betale

Hos Lensit finner du flere forskjellige betalingsmuligheter for bestilling av linser på siden. Du kan betale med betalingskort i form av VISA og Mastercard. Ellers kan du også bruke Klarna faktura hvis du gjerne vil betale litt senere.

Finn dinn rette produsent

Leter du etter en spesifikk produsent når du prøver å finne dine linser? Lensit gjør det utrolig enkelt for deg med deres produsentliste! Her finner du de alle mest kjente produsenter av linser på nett:
1. Alcon
2. Bausch & Lomb
3. Ciba Vision
4. Cooper Vision
5. Consol
6. Johnson & Johnson
0
Vis merVis mindre

Mere informasjon om Lensit

Lensit er norsk nettbutikk som selger originale linser til noe av markedets billigste priser. Med enkel bestilling, rask levering og en god kundesupport er Lensit blitt en av Norges største linseeksperter.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på solbriller med Lensit kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
35%
rabatt
Rabatt
Nå kan du får pakker med månedslinser med 35% rabatt hos Lensit
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
19 kr
Rabatt
Velg mellom tilbehør til linser fra kun 19 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
5%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Finn billige Oakleys her

Spar penger på ditt neste kjøp av Oakley solbriller! Lensit tilbyr et stort utvalg av Oakley solbriller til helt utrolig lave priser. Selv om Oakley solbrillene ligger på den lave siden av pris skalaen så kan du få en ytterligere prisredusering ved bruk av en Lensit rabattkode.Gå til Lensit nettside

Markedets laveste pris

Lensit går inn for å være den linsebutikk i Norge som har de aller laveste prisene på linser. Derfor garanterer Lensit at du får en ekstra lav pris når du handler hos dem. De har alltid rabatter på mange av deres produkter for å holde den laveste prisen på markedet. Her er det ikke snakk om at det kun er et lite utvalg som har rabatter, men du har mulighet for å velge mellom utallige merker så som:
1. Acuvue
2. Air Optix
3. Biofinity
4. Dailies
5. ProClear
6. PureVision
7. Og mange andre
2500
Vis merVis mindre

Få en helt egen brukerkonto

Nå har du muligheten for å lage en helt gratis bruker. Lensit brukerkontoen er ekstraservice som gjør din bestilling kan gjennomføres på et mye raskere måte. Brukerkontoen lagrer nemlig adresseinformasjonen så du ikke behøver skrive den inn hver gang du bestiller på hjemmesiden. Dessuten kan du se din ordrehistorie, følge med på produkter, og få et raskt overblikk over de nyeste produkter og kampanjer.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?