Gyldige Lampemesteren rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Lampemesteren kupongkoder i mars 2021

Få helt utrolige priser på designer lamper til hele huset hos Lampemesteren. Benytt en rabattkode i dag.
260
Beste kupong
12%
Rabattkode
Rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 12% i en eksklusiv Lampemesteren rabattkode

Se kode
10%
rabattkode
Rabattkode

Få 10% på hele butikken med denne Lampemesteren rabattkoden

Kontrollert
Se kode
25%
rabatt
Rabatt

Få opptil 25% rabatt på designlamper her

Se kampanje
Fri
frakt
Rabatt

Få gratis levering hos Lampemesteren på bestillinger over 999,- her

Se kampanje
( rabattkoder)

Noen tips som kan spare deg tid og penger på bestillingen din

Gi bort et gavekort

Gi bort et gavekort

Gi en lampe fra Lampemesteren i et gavekort. Nå kan du gi et gavekort bort fra Lampemesteren og la din mottaker velge mellom utallige toppkvalitetslamper. Gavekortet gjelder for alle produkter i nettbutikken og kan enten leveres som post eller via SMS.
Følg med på Bloggen

Følg med på Bloggen

Hos Lampemesteren.no kan du følge den populære belysningsbloggen som gir deg gode tips og tricks til ditt hjem. Her kan du lese om alt fra kjøkkeninspirasjon til den nyeste trenden innenfor utendørsbelysning. Hvis du er heldig finner du en eksklusiv Lampemesteren rabattkode til kun i bloggen! Sjekk ut bloggen og la deg inspirere.

Alt om Lampemesteren og sin historie

Lampemesteren utvikler seg kontinuerlig for å bli den ledende designerlampebutikken. De er godt på vei og selger nesten hundre forskjellige merkede lamper. Pass på at når du bestiller fra Lampemesteren, får du den beste kvaliteten på belysning der ute.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

25%
rabattkode
Rabattkode
Slå til nå og spar 25% i Cyber Monday-kampanjen
Utløpt rabatt
Se kode
15%
rabattkode
Rabattkode
Lampemesteren rabattkode gir 15% på fullprisvarer
Utløpt rabatt
Se kode
15%
rabatt
Rabatt
Spar 15% på Poul Henningsen
Utløpt rabatt
Se kampanje
12%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Spar penger på lamper

Leter du etter designerlamper og belysning til kuppriser, så er det bare å følge med her! Hos Lampemesteren er det alltid utsalg på et bredt sortiment av varer. Her kan du velge mellom:
1. Pendler
2. Bordlamper
3. Gulvlamper
4. Taklamper
5. Demolamper
6. Vegglamper
7. Utendørslamper
8. Utgåtte varer
Alle kategorier av lamper står til utsalg hver uke, men blir også løpende skiftet ut at i fra hvilken kampanje Lampemester kjører med på den spesifikke uke. Benytt også en av våre Lampemesteren rabattkoder å få avslag på kjøpet ditt. Det er kanskje den enkleste veien å spare penger på hos Lampemesteren.
Gå til Lampemesteren nettside

Meld deg på nyhetsbrevet

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og motta ukentlig nyheter om Lampemesterens produkter og service. Dessuten mottar du en eksklusiv Lampemesteren rabattkode gir deg 12% på hele nettbutikken når du melder deg på nyhetsbrevet. Andre tilbud og rabatter vil løpende bli sendt direkte til deg på e-post, så du alltid er den første som for vite om de ville kampanjene fra Lampemesteren.
2500
Vis merVis mindre

Følg alle sosiale medier

Lampemesteren har to hoved sosiale medier plattformer som de legger ut på. Vi anbefaler å følge dem på både Instagram og Facebook. Ved å følge dem blir du den første til å se når de har et nytt tilbud tilgjengelig. Hvis du er heldig kan du til og med finne en rabattkode som bare er lagt ut på deres sosiale medier. Ved å følge dem på deres sosiale medier vil det tillate deg å bli mer effektive til å spare penger.
2500
Vis merVis mindre

Kunder sin erfaring med Lampemestern

Når det gjelder kundetilfredshet, kan det sies at Lampemesteren gjør en god jobb. De har 5 stjerner av 5 på Trustpilot og har gode anmeldelser fra sine gamle kunder. Mange har skrytet om all tilgjengelige Lampemesteren rabattkoder og tilbud som har hatt gjennom årene. De fleste kunder har aldri hatt et problem med at deres produkt blir skadet under transport, men de som sa at de straks ble sendt en annen. Så det er trygt å si at på Lampemesteren trenger du ikke å bekymre deg for å ha en dårlig opplevelse.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?