Gyldige Klippkungen rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Klippkungen kampanjekoder i juli 2020

Få store mengder godteri og drikke til fantastiske priser hos Klippkungen. Sjekk ut kampanjene våre for å spare enda mer!
260
40%
rabatt
Rabatt

Få eksklusive Lindt-sjokolade med 40% rabatt

Akkurat lagt til!
Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt

1 kg sjokolade med 40% rabatt

Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Spar 50% på sure bananer

Se kampanje
Fra
12 kr
Rabatt

Godteriposer fra kun 12,- hos Klippkungen

Se kampanje
Fra
29 kr
Rabatt

Helsebarer fra bare 29,- hos Klippkungen

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Her sparer du nå 70% på en 20-pack med forskjellig sjokolade

Akkurat lagt til!
Se kampanje
Kun
21 kr
Rabatt

Få en 3-pack med Snickers til kun 21 kr

Se kampanje
10%
rabatt
Rabatt

Spar 10% på søte jelly teeth

Se kampanje
( rabattkoder)

Enkle tips for Klippkungen

Et av Nordens største godteri butikker

Et av Nordens største godteri butikker

Klippkungen har et av Nordens største godteri butikker. Som en av verdens største viser det også det brede utvalg av produkter - norske, svenske og internasjonale brands ligger inne på siden for kjøp. Sjekk utvalget ut i dag og finn kanskje noe helt spesielt, som du har drømt om å smake på igjen i mange år.
Klippkungen har sosiale medier

Klippkungen har sosiale medier

Følg Klippkungen på sosiale medier og få alt det nye å vite om produkter, kampanjer og rabatter. Du finner dem enten på Facebook eller Instagram hvor det løpende blir postet fete posts fra godteriverdenen. Dessuten kan Klippkungen rabattkoder dukke opp her som kan gi deg en kraftig prisredusering på ditt neste kjøp.

Spar stort på ukens tilbud

En annen god mulighet til å spare penger er å se gjennom de ukentlige rabattene. Hver uke oppdateres siden med nye tilbud som du kan dra nytte av. Disse avtalene er helt tilfeldige, så vi anbefaler å sjekke tilbudene hver uke.
0
Vis merVis mindre

Se Klippkungen sitt utrolige utvalg av produkter

Som du kan se i videoen har Klippkungen et stort utvalg av godterier som de transporterer i hele Skandinavia. De beholder sitt kontor på lagerområdet slik at de kan være så effektive som mulig.

Fakta om Klippkungen

Sommeren 2016 bestemte Klippkungen seg for å åpne sin nettbutikk slik at de kunne ekspandere som et selskap. Både kontoret og lagringsstedet ligger i Småland Växjö, Sverige. For tiden er Norge, Sverige, Danmark og Finland de landene som er deres viktigste kunder.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

60%
rabatt
Rabatt
Superkampanje hos Klippkungen - spar inntil 60% nå!
Utløpt rabatt
Se kampanje
45%
rabatt
Rabatt
Få et flak med Pepsi Max Raspberry med 45% avslag
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
15 kr
Rabatt
Godteposer fra kun 15 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Helseprodukter hos Klippkungen

Frem din helse med helseprodukter fra Klippkungen. Nei Klippkungen selger ikke kun usunne produkter på deres side, men de tilbyr faktisk et bredt utvalg av helseprodukter. Her har de blant annet:
1. Proteinshacks
2. Proteinbarer
3. Helsedrikker
4. Proteinsnacks
Selv om det er sunne varer ligger prisene lagt i fra det du finner i Norge. Her er det snakk om svenske priser, og du behøver ikke engang dra til Sverige for å få fatt på dem. Bestill online og du mottar dine helseprodukter rett på døra innenfor få dager!
2500
Vis merVis mindre

Spar på drikkevarer

Hos Klippkungen er det et stort utvalg drikkevarer tilgjengelig. Få alt fra energidrikk til brus og internasjonale leskedrikker, til fantastiske priser. Vi anbefaler at du ser gjennom kampanjekategorien for drikken du planlegger å kjøpe. Ofte kan du finne ønsket leskedrikk til redusert pris. Dette gjelder særlig dersom du bestiller større kvanta.
2500
Vis merVis mindre

Meld deg på nyhetsbrevet

En god måte å spare penger på er å registrere deg på nyhetsbrevet. Ved å registrere deg, er du den første som mottar nyheter om nye tilbud som er tilgjengelige på nettsiden. Du vil også motta eksklusive Klippkungen rabattkode som bare registrerte medlemmer på nyhetsbrevet mottar. Det er også helt gratis å registrere seg for nyhetsbrevet, så det er bare fordeler ved å registrere deg!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?