Gyldige Klippkungen rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Klippkungen kampanjekoder i mars 2021

Få store mengder godteri og drikke til fantastiske priser hos Klippkungen. Sjekk ut kampanjene våre for å spare enda mer!
260
45%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 45% blant Klippkungens superkampanjer

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Få gratis levering på ordre over 1000,- nå

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Nå får du Double Dip fra Swizzels med 20% rabatt

Se kampanje
( rabattkoder)

Enkle tips for Klippkungen

Et av Nordens største godteri butikker

Et av Nordens største godteri butikker

Klippkungen har et av Nordens største godteri butikker. Som en av verdens største viser det også det brede utvalg av produkter - norske, svenske og internasjonale brands ligger inne på siden for kjøp. Sjekk utvalget ut i dag og finn kanskje noe helt spesielt, som du har drømt om å smake på igjen i mange år.
Klippkungen har sosiale medier

Klippkungen har sosiale medier

Følg Klippkungen på sosiale medier og få alt det nye å vite om produkter, kampanjer og rabatter. Du finner dem enten på Facebook eller Instagram hvor det løpende blir postet fete posts fra godteriverdenen. Dessuten kan Klippkungen rabattkoder dukke opp her som kan gi deg en kraftig prisredusering på ditt neste kjøp.

Spar stort på ukens tilbud

En annen god mulighet til å spare penger er å se gjennom de ukentlige rabattene. Hver uke oppdateres siden med nye tilbud som du kan dra nytte av. Disse avtalene er helt tilfeldige, så vi anbefaler å sjekke tilbudene hver uke.
0
Vis merVis mindre

Se Klippkungen sitt utrolige utvalg av produkter

Som du kan se i videoen har Klippkungen et stort utvalg av godterier som de transporterer i hele Skandinavia. De beholder sitt kontor på lagerområdet slik at de kan være så effektive som mulig.

Fakta om Klippkungen

Sommeren 2016 bestemte Klippkungen seg for å åpne sin nettbutikk slik at de kunne ekspandere som et selskap. Både kontoret og lagringsstedet ligger i Småland Växjö, Sverige. For tiden er Norge, Sverige, Danmark og Finland de landene som er deres viktigste kunder.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

50%
rabatt
Rabatt
Spar 50% på Plopp juleskum
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%
rabatt
Rabatt
Få eksklusiv Lindt-sjokolade med 40% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt
Black weekend og du får opptil 50% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
45%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Helseprodukter hos Klippkungen

Frem din helse med helseprodukter fra Klippkungen. Nei Klippkungen selger ikke kun usunne produkter på deres side, men de tilbyr faktisk et bredt utvalg av helseprodukter. Her har de blant annet:
1. Proteinshacks
2. Proteinbarer
3. Helsedrikker
4. Proteinsnacks
Selv om det er sunne varer ligger prisene lagt i fra det du finner i Norge. Her er det snakk om svenske priser, og du behøver ikke engang dra til Sverige for å få fatt på dem. Bestill online og du mottar dine helseprodukter rett på døra innenfor få dager!
2500
Vis merVis mindre

Spar på drikkevarer

Hos Klippkungen er det et stort utvalg drikkevarer tilgjengelig. Få alt fra energidrikk til brus og internasjonale leskedrikker, til fantastiske priser. Vi anbefaler at du ser gjennom kampanjekategorien for drikken du planlegger å kjøpe. Ofte kan du finne ønsket leskedrikk til redusert pris. Dette gjelder særlig dersom du bestiller større kvanta.
2500
Vis merVis mindre

Meld deg på nyhetsbrevet

En god måte å spare penger på er å registrere deg på nyhetsbrevet. Ved å registrere deg, er du den første som mottar nyheter om nye tilbud som er tilgjengelige på nettsiden. Du vil også motta eksklusive Klippkungen rabattkode som bare registrerte medlemmer på nyhetsbrevet mottar. Det er også helt gratis å registrere seg for nyhetsbrevet, så det er bare fordeler ved å registrere deg!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?