Gyldige Just Eat rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Just Eat kupongkoder i juli 2020

Spar penger på maten du bestiller ved å benytte deg av en av våre rabattkoder eller tilbud.
260
25%
Rabatt
Rabatt

Spar opptil 25% på mange restauranter i Oslo

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Få 20% avslag på kebab i Drammen

Se kampanje
10%
rabatt
Rabatt

Få 10% rabatt på bestillinger fra Shalimar i Oslo

Se kampanje
( rabattkoder)

Spar både tid og penger på din ordre med disse tipsene

Følg Just Eat på sosiale medier

Følg Just Eat på sosiale medier

Følg Just Eat på sosiale medier og se hva som skjer i din by. Her dukker det løpende Just Eat rabattkoder, rabatter og kampanjer som kan brukes til å kjøpe lekre retter på nettbutikken.
Få ordren din bekreftet

Få ordren din bekreftet

Etter å ha bestemt deg for hva du vil ha og betalt for maten, må du bare vente på godkjenningen av bestillingen. Du vil bli sendt en e-post som sier at bestillingen din har blitt akseptert og kommer snart.

Hvilken mat liker du?

Just Eat forstår at ikke alle har samme preferanser når det gjelder mat. Derfor har de kategorisert sine restauranter for å gjøre det lettere for deg å finne akkurat hva du vil. Bruk en av våre Just Eat rabattkoder etter å ha bestilt for å spare penger på ditt måltid.
0
Vis merVis mindre

Få billig mat hos Just Eat

Enhver type mat du er i humør for, kan bestilles rett fra Bare spise. Med lav ventetid vil du få din favorittmatten din i løpet av få minutter. Benytt en av våre rabattkoder i dag for å få avslag neste gang du bestiller med Just Eat.

Lær om Just eat

Just Eat ble lansert i 2001 og har nå blitt en av de største mat- og leveransene i Europa. De drifter i 13 land i Europa og leverer mat med en stor effektivitet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Nyt ferien - få 10% rabatt på takeaway med Just Eat rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
10%
rabattkode
Rabattkode
Bruk Just Eat kupongkode og få 10% rabatt
Utløpt rabatt
Se kode
15%
rabattkode
Rabattkode
Just Eat rabattkode gir deg 15% avslag på forhåndbetalte ordre
Utløpt rabatt
Se kode
25%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Få maten rett på døren

Når du bestiller fra Just Eat, kan du bruke nettstedet eller appen når du bestiller mat. Husk å sjekke om det finnes en Just Eat rabattkode eller tilbud som er tilgjengelig før du kjøper maten. For å bruke rabattkoden, skriv det bare i kassen og motta prosentandelen av kjøpet ditt. Tiden det vil ta for deg å motta maten din, vil bli gitt til deg før du bestiller maten. Så er det bare å vente og maten kommer til deg!Gå til Just Eat nettside

Bli medlem som restaurant i dag

Hvis du er en restaurant eier og ser for å øke fortjenesten din, send inn din forespørsel til Just Eat. I stedet for å måtte investere store mengder penger til å bygge din egen app og kjøpe biler til transport av mat, kan du bare registrere deg for appen. Som en samarbeidspartner med Just Eat vil du også se en gjentagelse i virksomheten, da butikken din alltid vil være på appen. Dette gjør at restauranten din blir mer fleksibel og effektiv, og vil øke inntektene dine.
2500
Vis merVis mindre

Alle byer som du kan bestilles til

Just eat leverer til nesten alle større byer i Norge. Sørg derfor for at byen din er gyldig for å motta mat før du bestiller hos Just eat. Noen av de store byene som de leverer i er også oppført nedenfor.
1. Oslo
2. Stavanger
3. Molde
4. Bergen
5. Lillestrøm
6. Tromsø
7. Trondheim
Prisen for å motta bestillingen avhenger av den avstanden som leveransen må reise, og ikke den byen du er i. Derfor, når det er en aktiv Just Eat rabattkode, kan du ta nytte av den, uansett hvor i Norge du er.
2500
Vis merVis mindre

Ikke opp til forventningene

Hvis du noen gang får mat som du er misfornøyd med av en eller annen grunn, ikke vent med å kontakte restauranten som du bestilte maten fra. Du vil da bli kompensert for mat ved å enten få pengene dine tilbake eller et annet gratis måltid vil bli sendt rett tilbake til deg. Hvis restauranten nekter å komplisere, legg igjen en vurdering på Just Eat for å forhindre at dette skjer i fremtiden. Fordi du aldri må betale for mat, er du ikke glad for å ha det!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?