Gyldige Jotex rabattkoder

Få avslag med våre Jotex tilbudskoder i mai 2019

Kjøp de nyeste og mest moderne møbler som gir ditt hjem den spesielle følelsen. Bruk en rabattkode for å spare penger på kjøpet ditt.
260
Beste kupong
10%
Rabattkode
Rabattkode

Få 10% rabatt på alle produkter med Jotex rabattkode

Verifisert
Se kode
20%
Rabatt
Rabatt

Spar 20% på alle utendørstepper

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Flott innredning til det skandinaviske hjem

Se Jotex sinne kampanjer

Se Jotex sinne kampanjer

Jotex har stadig forskjellige kampanjer på gang. Disse kampanjene kan enten være sesongmessige eller helt tilfeldige gjennom hele året. Det beste for å finne kampanjene er å bare se på Jotexs hoved webside eller her på nettstedet vårt.
Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Har du bruk for hjelp til din interiørdesign, så kan du alltid kontakte Jotex som gleder seg vil svare på dine spørsmål. Du kan finne vanlige spørsmål på nettbutikken, men kan du også ringe eller skrive direkte til dem.

Lag en gratis brukerkonto

Hos Jotex koster det ingenting å lage en konto. Kontoen hjelper deg til å styre dine bestillinger, lage nye bestillinger, se sporinger og komme enklere i kontakt med kundeservice. Hvis du kjøper mere enn en gang fra Jotex, kan brukerkontoen helt klar betale seg å gjøre bruk av.
0
Vis merVis mindre

Det lekreste skandinaviske design

Med skandinavisk kvalitets innredning til konkurransedyktige priser finner du alt det lekre design du trenger til hjemmet ditt, nå enda direkte på nett.

Historien om Jotex

Det hele startet med gardiner i 1963, men har siden da fornye sortimentet hvert år. I dag har Jotex vokst seg opp til å bli en god spiller på de skandinaviske marked mere et sortiment som strekker seg fra møbler, dekor, belysning, og alt mulig annet du finner i hjemmet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
Rabattkode
Rabattkode
Jotex rabattkode gir deg 10% avslag på en mengde produkter
Utløpt rabatt
Se kode
30%
Rabatt
Rabatt
Opptil 30% rabatt på utvalgte møbler
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
Alle putetrekk med 20% rabatt hos Jotex!
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%
Rabatt
Rabatt
Inntil 60% rabatt på ett stort utvalg gardiner
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%
Rabatt
Rabatt
Følg Jotex på Instagram og motta en 10% rabattkode når du klikker deg inn via deres hjemmeside
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
20% rabatt på putetrekk
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Søk din interiørinspirasjon her

Du kan søke masse inspirasjon til ditt hjem på hele hjemmesiden, men spesielt under "Inspirasjon." Her kan du se hvordan Jotex produkter blir indredt i andre hjem og hvordan de kan passe inn i ditt hjem. Se hvordan andre nordmenn har dekorert med Jotex, og hvilke kombinasjoner av møbler, dekor eller selvfølgelig gardiner passer sammen. Noen av de mest populære produktene fra interiør kategorien er Jotex tepper og lamper. Disse selger super fort og har ofte rabatt!Gå til Jotex nettside

Få direkte informasjon om nyheter her

Sjekk nyhetene ut på Jotex's forside eller tilmeld deg deres nyhetsbrev for å bli oppdatert med nyeste nye. Nyhetene kommer det ukentlig mange av hos Jotex, hvilken du med fordel kan ta bruk av da det også finnes mange rabatter inne imellom. Føler du ikke for å gå inn å se alle nyhetene inne på Jotex, så vil nyhetsbrevet gi deg direkte informasjon på det beste av det beste inn i din e-post.
2500
Vis merVis mindre

Spar penger på outleten

Gå inn på Jotex å se de utrolig mange og fete rabatter som dukker opp hver dag! Salg er det alltid hos Jotex og her finner du produkter som ligger så lavt i pris at du ikke engang kan drømme om det! Benytt en Jotex rabattkode fra vår side for å få enda lavere priser på de opptil 70% i avslag du allerede får på Salg-siden.
2500
Vis merVis mindre

Bruk en Jotex rabattkode

Kunne du tenke deg en eksklusiv Jotex rabattkode på 10% som du kan bruke på hele sortimentet i nettbutikken? Det eneste du må gjøre er faktisk bare å følge Jotex på Instagram, og du mottar Jotex rabattkoden. Når du har trykket "Følg" på Instagram vil rabattkoden dukke opp på nettbutikken, direkte til bruk i butikken. Jotex rabattkoden gjelder på hele sortimentet, også tepper og møbler.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?