Gyldige Jotex rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Jotex tilbudskoder i mai 2020

Kjøp de nyeste og mest moderne møbler som gir ditt hjem den spesielle følelsen. Bruk en rabattkode for å spare penger på kjøpet ditt.
260
Beste kupong
15%
rabattkode
Rabattkode

Spar 15% med Jotex tilbudskode

Bare hos oss Kontrollert 2 dager siden
Se kode
10%
rabattkode
Rabattkode

Vår Jotex tilbudskode gir deg 10% avslag på alt utenom møbler og tepper

Bare hos oss Verifisert
Se kode
50%
rabatt
Rabatt

Få opptil 50% avslag på produkter til barnerommet

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Hos Jotex får du alltid helt gratis levering!

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Jotex gir deg nå 20% rabatt på alle dyner & puter

Utløper i dag
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Spar inntil 60% i salgskategorien

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Få 20% på utvalgte tepper

Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt

Spar 20% på all gardintilbehør

Utløper i dag
Se kampanje
( rabattkoder)

Skandinavisk innredning

Åpent kjøp

Åpent kjøp

Hos Jotex har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Slik kan du enkelt velge å handle det du måtte ønske uten å bekymre deg for om produktet passer inn hjemme. Dette sjekker du enkelt når du mottar varen. Husk at kun ubrukte produkter med merkelapp på, kan returneres.
Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Har du bruk for hjelp til din interiørdesign, så kan du alltid kontakte Jotex som gledelig vil svare på dine spørsmål. Du kan finne svar på en mengde vanlige spørsmål på nettsiden slik som retur, fri frakt og Jotex rabatt. Dersom du ikke finner ditt svar her, kan du også ringe eller skrive direkte til kundeservice.

Lag en gratis brukerkonto

Hos Jotex koster det ingenting å lage en konto. Kontoen hjelper deg til å styre dine bestillinger, lage nye bestillinger, se sporinger og komme enklere i kontakt med kundeservice. Hvis du kjøper mere enn en gang fra Jotex, kan brukerkontoen helt klar betale seg å gjøre bruk av.
0
Vis merVis mindre

Det lekreste skandinaviske design

Med skandinavisk kvalitetsinnredning til konkurransedyktige priser finner lekkert design til hjemmet ditt, direkte på nett. For å spare på design benytt en Jotex rabattkode i dag for å få avslag på din bestilling.

Historien om Jotex

Det hele startet med gardiner i 1963, men har siden da fornye sortimentet hvert år. I dag har Jotex vokst seg opp til å bli en god spiller på de skandinaviske marked med et sortiment som strekker seg fra møbler, dekor, belysning, og alt mulig annet du trenger til hjemmet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
rabattkode
Rabattkode
Få eksklusive 15% avslag på hele din ordre med Jotex rabattkode
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
15%
rabattkode
Rabattkode
Bruk vår Jotex rabattkode for 15% avslag på din ordre
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
50%
rabatt
Rabatt
Få 50% rabatt på over 400 produkter
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Søk din interiørinspirasjon her

Du kan søke masse inspirasjon til ditt hjem på hele hjemmesiden, men spesielt under "Inspirasjon." Her kan du se hvordan Jotex produkter blir indredt i andre hjem og hvordan de kan passe inn i ditt hjem. Se hvordan andre nordmenn har dekorert med Jotex, og hvilke kombinasjoner av møbler, dekor eller selvfølgelig gardiner passer sammen. Noen av de mest populære produktene fra interiør kategorien er Jotex tepper og lamper. Disse selger super fort og har ofte rabatt!Gå til Jotex nettside

Spar stort på kampanjer

Hos Jotex vet at det alltid vil være kampanjer som du kan dra nytte av. Disse kampanjene kan være sesongbaserte eller være aktuelle ved spesielle anledninger. Jotex har også månedlige og ukentlige kampanjer som gir deg en prosentvis rabatt på utvalgte produkter. For å få muligheten til å spare enda mer på en kampanje, bruk en Jotex rabattkode som gir deg en ekstra rabatt på bestillingen din.
2500
Vis merVis mindre

Jotex outlet

Gå inn på Jotex å se de utrolig mange og gode rabattene som dukker opp hver dag! Salg er det alltid hos Jotex og her finner du produkter som ligger så lavt priset at du ikke engang kan drømme om det! Benytt en Jotex rabattkode fra vår side for å få enda lavere priser på de opptil 70% i avslag du allerede får på Salg-siden.
2500
Vis merVis mindre

Få en Jotex rabattkode på Facebook

Kunne du tenke deg en eksklusiv Jotex rabattkode på 10% som du kan bruke på hele sortimentet i nettbutikken? Det eneste du må gjøre er å følge Jotex på Facebook, og du mottar din Jotex rabattkode. Når du har trykket "Følg" på Facebook vil rabattkoden dukke opp på nettbutikken, direkte til bruk i butikken. Rabattkoden gjelder for hele sortimentet, også tepper og møbler.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?