Gyldige Jotex rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Jotex tilbudskoder i januar 2021

Kjøp de nyeste og mest moderne møbler som gir ditt hjem den spesielle følelsen. Bruk en rabattkode for å spare penger på kjøpet ditt.
260
Beste kupong
15%
Rabattkode
Rabattkode

Nå får du 15% rabatt på møbler med Jotex rabattkode

Kontrollert
Se kode
50%
rabatt
Rabatt

Gjør det koselig hjemme med billige puter og pledd fra Jotex

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Få opptil 60% avslag på produkter til barnerommet

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Hos Jotex får du alltid helt gratis levering!

Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Nå får du opptil 50% rabatt på dekor

Akkurat lagt til!
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Kjøkken & husholdning med opptil 60% avslag

Akkurat lagt til!
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 60% på et stort utvalg produkter

Akkurat lagt til!
Se kampanje
30%
rabattkode
Rabatt

Som ny kunde får du 30% rabatt på den dyreste varen

Akkurat lagt til!
Se kampanje
( rabattkoder)

Skandinavisk innredning

Åpent kjøp

Åpent kjøp

Hos Jotex har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Slik kan du enkelt velge å handle det du måtte ønske uten å bekymre deg for om produktet passer inn i hjemmet. Dette sjekker du enkelt når du mottar varen. Husk at kun ubrukte produkter med merkelapp på kan returneres!
Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Har du bruk for hjelp til ditt interiørdesign, så kan du alltid kontakte Jotex som gledelig vil svare på dine spørsmål. Du kan finne svar på en mengde vanlige spørsmål på nettsiden slik som retur, fri frakt og Jotex rabatt. Dersom du ikke finner ditt svar her, kan du også ringe eller skrive direkte til kundeservice.

Lag en gratis brukerkonto

Hos Jotex koster det ingenting å lage en konto. Kontoen hjelper deg til å styre dine bestillinger, lage nye bestillinger, se sporinger og komme enklere i kontakt med kundeservice. Hvis du kjøper mer enn en gang fra Jotex, kan brukerkontoen helt klart lønne seg å ta bruk av.
0
Vis merVis mindre

Det lekreste innen skandinaviske design

Med skandinavisk kvalitetsinnredning til konkurransedyktige priser finner du lekkert design til hjemmet ditt, direkte på nett. For å spare på innredningen bør du benytte deg av en Jotex rabattkode i dag for å få avslag på bestillingen din!

Historien om Jotex

Det hele startet med gardiner i 1963, men Jotex har siden da fornyet sortimentet hvert år. I dag har Jotex vokst til å bli en av de største aktørene på de skandinaviske markedet med et sortiment som strekker seg fra møbler, dekor, belysning, tekstil og alt mulig annet du trenger til å gjøre hjemmet ditt vakkert.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
rabatt
Rabatt
Få 20% rabatt på møbler denne uken
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Få morgenkåper til 20% nedsatt pris
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Sengegavler er nå satt 20% ned i pris
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Finn din interiørinspirasjon her

Du kan finne masse inspirasjon til ditt hjem på hele hjemmesiden til Jotex, men spesielt under kategorien "Inspirasjon." Her kan du se hvordan Jotex produkter blir brukt og stylet i andre hjem, og hvordan de kan passe inn i ditt eget. Du kan altså se hvordan andre nordmenn har dekorert med Jotex, og hvilke kombinasjoner av møbler, dekor, gardiner og tepper passer sammen! Noen av de mest populære produktene fra interiør kategorien er Jotex tepper og lamper. Disse selger superraskt og har i tillegg ofte en god rabatt!Gå til Jotex nettside

Spar stort på kampanjer

Hos Jotex vet vi at det alltid vil være kampanjer som du kan dra nytte av. Disse kampanjene kan være sesongbaserte eller aktuelle ved spesielle anledninger. Jotex har også månedlige og ukentlige kampanjer som gir deg en prosentvis rabatt på utvalgte produkter. For å få muligheten til å spare enda mer på en kampanje, bruk en Jotex rabattkode som gir deg en ekstra rabatt på bestillingen din!
2500
Vis merVis mindre

Jotex outlet

Gå inn på Jotex å se de utrolig mange og gode rabattene som dukker opp hver dag! Salg er det alltid hos Jotex og her finner du produkter som ligger så lavt priset at du nesten ikke vil tro dine egne øyne! Benytt en Jotex rabattkode fra vår side for å få enda lavere priser på de opptil 70% i avslag du allerede får på Salg-siden.
2500
Vis merVis mindre

Få en Jotex rabattkode på Facebook

Kunne du tenke deg en eksklusiv Jotex rabattkode på 10% som du kan bruke på hele sortimentet i nettbutikken? Det eneste du må gjøre er å følge Jotex på Facebook, så mottar du din Jotex rabattkode. Når du har trykket "Følg" på Facebook vil rabattkoden dukke opp på nettbutikken, direkte til bruk i butikken. Rabattkoden gjelder for hele sortimentet, også tepper og lamper.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?