Gyldige Jotex rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Jotex tilbudskoder i februar 2020

Kjøp de nyeste og mest moderne møbler som gir ditt hjem den spesielle følelsen. Bruk en rabattkode for å spare penger på kjøpet ditt.
260
Beste kupong
10%
rabattkode
Rabattkode

Jotex rabattkode gir deg eksklusive 10% avslag

Bare hos oss Verifisert
Se kode
70%
rabatt
Rabatt

Opptil 70% rabatt på belysning

Akkurat lagt til!
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 60% på kjøkkenartikler

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Spar opptil halve prisen på puter og pledd

Utløper i morgen
Se kampanje
Fri
frakt
Rabatt

Få gratis frakt med Kenza serien

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Få 60% rabatt på rødvinsglass hos Jotex!

Se kampanje
( rabattkoder)

Flott innredning til det skandinaviske hjem

Se Jotex sinne kampanjer

Se Jotex sinne kampanjer

Jotex har stadig forskjellige kampanjer på gang. Disse kampanjene kan enten være sesongmessige eller helt tilfeldige gjennom hele året. Det beste for å finne kampanjene er å bare se på Jotexs hoved webside eller her på nettstedet vårt.
Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Få hjelp av Jotex sin kundeservice

Har du bruk for hjelp til din interiørdesign, så kan du alltid kontakte Jotex som gleder seg vil svare på dine spørsmål. Du kan finne vanlige spørsmål på nettbutikken, men kan du også ringe eller skrive direkte til dem.

Lag en gratis brukerkonto

Hos Jotex koster det ingenting å lage en konto. Kontoen hjelper deg til å styre dine bestillinger, lage nye bestillinger, se sporinger og komme enklere i kontakt med kundeservice. Hvis du kjøper mere enn en gang fra Jotex, kan brukerkontoen helt klar betale seg å gjøre bruk av.
0
Vis merVis mindre

Det lekreste skandinaviske design

Med skandinavisk kvalitets innredning til konkurransedyktige priser finner du alt det lekre design du trenger til hjemmet ditt, nå enda direkte på nett. For å spare på design benytt en Jotex rabattkode i dag for å få avslag på din bestilling

Historien om Jotex

Det hele startet med gardiner i 1963, men har siden da fornye sortimentet hvert år. I dag har Jotex vokst seg opp til å bli en god spiller på de skandinaviske marked mere et sortiment som strekker seg fra møbler, dekor, belysning, og alt mulig annet du finner i hjemmet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
rabattkode
Rabattkode
Akkurat nå 15% rabat med Jotex tilbudskode - kun hos oss
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
10%
Rabattkode
Rabattkode
Spar 10% på din bestilling med Jotex rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
10%
rabattkode
Rabattkode
Bruk Jotex tilbudskode for 10% rabatt på din ordre
Utløpt rabatt
Se kode
20%
Rabatt
Rabattkode
Spar 20% på alt med Jotex rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabatt
Få 20% av på alle møbler denne uken
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt
Sjekk ut salget på gardiner! Spar opptil 70%
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Søk din interiørinspirasjon her

Du kan søke masse inspirasjon til ditt hjem på hele hjemmesiden, men spesielt under "Inspirasjon." Her kan du se hvordan Jotex produkter blir indredt i andre hjem og hvordan de kan passe inn i ditt hjem. Se hvordan andre nordmenn har dekorert med Jotex, og hvilke kombinasjoner av møbler, dekor eller selvfølgelig gardiner passer sammen. Noen av de mest populære produktene fra interiør kategorien er Jotex tepper og lamper. Disse selger super fort og har ofte rabatt!Gå til Jotex nettside

Spar stort på kampanjer

Hos Jotex vet at det alltid vil være kampanjer som du kan dra nytte av. Disse kampanjene kan være avhengig av sesongen eller en spesiell anledning som kan komme opp. Jotex har også månedlige og ukentlige kampanjer som gir deg en prosentvis rabatt på utvalgte produkter. For å få muligheten til å spare enda mer på en kampanje, bruk deretter en Jotex rabattkode som gir deg en ekstra rabatt på bestillingen din.
2500
Vis merVis mindre

Spar penger på outleten

Gå inn på Jotex å se de utrolig mange og fete rabatter som dukker opp hver dag! Salg er det alltid hos Jotex og her finner du produkter som ligger så lavt i pris at du ikke engang kan drømme om det! Benytt en Jotex rabattkode fra vår side for å få enda lavere priser på de opptil 70% i avslag du allerede får på Salg-siden.
2500
Vis merVis mindre

Få en Jotex rabattkode på Facebook

Kunne du tenke deg en eksklusiv Jotex rabattkode på 10% som du kan bruke på hele sortimentet i nettbutikken? Det eneste du må gjøre er faktisk bare å følge Jotex på Facebook, og du mottar Jotex rabattkoden. Når du har trykket "Følg" på Facebook vil rabattkoden dukke opp på nettbutikken, direkte til bruk i butikken. Jotex rabattkoden gjelder på hele sortimentet, også tepper og møbler.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?