Gyldige Interflora rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Interflora kuponger i Oktober 2019

Velg mellom hundrevis av forskjellige blomster og send dem til noen spesielle. Husk at ved å bruke en rabattkode kan du spare penger!
260
Fra
295 kr
Rabatt

Gled en student med en ny plante og deilig flaske vin!

Se kampanje
Fra
299 kr
Rabatt

Blomster eller sjokolade? Gled den du er glad i med begge deler!

Se kampanje
( rabattkoder)

Få de vakreste blomster fra Interflora

Gi bort hyggelig gavekort til blomster

Gi bort hyggelig gavekort til blomster

Ønsker du å gi blomster, men vet du ikke om person er hjemme, eller har de kanskje mottatt mange blomster i forveien. Da kan det være hyggelig å spare noen blomster til dem til senere, med et gavekort fra Interflora.
Kundene er ekstremt fornøyde

Kundene er ekstremt fornøyde

Over 12.000 kunder har gitt deres mening på Trustpilot, og anmeldt Interflora som en enestående bedrift å handle hos. Kundene er spesielt glade for lave priser, raske levering og gode service som alltid er tilstede.

Send blomster til utlandet

Nå kan du sende dine blomster til utlandet med Interflora. Med en representasjon i over 150 land, med over 55.000 blomsterforhandlere, kan du på enkelt vis å bestille blomster en person utenfor Norge. Når du sender til utlandet er det blomstene i det lands Interflora som blir tilgjengelig på nettbutikken. Alle land har forskjellig sortiment.
0
Vis merVis mindre

Interflora har noen av de mest utrolige blomstene

Hos Interflora finner du akkurat de bryllupsblomster som din kommende kone alltid har drømt om. Slipp billig unna med Interfloras brede utvalg av dekorasjoners muligheter til ditt bryllup!

Verdens største blomsterleverandør

Med over 32.000.000 blomster hilsener hvert år er Interflora utviklet seg til å bli verdens største leverandør av blomster. Den brede skare av blomsterbutikker over hele verden har gjort, at Interflora kan levere noe av bransjens raskeste og billigste blomster hilsener.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
Rabattkode
Rabattkode
15% avslag på hele vårkolleksjonen med Interflora rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
Fra
475 kr
Rabatt
17. Mai-bukket med cider fra bare 475 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
375 kr
Rabatt
Bestill flotte 17.Mai blomster fra kun 345 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
195 kr
Rabatt
Gi kjærlighetblomster fra kun 195 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
250 kr
Rabatt
Få 15 røde roser for bare 250 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra295 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Finn din inspirasjon til blomsterpynten her

Hos Interflora kan du finne tonnevis av inspirasjon til blomsterpynten. Er det konfirmasjonen, påskebordet eller bare en hyggelig borddekking du ønsker inspirasjon til, så finner du det her hos Interflora. Ukentlig blir det lagt opp nye og inspirerende artikler som hjelper deg til den perfekte oppstilling. Hver artikkel har en tips- og triksguide som guider til hvordan får mest mulig ut av dine planter. Inspirasjonen som er visst kan selvfølgelig også kjøpes på hjemmesiden under artiklene, om du syns det er enklere.Gå til Interflora nettside

Sånn skal du passe på dine blomster

Under Interfloras blomsterpleie får du tips til hvordan du skal stelle dine blomster og planter. Utover artikler finner du også videoer som viser deg helt presist, hvordan du skal stelle dine blomster. Forstå for eksempel:
1. Hvorfor blir blandende brune
2. Hvordan du får fine stueplanter
3. Hvordan kan du lage dekorasjoner
4. Hva er best for buketters holdbarhet
5. Hvorfor er det dårlig vekst
2500
Vis merVis mindre

Finn din nærmeste butikk

Ut over å kunne bestille over nettet, kan du også gå til din nærmeste butikk for og kjøpe blomster. Med over 400 lokale butikker spredt ut over hele Norge, kan du være sikker på at du har en butikk som er tett på deg. Du finner din nærmeste butikk under "Om Interflora" og "Besøk en butikk." Søk etter postnummer eller byen du bor i, og vips den butikken som ligger nærmest deg. Men husk at Interflora rabattkoder kun kan brukes på nettbutikken.
2500
Vis merVis mindre

Registrer deg som bruker av Interflora

Som kunde av Interflora kan du motta mange fordeler. For det første blir det så mye enklere å bestille dine blomster når du har laget en profil. Da er din informasjoner, adresse, navn og mottakere allerede lagret. For det andre får du også tildelt Interflora rabattkoder i spesielle anledninger, som blant annet påske, morsdag eller jul. Bliv medlem helt gratis i dag og ta de lekre goder i bruk.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?