Gyldige Gymshark rabattkoder

Få avslag med våre Gymshark kupongkoder i mai 2019

Hvis du er på utkikk etter high end, komfortable og fasjonable trenings klær ser Gymshark det perfekte butikken for deg. Spar på et av våre tilbud nå.
260
Fra
100 kr
Rabatt

Sjekk utvalget av tilbehør til treningsøkten hos Gymshark fra kun 100 kr

Se kampanje
Fra
100 kr
Rabatt

Undertøy og sokker til damer fra kun 100 kr hos Gymshark

Se kampanje
10%
Rabatt
Rabatt

Som student får du 10% rabatt på hele butikken

Se kampanje
Fri
Frakt
Rabatt

Få fri frakt hos Gymshark

Se kampanje
Fra
350 kr
Rabatt

Kom deg i form denne våren med treningstights til kvinner fra 350 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
Fra
300 kr
Rabatt

Hos Gymshark får du sportsbher i alle farger og fasonger fra 300 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
Fra
250 kr
Rabatt

Singletter til treningen for menn fra kun 250 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
Fra
400 kr
Rabatt

Badeshorts til menn fra Gymshark fra kun 400 kr

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Få komfortable trenings klær til gode priser

Få gratis retur på alle dine kjøp

Få gratis retur på alle dine kjøp

Returneringspolitikken hos Gymshark fungerer sånn at du har 30 dager på deg til å bestemme om du vil beholde varen. Returen innenfor disse 30 dager er gratis.
Følg Gymshark på alle sosiale medier

Følg Gymshark på alle sosiale medier

Følg Gymshark på dems sosiale medier og få Premium adgang til nyheter og kampanjer. Gymshark rabattkoder og rabatter kan løpende dukke opp her i forskjellige posts.

De enkleste betalingsmetode

Du kan betale med kreditt/debetkort, PayPal, Visa, Mastercard eller Klarna. Pass på at kortet ditt er fra Europa, og et kort utenfor vil ikke bli akseptert på EUs nettside. Pass på at du legger inn en rabattkode som er tilgjengelig før du betaler, slik at du får rabatt på ditt kjøp.
0
Vis merVis mindre

Få komfortable sportsklær

Hos Gymshark finner du noen av de mest komfortable og fasjonable sportsklær som er tilgjengelige. Det gir deg muligheten til å trene med stil og begrenser deg ikke fra å gjøre treningsbevegelser. Med så god prising av høykvalitets sports klær er det noe som alle som trener mye bør vurdere.

Hvordan Gymshark kom om

Gymshark fokuserer på treningsutstyr og tilbehørsmerke som støttes av millioner av mennesker over hele verden. Opprettet i 2012 har det nå blitt en globalt anerkjent sportsklær distributør og merkevaren fortsetter fortsatt å vokse.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

100 kr.
Rabattkode
Rabattkode
Med Gymshark rabattkode får du 100 kr. rabatt på hele kjøpet
Utløpt rabatt
Se kode
Fra100 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Størrelse guide til alle

Når det handler om gymklær er det viktig at klærne sitter helt riktig så du kan få det meste ut av din trening eller aktive hverdag. Forskjellige brands bruker også forskjellige definisjoner på størrelser og derfor kan det mange ganger være vanskelig å finne ut av hva som passer deg når du kjøper på nettet. Hvis du skulle være i tvil om hvilken størrelse du har, så har Gymshark laget en guide. Størrelse guiden hos Gymshark kan finnes til både menn og kvinner helt nederst på siden under "Help".Gå til Gymshark nettside

Sjekk Outleten for billige produkter

I outleten finner du utallige varer til ekstremt reduserte priser. Her ligger mange varer på opptil 40% rabatt. I tillegg til dette kan du finne Gymshark rabattkoder her på siden og gjøre rabatten enda lavere enn den i forveien er! Noen av produktene du kan finne i outleten er visst her:
1. Leggings
2. Badetøy
3. Shorts
4. Tanks
5. Jakker
6. T-Skjorter
For å spare ekstra i outleten, vent på kampanjer som gir ekstra rabatt på outlet produkter. En annen måte å spare penger på i outleten er å se etter en rabattkode som gir ekstra rabatt i outleten. Det vil legge til mer prosentandel av det allerede rabatterte produktet.
2500
Vis merVis mindre

Opprett din egen konto

Hvis du planlegger å handle med Gymshark, anbefaler vi at du oppretter en konto som er personlig for deg. Ved å opprette en konto, kan Gymshark deretter spore bestillingen loggen din. Ved å kunne spore historien din kan de gi deg bedre anbefalinger om hva de mener du vil. De vil også sende deg informasjon om rabatt som du kanskje vil like. Det gjør det også lettere og raskere å få produkter returnert.
2500
Vis merVis mindre

Kjøp et gavekort til en venn

Hvis du er ute etter en gave for en venn eller et familiemedlem som elsker trening, er et Gymshark gavekortet det perfekte for deg. Få et gavekort for enten 100 kr eller 1000 kr som gave. Med så stilige og komfortable sportsklær er det det ultimate stedet å kjøpe treningsklær. Et lite tips om hvordan du kan spare penger på et gavekort er ved å bruke en Gymshark rabattkode når du er kassen. Du vil motta en rabatt på kjøpet mens gavekortet fortsatt holder sin verdi. Så det er ingen grunn til å få et gavekort på Gymshark.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?