Gyldige Gina Tricot rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Gina Tricot kuponger i mars 2021

Alle de nye hip-kvinneklærne finner du hos Gina Tricot til fantastiske priser. Se etter en av våre live rabattkoder og lagre i dag!
260
30%
rabatt
Rabatt

Få 30% rabatt på utvalgte bestselgere hos Gina Tricot

Akkurat lagt til!
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Her får du superbillige jeans- spar så mye som 70%

Se kampanje
Fra
299 kr
Rabatt

Stort utvalg jeans fra kun 299 kr!

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Få gratis levering hvis du handler for over 400 kr

Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Nå har Gina Tricot et stort utvalg varm strikk med inntil 70% rabatt

Se kampanje
( rabattkoder)

Skandinaviske trender og mote til lavpris

Få en gratis brukerkonto

Få en gratis brukerkonto

Lag en konto hos Gina Tricot som vil gi deg flere gratis fordeler. Du kan helt selv styre dine ordrer, bestille, bruke gamle adressebøker og mye mer. Du får selvfølgelig også eksklusiv tilgang til Gina Tricot rabattkoder og informasjon om kommende kampanjer.
Følg dem på sosiale medier

Følg dem på sosiale medier

Følg Gina Tricot på sosiale medier for eksklusiv informasjon om kommende kampanjer og inspirasjon til en kul hverdagsstil. Utover dette finner du også gode Gina Tricot rabattkoder og andre prisreduseringer som gjelder både på nett og i fysiske butikker når du sveiper innom deres YouTube og Instagram-kontoer.

Kjøp klær på Instagram

Du behøver ikke lengre å kjøpe klær i fysiske butikker eller på hjemmesiden. Nå er konseptet med Instashop kommet for å bli. Finn dine ynglingsklær på Instagram, som for eksempel populære Molly jeans, og kjøp dem direkte via siden der. Da er det også enklere å se hvordan du kan style plaggene, siden du får inspirasjon fra andre. Enklere kan det ikke bli!
0
Vis merVis mindre

Finn årets høsttrender

Gina Tricot, stedet for skandinavisk mote på nettet. Besøk nettbutikken eller de mange fysiske butikker og finn ut av hvordan høstens trender har formet seg i år!

Mer om Gina Tricot

Gina Tricot startet som et lite familieforetak i Sveriga og har nå vokst seg til internasjonal status. Butikken er nå en skandinavisk motekjede som tilbyr inspirerende mote til kvinner over hele Europa. Designet har fokus på minimalisme med et feminint preg, og plaggene derfor perfekt til alle slags hverdags- og festarrangementer.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
rabattkode
Rabattkode
Juletilbud! Med denne Gina Tricot rabattkoden får du 20% rabatt på strikkSe merSe mindre
Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabatt
Rabatt
Spar 20% ekstra på alle salgsvarer nå
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
rabatt
Rabatt
Bli medlem og spar 25% på disse jakkene
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Gina Tricot mini

Visste du at Gina Tricot også har sin helt egne barnekolleksjon? Her finner du alle de stilige og flotte plaggene du selv elsker, til barna også. Perfekt om du vil ha matchende antrekk med minien eller ønsker rimelige og stilige kvalitetsplagg til barna. Disse plaggene inngår ofte når Gina Tricot har kampanjer og blir dermed satt ned i pris på lik linje med andre kolleksjoner. Dersom plaggene har ordinærpris, anbefaler vi at du benytter vår Gina Tricot rabattkode slik at du sparer penger!Gå til Gina Tricot nettside

Finn det perfekte partyoutfit

Vil du gjerne se hottest ut på festen, så ta en tur inn på Gina Tricot og se utvalget av stilige klær! Du kan sette sammen det perfekte antrekket til festen hos Gina Tricot med:
1. Festkjoler
2. Topper
3. Skjørt
4. Jakker
5. Accessories
Bla gjennom nettsidens kategorier for en fullverdig oversikt over mulighetene til å ta stilen til nye høyder. Husk selvfølgelig også å bruke en Gina Tricot rabattkode for å spare litt penger før festen ordentlig går i gang, så blir det mer penger til overs for moro!
2500
Vis merVis mindre

Fordeler med medlemskap

Visste du at du kan bli Gina Tricot-medlem? Et medlemskap gir deg massevis av fordeler som kan spare deg for høye summer når du er ute etter nye antrekk og tilbehør. Medlemskapet er helt gratis og tar bare et par minutter å lage. Fordeler med medlemskapet er blant annet:
1. Fortrinnsrett til salg og nyheter
2. Adgang til unike arrangementer
3. Deltakelse i konkurranser om produkter
4. Eksklusive Gina Tricot rabattkoder
5. Rewardpoeng du kan bruke i butikken
For å registrere deg, trenger du bare trykke på profil-ikonet ved siden av handlekurven på Gina Tricot sin nettside. Der kan du også finne videre informasjon om medlemsfordelene du kan få!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?