Gyldige Gina Tricot rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Gina Tricot kuponger i september 2020

Alle de nye hip-kvinneklærne finner du hos Gina Tricot til fantastiske priser. Se etter en av våre live rabattkoder og lagre i dag!
260
70%
rabatt
Rabatt

Stort salg hos Gina Tricot - spar inntil 70% på en rekke stiler!

Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt

Spar inntil 50% i høstsalget

Akkurat lagt til!
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt

Nå er det SALG med inntil 70% rabatt

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Få gratis levering hvis du handler for over 200 kr

Se kampanje
Fra
299 kr
Rabatt

Stort utvalg jeans fra kun 299 kr!

Utløper i dag
Se kampanje
( rabattkoder)

Skandinaviske trender og mote til lavpris

Få en gratis brukerkonto

Få en gratis brukerkonto

Lag en konto hos Gina Tricot som vil gi deg flere gratis fordeler. Du kan helt selv styre dine ordrer, bestille, bruke gamle adressebøker og mye mer. Du får selvfølgelig også eksklusiv tilgang til Gina Tricot rabattkoder og informasjon om kommende kampanjer.
Følg dem på sosiale medier

Følg dem på sosiale medier

Følg Gina Tricot på sosiale medier for eksklusiv informasjon om kommende kampanjer og inspirasjon til en kul hverdagsstil. Utover dette finner du også lekre Gina Tricot rabattkoder og prisreduseringer i nett og ved fysiske butikker i gatebildet, både på YouTube og Instagram.

Kjøp klær på Instagram

Du behøver ikke lengre å kjøpe klær i fysiske butikker eller på hjemmesiden. Nå er konseptet med Insta shop kommet for å bli. Finn dine ynglingsklær på Instagram, som for eksempel populære Molly jeans, og kjøp dem direkte via siden der. Enklere kan det ikke bli!
0
Vis merVis mindre

Finn årets sommertrender

Gina Tricot, stedet for skandinavisk mote på nettet. Besøk nettbutikken eller de mange fysiske butikker og finn ut av hvordan sommerens trender har formet seg i år!

Mer om Gina Tricot

Gina Tricot er en skandinavisk motekjede som tilbyr inspirerende mote til kvinner over hele Europa. Designet er veldig minimalistisk men utrolig feminint og perfekt til alle typer av hverdags- og festarrangementer.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

70%
rabatt
Rabatt
Få sommerens mest populære kjole til 70% avslag
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt
Få opptil 50% rabatt på utvalgte smykker
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt
Kjoler med helt opptil 70% avslag
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Gina Tricot mini

Visste du at Gina Tricot også har sin helt egne barnekolleksjon? Her finne du alle de stilige og flotte plaggene du selv elsker, til barna også. Perfekt om du vil ha matchende antrekk med minien eller ønsker rimelige kvalitetsplagg til barna. Disse plaggene inngår ofte når Gina Tricot har kampanjer og blir dermed satt ned i pris på lik linje med andre kolleksjoner. Dersom plaggene har ordinærpris, anbefaler vi at du benytter vår Gina Tricot rabattkode slik at du sparer penger.Gå til Gina Tricot nettside

Finn det perfekte partyoutfit

Vil du gjerne se hottest ut på festen, så ta en tur inn på Gina Tricot og se de fasjonable party klærne! Du kan sammensette den perfekte partystilen med:
1. Festkjoler
2. Topper
3. Skjørt
4. Jakker
5. Accessories
Sjekk mulighetene for alle de fete partyoutfits som tar stilen til nye høyder. Husk selvfølgelig også å ta med en Gina Tricot rabattkode for å spare litt penger før festen ordentlig går i gang!
2500
Vis merVis mindre

Bestselgerlisten

I topplisten ser du de alle mest trendy produkter fra Gina Tricot akkurat nå. Listen skiftes hele tiden, i vind med kurant mote og årstidene. Hver uke vil du se nye og spennende produkter på siden, alt avhengig av hva Gina Tricots kunder og eksperter anser som trendy. Filtrer plaggene etter hva du mest er ute etter, om det er bukser, shorts, hatter eller accessories. Her kan du da forsikre deg om at det du kjøper er i vinden, så du slipper å kaste bort penger på plagg som ikke trender. Det er penger spart!
2500
Vis merVis mindre

Fordeler med medlemskap

Med et medlemskap hos Gina Tricot kan du få massevis av fordeler som kan spare deg for enormt mye penger når du handler høy. Medlemskapet er helt gratis og tar bare et par minutter å lage. Fordeler med medlemskaper er blant annet:
1. Fortrinnsrett til salg og nyheter
2. Adgang til unike arrangementer
3. Deltakelse i konkurranser om produkter
4. Eksklusive Gina Tricot rabattkoder
5. Rewardpoeng du kan bruke på butikken
6. Få utrolige rabatter
For å registrere deg, trenger du bare trykke på profil-ikonet ved siden av handlekurven på Gina Tricots nettside. Der vil du også finne videre informasjon om medlemsfordelene du kan få.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?