Gyldige Floyd rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Floyd kupongkoder i juli 2020

Handl det nyeste innafor kvindemote her hos Floyd og spar penger mens du gjør det
260
Beste kupong
10%
rabattkode
Rabattkode

Få en 10% Floyd rabattkode når du melder deg på nyhetsbrevet

Se kode
Kun
300 kr
Rabatt

Flere kjoler og sko får du her nå til bare 300,-

Se kampanje
Kun
200 kr
Rabatt

Sjekk alle disse plaggene til bare 200 kr

Se kampanje
( rabattkoder)

Bra å vite

Fri frakt

Fri frakt

Du kan få fri frakt hos Floyd om du bestiller varer for over 600 kr og bestiller du for under det vil det koste 69 kr. Men følg med her på siden, for kanskje det dukker opp en Floyd rabattkode som allikevel gir deg frakten gratis.
Gi et gavekort

Gi et gavekort

Vet du ikke helt hva du skal gi en av dine nærmeste venninner i gave, så er kanskje et Floyd gavekort akkurat er tingen. Du kan velge mellom mange forskjellige beløp og her gis gavekortet fysisk eller som en online Floyd rabattkode
Kom i kontakt

Kom i kontakt

Er du i tvil om noe så er det bare å ringe inn til dem i alle hverdager mellom 09 og 16. Hvis du ikke når å ringe til dem i åpningstidene, så kan du alltid bare sende en e-post. Alle henvendelser blir besvart innafor 24 timer.
Retur- og angrerett

Retur- og angrerett

Har du ikke blitt helt fornøyd med det du har mottatt eller passer klærne ikke helt med din størrelse, så er det bare å sende det retur. Du har opptil 30 dagers angrerett og dessuten vil det hellere ikke koste deg en krone om du bruker den.

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Kun
100 kr
Rabatt
Her finner du kjoler, topper, og diverse annet til under hundrelappen
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt
Spar inntil 70% i salget til Floyd
Utløpt rabatt
Se kampanje
Kun
100 kr
Rabatt
Ta en titt på alle disse produktene til under hundrelappen
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Spar penger på klær

Floyd har etter hvert blitt en velkjent norsk tøybutikk på nett med mere enn 50 kjente merkevarer. Her blir det forhandlet et bredt og spennende utvalg av klær, sko og annet tilbehør til den fashionable norske kvinne. Kun den nyeste mote kommer inn i nettbutikken og disse plaggene blir nøye utvalgt av deres moteeksperter. Det finnes 27 Floyd-butikker rundt om i landet, men hvis du ønsker å spare penger på ditt tøykjøp, så lønner det seg å kjøpe klær på nett. Du kan nemlig kun bruke Floyd rabattkode, utnytte tilbud og få et overblikk over alle deres varer, når du besøker dem på nett.
2500
Vis merVis mindre

Sånn sparer du penger på Floyd

Nyhetsbrevet
Liker du rabatter så meld deg inn på deres nyhetsbrev, hvor du får en eksklusiv Floyd rabattkode inn i din e-post. Floyd rabattkode vil være på 15% og vil kunne gjelde for ditt første kjøp. Dessuten får du også mange andre rabatter og nyheter direkte inn på e-posten, så du alltid kan holde deg oppdatert med det nyeste fra Floyd.

Outlet og Salg
Det er mange flere måter å spare penger på enn å bare vente på en Floyd rabattkode, fordi det finnes også en outlet og et salg. I outleten finner du flere hundre produkter som har rabatter som går helt opptil 85%. Outleten har produktene liggende i lengre perioder, mens salg-siden kun har de liggende i en begrenset tidsramme. I salg får du også fete rabatter som går opptil 75%, men bare husk å vær litt raskere her enn på outleten.
Gå til Floyd nettside
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?