Gyldige Floyd rabattkoder hos Gule Sider

Få avlsga med våre Floyd kupongkoder i November 2019

Handl det nyeste innafor kvindemote her hos Floyd og spar penger mens du gjør det
260
89%
Rabatt
Rabatt

Akkurat nå du få inntil 89% rabatt på noen av Floyds egene produkter

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
85%
rabatt
Rabatt

Spar opptil 90% i outleten til Floyd

Se kampanje
Fri
Frakt
Rabatt

Du får fri frakt hos Floyd når du bruker mer enn 600 kr

Se kampanje
78%
Rabatt
Rabatt

Spar helt opptil 78% på mammaklær

Se kampanje
( rabattkoder)

Bra å vite

Fri frakt

Fri frakt

Du kan få fri frakt hos Floyd om du bestiller varer for over 600 kr og bestiller du for under det vil det koste 69 kr. Men følg med her på siden, for kanskje det dukker opp en Floyd rabattkode som allikevel gir deg frakten gratis.
Gi et gavekort

Gi et gavekort

Vet du ikke helt hva du skal gi en av dine nærmeste venninner i gave, så er kanskje et Floyd gavekort akkurat er tingen. Du kan velge mellom mange forskjellige beløp og her gis gavekortet fysisk eller som en online Floyd rabattkode
Kom i kontakt

Kom i kontakt

Er du i tvil om noe så er det bare å ringe inn til dem i alle hverdager mellom 09 og 16. Hvis du ikke når å ringe til dem i åpningstidene, så kan du alltid bare sende en e-post. Alle henvendelser blir besvart innafor 24 timer.
Retur- og angrerett

Retur- og angrerett

Har du ikke blitt helt fornøyd med det du har mottatt eller passer klærne ikke helt med din størrelse, så er det bare å sende det retur. Du har opptil 30 dagers angrerett og dessuten vil det hellere ikke koste deg en krone om du bruker den.

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
Rabattkode
Rabattkode
Meld deg på nyhetsbrevet og motta en Floyd rabattkode på 15%
Utløpt rabatt
Se kode
85%
Rabatt
Rabatt
Få opptil 85% rabatt på Floyds outlet
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Spar 50% på alt sommerens badetøy
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%
Rabatt
Rabatt
Spar 15% på alle pensko
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Spar opptil 50% på utvalgte produkter i kategorien luer, skjerf og handsker
Utløpt rabatt
Se kampanje
89%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Spar penger på klær

Floyd har etter hvert blitt en velkjent norsk tøybutikk på nett med mere enn 50 kjente merkevarer. Her blir det forhandlet et bredt og spennende utvalg av klær, sko og annet tilbehør til den fashionable norske kvinne. Kun den nyeste mote kommer inn i nettbutikken og disse plaggene blir nøye utvalgt av deres moteeksperter. Det finnes 27 Floyd-butikker rundt om i landet, men hvis du ønsker å spare penger på ditt tøykjøp, så lønner det seg å kjøpe klær på nett. Du kan nemlig kun bruke Floyd rabattkode, utnytte tilbud og få et overblikk over alle deres varer, når du besøker dem på nett.
2500
Vis merVis mindre

Sånn sparer du penger på Floyd

Nyhetsbrevet
Liker du rabatter så meld deg inn på deres nyhetsbrev, hvor du får en eksklusiv Floyd rabattkode inn i din e-post. Floyd rabattkode vil være på 15% og vil kunne gjelde for ditt første kjøp. Dessuten får du også mange andre rabatter og nyheter direkte inn på e-posten, så du alltid kan holde deg oppdatert med det nyeste fra Floyd.

Outlet og Salg
Det er mange flere måter å spare penger på enn å bare vente på en Floyd rabattkode, fordi det finnes også en outlet og et salg. I outleten finner du flere hundre produkter som har rabatter som går helt opptil 85%. Outleten har produktene liggende i lengre perioder, mens salg-siden kun har de liggende i en begrenset tidsramme. I salg får du også fete rabatter som går opptil 75%, men bare husk å vær litt raskere her enn på outleten.
Gå til Floyd nettside
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?