Gyldige Elkjøp rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Elkjøp koder i februar 2020

Spar på elektronikk hos en av Nordens fremste forhandlere, både med og uten en Elkjøp rabattkode.
260
40%
rabatt
Rabatt

Elkjøp gir deg alltid store rabatter i ukens kampanje

Akkurat lagt til!
Se kampanje
25%
rabatt
Rabatt

Få 25% rabatt på Epoq-kjøkken

Akkurat lagt til!
Se kampanje
35%
rabatt
Rabatt

Inntil 35% rabatt på integrerte hvitevarer fra Bosch

Rabatten utløper om 3 dager Akkurat lagt til!
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt

Kjøper du 2 eller flere varmeovner sparer du 30%!

Se kampanje
( rabattkoder)

Visste du dette om Elkjøp?

Elkjøp sine tjenester

Elkjøp sine tjenester

I tillegg til å være en av Nordens største forhandlere av elektronikk tilbyr Elkjøp en rekke tilleggstjenester. Blant annet kan du få hjelp til montering og installasjon, teknisk hjelp, bestille reparasjon, klargjøring og tilpasningshjelp, samt muligheten til tegne forsikring, benytte deg av delbetalingsløsninger og få tilpasset levering.
Fysiske butikker

Fysiske butikker

Elkjøp har over 100 butikker rundt om i landet, blant annet i Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger, Hamar, Bodø, Trondheim og Stavanger. Det betyr at du alltid kan besøke din nærmeste Elkjøp butikk for å undersøke produktene du er interessert i, be om veiledning eller ta i bruk Elkjøp sine tilleggstjenester. Finn din nærmeste butikk på nettsiden.

Mobilpant hos Elkjøp

Hos Elkjøp kan du pante din gamle mobiltelefon og legge pengene inn i en ny telefon. Du kan beregne verdien enten ved å bruke oversikten på Elkjøp sine nettsider, eller få et mer eksakt estimat ved å be en av butikkmedarbeiderne ta en titt på telefonen din.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

25%
rabatt
Rabatt
Nå får du 25% rabatt på kombiskap hos Elkjøp
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt
Inntil 30% rabatt på kjøkken og vaskerom hos Elkjøp
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
rabatt
Rabatt
Få 20% rabatt på alle frittstående hvitevarer
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
rabatt
Rabatt
Romjulssalg hos Elkjøp med store rabatter i alle kategorier
Utløpt rabatt
Se kampanje
Gavekort
5000 kr
Rabatt
Elkjøp gir deg nå gavekort på 5000 kr hver 15000 kr du kjøper kjøkken for
Utløpt rabatt
Se kampanje
25%
rabatt
Rabatt
Få 25% rabatt på oppvaskmaskin
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Om Elkjøp

Elkjøp er en av Nordens største elektronikkforhandlere på nett. Selv om kjeden for mange er mest kjent for sine fysiske butikker rundt om i Norge finnes det mange fordeler ved å handle på nett. I nettbutikken finner du det komplette sortimentet og kan på den måten enklere sammenligne egenskaper og priser for deg selv. Det er enkelt å få oversikt over aktuelle kampanjer og er du ekstra heldig finner du en aktiv Elkjøp rabattkode som bare er gyldig på nett.Gå til Elkjøp nettside

Ny iPhone?

På Elkjøp sine nettsider kan du sammenligne alle iPhone modeller for å se hvilken telefon som svarer til dine behov og ønsker. Elkjøp er en autorisert forhandler av iPhone og du kan dermed forvente ordentlig veiledning i forbindelse med ditt kjøp, både i butikk og på nett. Uavhengig om du ser etter en eldre modell for å dekke de grunnleggende kravene til en telefon eller ikke klarer å vente med å teste ut det nyeste innen mobilteknologi og design finner du nesten alle iPhone-modellene hos Elkjøp.
2500
Vis merVis mindre

Gavekort fra Elkjøp

Et gavekort fra Elkjøp er den perfekte gaven til noen du er glad i. Slik kan mottakeren kjøpe akkurat det de ønsker seg innenfor elektronikk, uansett om dette er en ny mobiltelefon, et nytt nettbrett eller en PC. Gavekortet brukes enkelt på nett i samme feltet som en rabattkode ved betaling.
2500
Vis merVis mindre

Levering av hvitevarer

Har du kjøpt ny oppvaskmaskin, tørketrommel eller kjøleskap og lurer på hvordan du skal få fraktet de nye hvitevarene dine hjem? Fortvil ikke. På Elkjøp sine nettsider kan du lese mer om fraktalternativer, leveringsmuligheter og fraktpriser. Ikke gjør det vanskelig for deg selv.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?