Gyldige Dentaworks rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Dentaworks kupongkoder i juli 2020

Få skånsom, rask og effektgivende tannbleking her. Bruk en av våre rabattkoder for å spare penger på hvite tenner.
260
Kun
449 kr
Rabatt

Tannblekingsgelé får du her til kun 449,-

Se kampanje
Kun
599 kr
Rabatt

Få en basispakke med det grunnleggende du trenger til tannblekingen for bare 599,-

Utløper i morgen
Se kampanje
35%
rabatt
Rabatt

Få 35% rabatt på en 3-pack med formbare tannskinner til bleking

Se kampanje
Kun
499 kr
Rabatt

Få en emaljesikker tannblekingspenn til kun 499,-

Se kampanje
36%
rabatt
Rabatt

Blek tennene hjemme – få komplett tannblekingspakke fra Dentaworks med 36% avslag

Se kampanje
( rabattkoder)

Fordeler med å handle tannbleking fra Dentaworks

Kort leveringstid

Kort leveringstid

Kjøper du tannbleking fra Dentaworks, kan du forvente å få pakken i posten etter mellom 2-5 dager. Levering koster kun 99 kroner, og du får da heller ingen skjulte kostnader eller gebyrer. Du trenger altså ikke vente lenge før du kan bleke tennene helt trygt, rett fra godstolen hjemme!
Ikke dyretestet

Ikke dyretestet

Dentaworks sin tannbleking er ikke dyretestet, og inneholder ingen animalske ingredienser. Du kan derfor bleke tennene hjemmefra med god samvittighet ovenfor dyrene!
Les andres erfaringer med Dentaworks

Les andres erfaringer med Dentaworks

Trykker du på "Om Tannbleking" på Dentaworks sin hjemmeside, får du opp en lang liste med tidligere kunderfaringer om tannbleking hjemme. Hvis du er i tvil om blekingen kan fungere for akkurat deg, så kan det hjelpe å lese om andre som hadde samme tvil.

Mange tilgjengelige betalingsmetoder

Når du har funnet et godt tilbud på tannbleking og skal til å betale, er det mange forskjellige måter du kan gjøre det på. Du kan velge å betale som vanlig med Visa eller MasterCard; du kan også velge å få produktene hjem først, og betale senere; eller du kan velge å dele opp betalingen over flere måneder. Det skal altså ikke så mye til for å et skinnende smil!
0
Vis merVis mindre

Meld deg på nyhetsbrevet

Visste du at Dentaworks har et eget nyhetsbrev? Om du melder deg på dette, så vil du få eksklusiv tilgang til det siste innen tannbleking og en mail hver gang et godt tilbud er i gang. Kombiner en av disse med en Dentaworks rabattkode fra våre sider, så vil du kunne bleke tennene til en slanket pris!
0
Vis merVis mindre
Kun449 kr
En ny kupong har akkurat kommet

Skånsom tannbleking hjemme

Har det blitt litt for mye kaffe- og brusdrikking i det siste? Tennene tar ofte opp farge etter hva du spiser og drikker, og gulner med tiden. Da kan det være greit å vite om mulighetene for å bleke tennene hjemme! Dentaworks gir deg rimlig tannbleking som er skånsomt mot emalje og tannkjøtt, uten peroksider, trietanolamin og animalske stoffer. Du kan derfor trygt og billig bleke tennene hjemme uten å måtte dra til tannlege, og du slipper å betale stive priser for et hvitt smil. Kombiner det med et av våre Dentaworks-tilbud her på siden, så får du et skinnende smil til et kupp!Gå til Dentaworks nettside

Spar penger på et skinnende smil

Utover å tilby alt du trenger av utstyr for å foreta trygg tannbleking hjemme, kan du hos Dentaworks også få utstyr til generell munnhygiene, som for eksempel en tungeskrape som fjerner bakterier fra tungen, eller tannverktøy i rustfritt stål som fjerner plakk og tannstein. Da kan du droppe den dyre tannlegeregningen og heller ta rengjøringen hjemme!
2500
Vis merVis mindre

Gi et gavekort til en venn

Hvis du er på utkikk etter en gave du kan gi til et familiemedlem eller en venn som gjerne skulle bleket tennene sine, er et Dentaworks gavekort et kjempegodt valg. Via nettsiden deres kan du kjøpe et gavekort for et valgfritt beløp. Finner du også en Dentaworks rabattkode for tannblekingen her, vil du motta rabatt på kjøpet mens gavekortet fortsatt beholder verdien du ville kjøpe for. Det er penger spart!
2500
Vis merVis mindre

Tannbleking også mot en ujevn tone

Har du tenner med en litt ujevn fargetone? Da er tannbleking med gelé og skinner, som du kan finne på siden til Dentaworks, noe for deg. Med geléen og skinnene vil fargen på tennene dine etterhvert jevne seg helt ut. Eksempelvis har Dentaworks en pakke med gelé, skinner, tannblekingspenn, tannfargekart og oppbevaringsboks. Med denne kan du være helt sikker på at det hvite smilet vil skinne frem etter noen timers bruk.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?