Gyldige Cellbes rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Cellbes tilbudskoder i juli 2020

Finn utrolige priser på klær og møbler som er moderne og unike. Bruk en gyldig rabattkode, så du må betale mindre.
260
Fra
129 kr
Rabatt

Spar opptil 70% på skosalget til henne

Se kampanje
Fri
frakt
Rabatt

Handler du for over 800,- hos Cellbes så få får du fri frakt

Se kampanje
50 kr
rabattkode
Rabatt

Meld deg på nyhetsbrevet og få 50,- rabatt på første ordre

Se kampanje
Kun
449 kr
Rabatt

Prøv en badekjole i år til kun 449 kroner

Se kampanje
( rabattkoder)

Derfor burde du handle hos Cellbes

Sikker betaling

Sikker betaling

Hos Cellbes betaler du via den mest sikre betalingsportal som er sertifisert av Trygg E-Handel. Den måte du kan betale på er enten via PayPal, konto, faktura, postoppkrav eller betalingskort. For mere informasjon om betaling kan du kontakte Cellbes direkte på telefon eller e-post.
Gjør et kupp

Gjør et kupp

Du finner et stort utvalg av klær og interiør hos Cellbes som passer de fleste stil typer. Det er derfor det er enkelt å finne varer på salg innenfor alle produktlinjene. Cellbes rabattkoder kan også tilføyes til et stort utvalg av varer som du finner her på siden og hos Cellbes sin egen nettbutikk.

Alt du trenger å vite om Celbes

Cellbes er en motebutikk som har vært i grenen i over 60 år. De finner det ekstremt viktig å lytte til kundens tilbakemelding, slik at de kan fortsette å levere klær med høy kundetilfredshet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

50%
rabattkode
Rabattkode
Få 50% rabatt på salget med Cellbes rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
25%
rabattkode
Rabattkode
Bruk denne Cellbes tilbudskode for 25% avslag på hele bestillingen dinSe merSe mindre
Utløpt rabatt
Se kode
3 for
2
Rabattkode
Nå får du 3 for 2 på alt badetøy med Cellbes rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
Fra129 kr
En ny kupong har akkurat kommet

#VIERCELLBES

Følg Cellbes på Instagram via hashtagen #VIERCELLBES og sjekk den nyeste trenden ut samt få fingrene i masse fordeler. Kjøp via Instagram, delta i spennende konkurrenser, del in stil og se eksklusive rabattkoder og rabatter som kan brukes til å kjøpe på siden. Du får også muligheten til å dele stilen din ved å sende inn et bilde av hvordan du kle på Cellbes og få bildet ditt lagt ut på deres hjemmeside.
2500
Vis merVis mindre

Spar stort på undertøy

Hos Celbes kan du spare ekstra mye på ditt nye undertøy. Velg mellom disse kategorier for kvinner:
1.BH
2.Truser
3.Hjemmekos
4.Strømper
5.Nattøy
Det finnes også undertøy til menn på siden. Det er alltid salg på siden som betyr at du alltid kan finne prisredusering på ditt neste kjøp av nattøy. Husk å ta en titt gjennom tilbudene som du kanskje kan finne en Cellbes rabattkode som gir deg en reduksjon på kjøpet. Som et resultat, trenger du ikke å betale så mye for kjøpet ditt.
2500
Vis merVis mindre

Få en gratis katalog

Ønsker du å ha litt inspirasjon til hjemme ditt eller bare vil se hvordan trenden moteverdenen er for tiden? Nå kan du få en katalog fra Cellbes som gir deg den inspirasjon du trenger til interiør og tøystil, enda helt gratis! Du har også mulighet til å få motekatalogen som også vil gi deg mer inspirasjon. Der er alle de nye designene som publisert, og det er også tips om hvordan å sette sammen et flott antrekk. Det legger også ut alle de beste tilbudene som forgår. Deretter kommer du aldri til å gå glipp et supert tilbud igjen! Det eneste du skal gjøre er å skrive inn e-posten, ditt postnummer og hvor du vil ha den sendt til. Vipps så er du abonnent på Cellbes sin katalog.
2500
Vis merVis mindre

Følg med på ukens tilbud

Hver uke har Cellbes et ukentlig tilbud på en tilfeldig produkt. Dette kan være noe, men de har alle stor prisreduksjon. Derfor anbefaler vi at du fortsetter å sjekke de ukentlige tilbudene, fordi du kanskje bare finner noe som passer deg perfekt. Hvis det er en Cellbes rabattkode som gir en reduksjon på salgsartikler, anbefaler vi at du bruker det på det ukentlige tilbudet, da du får en enda lavere prisreduksjon.Gå til Cellbes nettside
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?