Gyldige Bubbleroom rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Bubbleroom kuponger i september 2020

Få noen av de mest fasjonable og moderne klærne til fantastiske priser. For å motta rabatt på kjøpet, bruk en av våre rabattkoder.
260
50%
rabatt
Rabatt

Få halv pris på kjoler fra Bubbleroom

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Sjekk alle disse kjolene du kan spare 60% på

Se kampanje
Gratis
levering
Rabatt

Få gratis levering hos Bubbleroom

Se merSe mindre
Se kampanje
( rabattkoder)

Finn de mest eksklusive merker her

Følg Bubbleroom på sosiale medier

Følg Bubbleroom på sosiale medier

Følg Bubbleroom på sosiale medier og vær den første som får fingrene i eksklusive Bubbleroom rabattkoder og rabatter samt mye mere. Bubbleroom er på hele tre sosiale medier, hvor inspirasjonen og rabatt bare velter inn.
Bli medlem av Bubbleroom klubben

Bli medlem av Bubbleroom klubben

Du kan bli medlem av Bubbleroom-klubben helt gratis i dag, og med det får du mange fordeler. Som klubbmedlem har du adgang til Bubbleroom rabattkoder, du får eksklusiv kampanjeinformasjon og selvsagt en raskere og mere effektiv bestillingsprosess.

Vis frem dine Bubbleroom klær

Nå kan du bli influenser for Bubbleroom og komme opp på Bubblerooms hjemmeside. Vil du vise hvordan du klær deg med Bubblerooms tøy så tagg bare #BubbleroomStyle ved siden av bilde. Legg opp dine bilder på Instagram og Bubbleroom i dag, og bli med på trenden!
0
Vis merVis mindre

Kle deg fasjonabelt til en lav pris

Kle deg fint til nyttår, bursdag eller hvilken som helst annen anledning med Bubblerooms fashionable fest-kolleksjoner. Gå inn på Bubbleroom idag og finn ditt outfit!

Om Bubbleroom

Som en av Nordens største mote-nettbutikker selger Bubbleroom hver eneste dag flere tusen eksemplarer til fornøyde kunder rundt om i Skandinavia. Nettbutikken spesialiserer seg for eksklusive og dyre merkevarer, og er derfor Skandinavias sted for konsumenten som liker up-end produkter.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

15%
rabattkode
Rabattkode
Nå får du 15% på alle kjoler med Bubbleroom kupong
Utløpt rabatt
Se kode
12%
rabattkode
Rabattkode
Få 12% avslag med eksklusiv Bubbleroom rabattkode
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
12%
rabattkode
Rabattkode
Benytt vår Bubbleroom kupong og få 12% rabatt
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
50%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Gjør deg klar til bryllup

Hos Bubbleroom har de laget deres helt egen bryllups kategori, som inneholder diverse designeres utvalgte merker samt utallige bryllupsrelaterte produkter. Om det er brudekjolen eller klær til brudepiken så er Bubbleroom stedet hvor du finner det. I bryllups kategori velger du mellom:
1. Brudekjoler
2. Brudepikekjoler
3. Gjeste Kjoler
4. Accessories
5. Sko
6. Klær
Du finner blant annet også masse av inspirasjon under denne kategori fra andre nordmenn som har lagt bilder opp på sosiale medier eller send det inn til Bubbleroom. Alle klær i inspirasjonsboken kan kjøpes på Bubblerooms nettbutikk.
Gå til Bubbleroom nettside

Hvor du finner rabattene

Bubbleroom har alltid salg med fete rabatter som kan gi deg ufattelig lave priser. Går du inn på kategorien "Salg" er det alltid rabatter hvor du kan spare opptil 70% på hundrevis av varer. Sorterer du etter outfit modellen du gjerne vil ha på hjemmesiden, finner du de varer som er satt mest ned i pris og mest matchende ditt søk. Du kan også spare penger via:
1. Nyhetsbrevet
2. Siden her
3. Kjøpe for over 1200 kr.
4. Sosiale medier
5. Sortere etter laveste pris
6. Bruke en Bubbleroom rabattkode
2500
Vis merVis mindre

Se designer samarbeide

Bubbleroom samarbeider med mange kjendiser og designere som gir deg et lekkert utvalg av de mest kjente designerkolleksjoner. Kjente powerkvinner som fargerike og sommer aktive Carolina Gynning, har skapt samarbeide med Bubbleroom om en av sesongens mest glamorøse festantrekk. Du finner andre designersamarbeider som Carolina Gynning under "Inspirasjon".
2500
Vis merVis mindre

De mest populære produktene

Du finner de mest trendy og populære produktene i sesongen hos Bubblerooms bestselgere. Ønsker du å finne bestselgerne for et spesifikt produkt kan du sortere produkttyper i venstre side. Du kan velge bestselgere som for eksempel:
1. Kjoler
2. Jakker
3. Gensere
4. Bukser
5. Sko
6. Accessories
7. Skjørt
8. Undertøy
Du finner selvfølgelig mange andre kategorier på Bubbleroom, så ta turen inn og se sesongens mest trendy sett.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?