Gyldige Booking.com rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Booking.com kupongkoder i september 2020

Få høyt vurderte hoteller til lave priser i store byer rundt verden til lave priser ved å bestille gjennom Booking.com.
260
15%
rabatt
Rabatt

Spar minst 15% på hotelloppholdet ditt nå

Se kampanje
Fra
500 kr
Rabatt

Sov i Stockholm fra bare 500,-

Utløper i morgen
Se kampanje
10%
rabatt
Rabatt

Få opptil 10% rabatt på ditt opphold i Bergen

Utløper i dag
Se kampanje
Fra
100 kr
Rabatt

Opplev Kairo og få din neste overnatting fra kun 100 kr per natt!

Se merSe mindre
Utløper i morgen
Se kampanje
Fra
710 kr
Rabatt

Bo i luksusleiligheter i Split fra bare 701 kr

Utløper i dag
Se kampanje
( rabattkoder)

Få alltid rabatt på din overnatting

Gi et lekkert gavekort

Gi et lekkert gavekort

Nå kan du gi et gavekort fra Booking.com til dine kjære du ønsker å gi et fantastisk opphold et sted i verden. Du velger helt selv hva beløpet skal være og spar ekstra på gavekortet med en Booking rabattkode.
Last ned Booking appen

Last ned Booking appen

Med Booking.com appen kan du booke alle dine hoteller, styre reiser og avbestille med kun et få trykk på din telefon. Appen er helt gratis og er tilgjengelig på både Andriod og Iphone. Du kan også bruke en Booking rabattkode i appen!

Filtrer din reise etter attraksjoner

Ønsker du en reise fullt av attraksjoner og andre severdigheter, så finner Booking.com den perfekte destinasjon til deg. Med attraksjons filtrering finner Booking.com den beste destinasjon til deg alt etter hvilke attraksjoner du ønsker å se, hvor i verden dine preferanser er og hvor mange mennesker du ønsker å reise med. Sjekk ut attraksjonsfilteret i dag!
0
Vis merVis mindre

Overnatt billig til store fotball arrangementer

Ofte når det er store fotballarrangementer, har en tendens til å ha rabatterte priser på hotell i byer der spillet går. Book med Booking.com og spar penger på det perfekte overnattningstedet med din kjære.

Litt mere om Booking.com

Booking.com er en bookingside som finner det perfekte overnattingssted til deg uansett hvor du er i verden. Med flere millioner boenheter og tusenvis av reisemål er Booking.com blitt en av verdens største bookingside for overnatting.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

30%
rabatt
Rabatt
Nå får du 30% rabatt på hotell i Barcelona
Utløpt rabatt
Se kampanje
30%
rabatt
Rabatt
Spar opptil 30% på opphold i Karlstad
Utløpt rabatt
Se kampanje
Fra
2963 kr
Rabatt
Nå får du overnatting i Positano fra under 3000,-
Utløpt rabatt
Se kampanje
15%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Finn din overnattingstype

Hos Booking.com kan du filtrere overnattingsstedene etter type. Dette gjør det enklere for deg hvis du har et spesifikt ønske om hvilken type av opphold du gjerne vil på. Velg blant annet mellom typer av steder så som:
1. Hoteller
2. Campingplasser
3. Båter
4. Ferieboliger
5. Leiligheter
6. Økonomihoteller
7. Telt
8. Privat hus
Bruk en Booking.com rabattkode når du gjerne vil booke et overnattingssted. En Booking.com rabattkode sparer deg for et par hundre kroner hver gang du booker.
Gå til Booking.com nettside

Følg Booking.com på sosiale medier

Følger du Booking.com på sosiale medier kan du være en heldig å komme avsted med en enormt lekker reise til ingen penger. På sosiale medier blir det hele tiden postet utrolige ferier til alle verdens hjørner, med enda så lave priser du ikke engang kunne drømme om det. Postene er direkte linket til hjemmesiden så du enkelt og greit kan finne den perfekte drømmereise til en enormt rabattert pris. Følg med Booking.com og ikke gå glipp av kupprabatter på overnattingen.
2500
Vis merVis mindre

Sånn kan du betale

Da Booking.com er en internasjonal bookingside er betalingsmulighetene mange. Betalingskort er som regel en normal betalingsmetode når du booker et hotell eller lignende hos Booking.com. Hvilket kort som er godkjente avhenger noen ganger av hotellet selv, men VISA og Mastercard er nesten alltid godkjent. PayPal kan mange ganger også være en betalingsform, men for en sikkerhetsskyld bør du sjekke betingelsene før du prøver å booke hotellet.
2500
Vis merVis mindre

Meld deg på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet fra Booking.com blir sendt ut et par ganger om uken, hvor i du får de beste rabatter og kampanjer fra overnattningsteder fra hele verden. Innemlom så kan du bli sent en Booking.com rabattkode du kan bruke til å spare et par prosenter på din neste booking. Med over flere millioner av overnattningsteder i hele verden, finner du med sikkerhet ditt overnattningssted med Booking.com når du er ute og reise. Da det er også veldig deilig å ha en Booking.com rabattkode som slår et par prosenter av originalprisen, og gir deg ekstra penger til turen din.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?