Gyldige Bladkongen rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Bladkongen kupongkoder i februar 2020

Hold deg oppdatert med all dine interesser gjennom magasiner hos Bladkongen. Få enten de nyeste magasinene eller de gamle som du enda må lese billige priser.
260
66%
rabatt
Rabatt

Her kan du spare 66% på Donald Duck pocket

Se kampanje
66%
rabatt
Rabatt

Spar 66% på 24 nummer av Hjemmet

Se kampanje
62%
rabatt
Rabatt

Få 62% rabatt på Bolig Pluss abonnement gjennom Bladkongen

Utløper i morgen
Se kampanje
94%
rabatt
Rabatt

Få flere produkter som premiespesialer og spar opptil 94%

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Markedets billigste bladforhandler

De sitter alltid klar til å hjelpe

De sitter alltid klar til å hjelpe

Lurer du på noe? Da er det bare å ringe Bladkongen på telefonen eller skrive til dem direkte på deres e-post. Bladkongen har åpent alle hverdager og vil yte en enestående service for best mulig å hjelpe deg.
Kjøp nå og betal senere

Kjøp nå og betal senere

Du kan hos Bladkongen velge å betale via faktura, hvis det er noe du ønsker. Her blir fakturaen enten sendt til deg før mottagelse av bladet eller litt etterpå. Fakturaen vil falle på en litt senere dato.

Se hva bloggen har av godt

Følg med på Bladkongens blogg hvor det alltid dukker masse av interessant nytt opp, alt fra anmeldelser til tips og triks. Les bloggnytt om for eksempel:
1. Helse og skjønnhet
2. Høytider
3. Interiør
4. Magasiner
5. Mat & Vin
6. Mine tanker
7. Mingel & Events
8. Reiser
9. Trening
0
Vis merVis mindre

Spar på kampanjepriser

Hos Bladkongen får du alltid alle magasiner til kampanjepriser! Med nye blad og rabatter flyvende inn på siden hele tiden, sparer du med garanti masse penger på fete blad som akkurat passer dine ønsker.

Hvem er Bladkongen

Bladkongen er etablert i 2001 og har igjennom tiden skapt kjempe samarbeidspartnere med forlag fra hele verden. Selskapet er stedet for samlingen av alle ukeblader og magasin, med alt fra nasjonale til internasjonale magasiner. Med et oversiktlig bilde over Nordens største bladsted finner du akkurat det blad som passer deg og dine interesser best.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

Gratis
Leiefilm
Rabattkode
Få en gratis leiefilm når du kjøper et abonnement med Bladkongen rabattkode
Bare hos oss Utløpt rabatt
Se kode
20%
rabattkode
Rabattkode
Masse blader kan du ut desember få 20% billigere med Bladkongen kupongkode
Utløpt rabatt
Se kode
20%
Rabattkode
Rabattkode
Du sparer 20% med Bladkongen rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
Kun
99 kr
Rabatt
Bestill julegave til venner og familie til kun 99 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
75%
Rabatt
Rabatt
Få inntil 75% på kvinnemagasiner - velg din favoritt her!
Utløpt rabatt
Se kampanje
86%
Rabatt
Rabatt
Nå får du helt opptil 86% rabatt på interiørblad
Utløpt rabatt
Se kampanje
66%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Finn Bladkongen på sosiale medier

Når du følger Bladkongen på sosiale medier gjør du det enklere for deg selv å spare mye penger. Her åpner du nemlig øynene opp for deg selv når det gjelder eksklusive Bladkongen rabattkoder og kampanjerabatter. Du behøver derfor ikke gå inn på Bladkongen å lete etter de beste kampanjer, men derimot bare gå inn på sosiale medier som de fleste gjør å finne alt det beste der. Følg med på sosiale medier deg gå ikke glipp av enorme besparelser på dine favorittblad.Gå til Bladkongen nettside

Spar penger på bedrift pakken

Er du en bedrift og ønsker du å abonnere på en pakke med magasiner? Velg din pakke med 3, 6 eller 9 blad på Bladkongen og spar penger å større mengder av blad. Du kan velge mellom de mest populære blad du mener dine kollegaer og kunder ønsker å lese om. Med valget over 500 norske og utenlandske blad til sterkt reduserte priser, finner du akkurat hva du trenger til din bedrift.
2500
Vis merVis mindre

Nordens største magasin hus

Bladkongen er Nordens største magasinvarehus med priser som alltid ligner kampanjer. Det største utvalg av magasiner ligger her, hvilket gjør at Bladkongen kan garantere at du helt sikkert finner noe du liker. Bladkongen har alle de mest kjente bladene fra Skandinavia, samt et stort utvalg av andre internasjonale blad til han og henne. Blad igjennom de ulike kategorier av magasiner, hvor du også kan finne mange rabatterte produkter. Har du en Bladkongen rabattkode kan du tilføye den etter du legger ditt ønskede produkt i kurven, så slå en del av orginal prisen.
2500
Vis merVis mindre

Alltid de nyeste bladnyheter

Se hva som skjer av nytt på "Nyheter" hos Bladkongen. Her kan du finne splinter ny magasiner og blad som akkurat er lansert, og enda også til utrolig konkurransedyktige priser. Hos Bladkongen er det mye nytt å velge mellom hver eneste dag, så en god ide er å bruke søkefilteret til å sortere deg frem til noe som interesserer akkurat deg!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?