Gyldige Bladkongen rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Bladkongen kupongkoder i mars 2021

Hold deg oppdatert med all dine interesser gjennom magasiner hos Bladkongen. Få enten de nyeste magasinene eller de gamle som du enda må lese billige priser.
260
73%
rabatt
Rabatt

Spar 73% på Rom123 abonnement

Se kampanje
45%
rabatt
Rabatt

Gi Båtmagasinet i gave til noen og spar 45%

Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt

Spar 60% på Donald Duck & Co

Se kampanje
85%
rabatt
Rabatt

Nå er det opptil hele 85% rabatt på bestselgere!

Se kampanje
81%
rabatt
Rabatt

Nå får du hele 81% rabatt på Vi Menn

Se kampanje
( rabattkoder)

Markedets billigste bladforhandler

De sitter alltid klar til å hjelpe

De sitter alltid klar til å hjelpe

Lurer du på noe? Da er det bare å ringe Bladkongen på telefonen eller skrive til dem direkte på deres e-post. Bladkongen har åpent alle hverdager og ønsker å yte god service for å best mulig kunne hjelpe deg.
Kjøp nå og betal senere

Kjøp nå og betal senere

Du kan hos Bladkongen velge å betale via faktura, hvis det er noe du ønsker. Her blir fakturaen enten sendt til deg før mottagelse av bladet eller litt etterpå. Fakturaen vil falle på en litt senere dato.

Se hva bloggen har å by på

Bladkongen tilbyr også eget lesestoff i sitt magasin. Magasinet er utformet som en blogg der du kan lese om alt fra anmeldelser og intervju til tips og triks. Les bloggnytt om for eksempel:
1. Helse & skjønnhet
2. Høytider
3. Interiør
4. Gavetips
5. Mat & Vin
6. Forslag til bladkjøp
7. Mingel & Events
8. Reiser
9. Trening
0
Vis merVis mindre

Spar på kampanjepriser

Hos Bladkongen får du alltid alle magasiner til kampanjepriser! Med nye blad og rabatter konstant flyvende inn på siden, sparer du helt garantert en masse penger på de blad som passer deg og dine ønsker best.

Hvem er Bladkongen

Bladkongen ble etablert i 2001 og har igjennom tidene skaffet seg store samarbeidspartnere med forlag fra hele verden. Nettsiden deres er stedet der alle de mest populære ukeblader og magasiner samles, og har derfor et vidt nasjonalt og internasjonalt spenn. Med et såpass gjennomført utvalg kan du stole på at du finner akkurat det bladet som passer deg og dine interesser best how Nordens største magasinvarehus. Det heter ikke Bladkongen uten grunn!
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
rabattkode
Rabattkode
Med denne Bladkongen rabattkoden får 10% nedsatt prisSe merSe mindre
Utløpt rabatt
Se kode
50 kr
rabattkode
Rabattkode
Få 50,- ekstra rabatt på alle bestillinger over 249,- med Bladkongen rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
29%
rabattkode
Rabattkode
Black Friday- Spar 29% på Donald pocket
Utløpt rabatt
Se kode
73%rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Finn Bladkongen på sosiale medier

Når du følger Bladkongen på sosiale medier gjør du det enklere for deg selv å spare mye penger. Her får du nemlig forslag om nye blader og magasiner, samt eksklusive Bladkongen rabattkoder og kampanjerabatter. Du trenger derfor ikke gå inn på Bladkongen for å lete etter de beste kampanjene, men derimot bare gå inn på sosiale medier - som de fleste allerede gjør - så finner du alt det beste der. Følg med på sosiale medier deg gå ikke glipp av enorme besparelser på dine favorittblader!Gå til Bladkongen nettside

Spar penger på bedrift pakken

Er du en bedrift og ønsker du å abonnere på en pakke med magasiner? Velg din pakke med 3, 6 eller 9 blad på Bladkongen og spar penger å større mengder av blad. Du kan velge mellom de mest populære blad du mener dine kollegaer og kunder ønsker å lese om. Med valget over 500 norske og utenlandske blad til sterkt reduserte priser, finner du akkurat hva du trenger til din bedrift.
2500
Vis merVis mindre

Nordens største magasin hus

Bladkongen er Nordens største magasinvarehus med priser som alltid ligner kampanjer. Det største utvalg av magasiner ligger her, hvilket gjør at Bladkongen kan garantere at du helt sikkert finner noe du liker. Bladkongen har alle de mest kjente bladene fra Skandinavia, samt et stort utvalg av andre internasjonale blad til han og henne. Blad igjennom de ulike kategorier av magasiner, hvor du også kan finne mange rabatterte produkter. Har du en Bladkongen rabattkode kan du tilføye den etter du legger ditt ønskede produkt i kurven, så slå en del av orginal prisen.
2500
Vis merVis mindre

Alltid de nyeste bladnyheter

Se hva som skjer av nytt på "Nyheter" hos Bladkongen. Her kan du finne splinter ny magasiner og blad som akkurat er lansert, og enda også til utrolig konkurransedyktige priser. Hos Bladkongen er det mye nytt å velge mellom hver eneste dag, så en god ide er å bruke søkefilteret til å sortere deg frem til noe som interesserer akkurat deg!
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?