Gyldige Billigvvs rabattkoder

Få avslag med våre Billigvvs kupongkoder i mai 2019

Alle produkter som du muligens kan trenge for ditt kjøkken eller bad finner du hos BilligVVS til en fantastisk pris.
260
10%
Rabatt
Rabatt

10% rabatt på alt til dusj fra GROHE hos BilligVVS

Utløper i morgen
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt

Mellom 15% og 20% rabatt på håndkletørkere fra BilligVVS

Utløper i morgen
Se kampanje
10%
Rabatt
Rabatt

10% rabatt på utvalgte dusjarmaturer hos BilligVVS

Se kampanje
Vinn
2000 kr
Rabatt

Meld deg på BilligVVS nyhetsbrev og bli med i trekningen av ett gavekort på 2000 kr

Rabatten utløper om 3 dager
Se kampanje
( rabattkoder)

Det beste hos BilligVVS

Trygg e-handel får du alltid

Trygg e-handel får du alltid

BilligVVS er med i trygg e-handel som viser, at det er helt sikkert å handle med bedriften. Alt er godkjent og sertifisert, hvilket gir deg den trygghet du skal ha når du handler på nettet.
Her er betalingsmetodene

Her er betalingsmetodene

Hos BilligVVS tilbys det gebyrfrie betalingsmuligheter med VISA og Mastercard. Du kan også bruke Klarna faktura betaling, hvis du gjerne vil bestille produktet nå og betale litt senere.

Få disse fordelene med å lage en konto

Når du lager deg en konto hos BilligVVS får du automatisk en masse fordeler. Fordelene ligger for eksempel i, at du kan sjekke ordren din, spore den, og få mange tilbud og rabatter. Dessuten får du også eksklusiv adgang til BilligVVS rabattkoder, som du kan bruke i butikken til å spare mange penger.
0
Vis merVis mindre

Dusj som en konge

Med GROHE nye smartcontrol kan du styre dusjen din som en konge! Med flere fantastiske funktioner blir dusjen en lekker opplevelse, hvor du desuten sparer ekstra mye på vannet uten å gå på kompromiss med nytelsen.

Litt mere om BilligVVS

BilligVVS har mere enn 15 års erfaring fra VVS bransjen i hele Norden. BilligVVS består i dag i å levere kvalitetsprodukter i Norden på en rask og effektiv måte. Gode priser og servicering er dessuten kjernemålene hos BilligVVS.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

100 kr.
Rabattkode
Rabattkode
Billigvvs rabattkode gjør at du sparer 100 kr. på ditt kjøp
Utløpt rabatt
Se kode
10%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Chat online med kundeservicen

Med Live chatten kan du snakke med BilligVVS' kundeservice direkte som en normal chat. Trykk "Kundeservice" og deretter "Chat med oss." Her skriver du ditt navn, e-posten din og den beskjeden du gjerne vil ha svar på. Forespørselen blir svaret på raskest mulig, men sjekk åpningstidene så du vet det er en annen person i den andre siden av linjen. Kundeservicen har normalt åpent mellom 09:00-16:00 i alle hverdager.Gå til BilligVVS nettside

Bli inspirert til det eget hjem

Under "Inspirasjon" på BilligVVS finner du et tonn av artikler som gir deg spennende og nyttig informasjon til hjemmet ditt. Du kan lese om for eksempel:
1. Hvordan du sparer 50% på vinregningen
2. Hvordan du unngår vannskader
3. Oppsetning av forskjellige varer
4. Sparing på varmen
5. Billig produkter som kan hjelpe deg med el-regningen
6. Tips og Triks til radiatoren
Det finnes selvfølgelig også mange flere spennende artikler på siden. Ta en tur inn selv, og se hvordan du kan spare penger på dine produktløsninger.
2500
Vis merVis mindre

Sånn lager du en forespørsel

Hos BilligVVS er det ikke nødvendigvis at du alltid skal betale de priserne som ligger på nettet. Du kan nemlig lage en pris forespørsel på alle mulige produkter. Går du inn under "Prisforespørsel" på BilligVVS, lag en forespørsel på et bestemt produkt og send det inn til BilligVVS for verifikasjon. Du kan være så heldig at du får en veldig god BilligVVS rabattkode som gir deg en god besparelse på et eller flere av deres produkter.
2500
Vis merVis mindre

De mest populære merkene

BilligVVS har kun hentet de aller beste merkevarer til når du skal laget kjøkkenet eller baderommet. Selv om det bare er kvalitetsmerker som blir forhandlet med, så finner du et enormt utvalg av vasker, dusjer, gulvarme, armatur og mye mere. Du kan se produkter fra blant annet disse produsenter:
1. GROHE
2. Ifö
3. Grundfos
4. Danfoss
5. Gustavsberg
6. hansgrohe
7. Vola
8. DURAVIT
9. GEBERI
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?