Gyldige Bikester rabattkoder hos Gule Sider

Få avslag med våre Bikester kupongkoder i juli 2020

Bestil en splitter ny sykkel eller fin tilbehør for å oppgradere din sykkel. Få avslag på ditt kjøp ved bruk av et tilbud.
260
Beste kupong
100 kr
Rabattkode
Rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få en personlig Bikester rabattkode på 100 kr

Se kode
Fri
frakt
Rabatt

Få gratis frakt ved kjøp over 999 kr hos Bikester

Se kampanje
80%
rabatt
Rabatt

Nå får du opptil 80% rabatt på bukser

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Spar penger på sykkelutstyret hos Bikester

Sånn kan du betale

Sånn kan du betale

Hos Bikester blir det aldri lagt noe ekstragebyr på betalingene gjort igjennom Klarna. Du betaler helt uten gebyr med enten VISA eller Mastercard, men kan også gjøre bruk av Klarna faktura til å betale litt senere hen.
Følg dem på sosiale medier

Følg dem på sosiale medier

Ta en tur innen om de Bikesters sosiale media profiler, hvor du kan bli inspirert til din egen sykkeltur. Bikester rabattkoder og andre sparingsmuligheter dukker også ofte opp i forskjellige innlegg her.

De står alltid klar til å hjelpe

Bikesters kundeservice er alltid klare for å hjelpe deg, med ethvert problem du trenger en løsning på. Du kan enten ringe til dem eller skrive en direkte mail. Mails blir svart på innenfor en periode av 24 timer. Kundeservicen har åpent mandag til fredag mellom 10:00 og 17:00.
0
Vis merVis mindre

Gjør sykkeleventyret til en drøm

Med Bikester finner du alltid det rette utstyr til din tur. Om det er fjell eller landevei - Bikester finner din løsning for fullt utbytte av den opplevelsesrike tur. Vær sikker på att Bikester alltid gir deg de aller beste prisene på sykkeler!

Hvem er Bikester egentlig

Bikester er en sykkelforhandler som tilbyr ekspertise innenfor sykler og sykkelutstyr. Med et bredt utbud av produkter fra verdens mest kjente merkevarer, har du funnet stedet for alt du behøver til din sykkel.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

70%
rabatt
Rabatt
Sykkelhjelmer med opptil 70% rabatt
Utløpt rabatt
Se kampanje
70%
rabatt
Rabatt
Spar 70% på flere kjente merkevarer i outleten
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%
rabatt
Rabatt
Få opptil 60% rabatt på bremser
Utløpt rabatt
Se kampanje
100 krRabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Få fordeler med Bikester nyhetsbrevet

Melder du deg på Bikesters nyhetsbrev i dag, gir du deg selv muligheten for å spare masse penger på din neste sykkel og utstyr dertil. Tilmeldelsen til nyhetsbrevet er helt gratis og fordelene som følger med er disse:
1. Du får 100 kr i gavekort for innmeldelsen
2. Motta eksklusive kampanjer
3. Få eksklusive Bikester rabattkoder
4. Bli alltid oppdatert om alle rabattene
5. Nyheter og tips fra sykkelverdenen
Gå til Bikester nettside

Det er alltid salg her på siden

Det som er veldig lekkert med Bikester er, at det alltid er salg på siden. Med flere tusen produkter bare i salgskategorien er mulighetene store, for at du kan slippe unna med et enormt fett kupp! Du sparer nemlig opptil 70% på produkter under denne kategorien. Velg blant annet mellom produkter fra:
1. Sykler
2. Tøy
3. Tilbehør
4. Sykkeldeler
5. Triathlon
6. Løping
7. Svømming
2500
Vis merVis mindre

100 dagers fri returrett

Hos Bikester får du alltid 100 dagers fri returrett med på kjøpet. Lever produktene ikke opp til dine forventninger eller ønsker du bare å returnere varen, kan dette gjøres helt gratis. Med returseddelen som kommer med pakken inngås den fri re turning. Ønsker du å returnere større produkter, så som en sykkel, må du kontakte Bikester kundeservice. Kjøpesummen blir refundert så snart varen er mottatt hos Bikester.
2500
Vis merVis mindre

Alle de mest kjente merker

Bikester går ikke inn for å nedjustere av sortimentutvalget. Dette kan snilt ses på de flere hundre forskjellige merker de tilbyr i deres nettbutikk. Det brede utvalg av merkevarer skaper også sikkerhet for deg som kunde, hvis du skulle ha behov for en spesiell sykkeldel, på veldig kort tid. Var de mest kjente til de mindre kjente, Bikester har det hele:
1. Cube
2. Trekk
3. Everest
4. Scott
5. Hard Rock
6. Merida
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?