Gyldige BikBok rabattkoder hos Gule Sider

Spar penger med våre BikBok kuponger i Oktober 2019

Er skandinaviske trender noe du interesserer deg for, men på samme tid liker du også å spare. Her finner du nemlig den nyeste mote, samt alle måter du kan spare på
260
Beste kupong
20%
Rabattkode
Rabattkode

Som medlem av deres klubb mottar du en BikBok rabattkode på 20%

Se kode
40%
Rabatt
Rabatt

Nå er det siste sjanse for alle disse produktene

Se kampanje
70%
Rabatt
Rabatt

Spar opptil 70% på salget

Se kampanje
( rabattkoder)

Bra å vite

Rask og gratis levering

Rask og gratis levering

Hos Bik Bok får du alltid gratis levering på deres alle deres produkter. Leveringstiden kommer mye an på hvor du bor i Norge, men den normale regel er 2 leveringsdager for postnummer 0000-3999, 3 leveringsdager for 4000-7599 og 4-6 leveringsdager for 7600-9999.
Bytte og returnering

Bytte og returnering

Bytte, returnere og reklamere for Bik Bok produkter er helt gratis. Du kan enten sende det retur til Bik Bok eller gå inn i en av deres butikker og bytte det der. Det beste er å gå inn i en fysisk butikk for å bytte din vare, da det er den måte du raskest får dine penger eller et annet produkt på.

Tidligere rabattkoder som har utløpt

20%
Rabatt
Rabatt
Som medlem av Bik Bok klubben får du 20% rabatt på skjorter og bluser
Utløpt rabatt
Se kampanje
50%
Rabatt
Rabatt
Sensommersalget gir deg massevis av produkter til halv pris
Utløpt rabatt
Se kampanje
60%
Rabatt
Rabatt
Opptil 60% rabatt på utvalgte smykker hos Bik Bok
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
Få 20% rabatt på alle jeans i butikken
Utløpt rabatt
Se kampanje
10%
Rabatt
Rabatt
Som medlem av Bik Bok klubben får du nå 10% rabatt på alle jakker
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%Rabattkode
En ny kupong har akkurat kommet

Fete klær på nett

Er det den skandinaviske mote som interesserer deg så er du kommet til det rette sted. Hos Bik Bok finner du nemlig klær på nett med de nyeste trendene fra motebransjen. Med flere hundre plagg i forskjellige stiler, typer og sesonger kan du selv mikse, tolke og gjør ditt outfit til noe helt personlig. Men det gode er også at du også finner masse av nyheter, inspirasjon og sparemuligheter. Bik Bok har det hele og ønsker du å spare litt på din mote, så følg med her hvor du kan få en Bikbok rabattkode, tilbud og andre muligheter for å spare mange penger.
2500
Vis merVis mindre

Få en 20% Bikbok rabattkode

Når du melder deg på Bik Boks kundeklubb får du mange forskjellige fordeler. En av disse fordelene er at du mottar en BikBok rabattkode på 20% som du kan bruke på ditt første kjøp. Du får dessuten poeng hver gang du handler klær på nett. Andre spesielle tilbud og rewards er også noe du ofte kommer til å se. Bik Bok medlemskapet er en god måte å følge med på moten og spare penger mens du gjør det.Gå til BikBok nettside

BikBok Salg

Det er selvfølgelig alltid BikBok salg og her kan du virkelig spare mange penger. Altid med mere enn 100 varer på salg, finner du enkelt utvalgte produkter som har enorme rabatter på opptil 70%. Ta turen forbi BikBok salg og score deg et lekkert produkt til nesten ingen penger.
2500
Vis merVis mindre

Prøv i butikk kjøp på nett

Hvis du i tvil om klærne passer deg så kan det være en god ide, å gå i en av Bik Boks mange fysiske butikker landet over. Du finner for eksempel fysiske butikker som:
- Bik Bok Bergen
- Bik Bok Oslo
- Bik Bok Stavanger
- Bik Bok Trondheim
Men husk bare prøve varen i butikken og kjøp dem hellere på nett, for det er her du har flere muligheter for å spare mange penger. Her kan du nemlig bruke Bik Bok rabattkoder, online-tilbud og andre rabatter du finner rundt om på nettet.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?