Gyldige Bianco rabattkoder

Få avslag med våre Bianco kampanjekoder i Juni 2019

I behov for noen nye og stilige sko er Bianco det rette stedet for deg. Med et stort tilbud på sko og lave priser er det alt du kan ønske deg.
260
40%
Rabatt
Rabatt

Sko med siste sjanse får du til 40% rabatt hos Bianco

Se kampanje
50 kr
Rabatt
Rabatt

Få en 50 kr rabattkode når du melder deg på Bianco sitt nyhetsbrev

Utløper i morgen
Se kampanje
( rabattkoder)

Få sesongens trendy sko her

Snakk med kundeservicen

Snakk med kundeservicen

Du kan alltid snakke med kundeservicen, om det er noe du lurer på. Bianco har ikke faste åpningstider, men svarer alltid raskest mulig på e-poster og telefon i alle hverdagens arbeidstimer.
Følg Bianco på dems sosiale medier

Følg Bianco på dems sosiale medier

Akkurat nå kan du følge Bianco på sosiale medier for inspirasjon og nyheter om produkter. Utover det er det også fullt av Bianco rabattkoder og andre rabatter du kan bruke på nettbutikken.

Alltid 30 dagers fri returrett

Hos Bianco får du alltid 30 dager til å bestemme deg om du gjerne vil ha produktet. Er du ikke fornøyd med produkter eller ønsker du blot å sende det retur dekker Bianco alle returomkostningene. Det eneste du skal gjøre er å sette returlappen du har motta med bestillingen på pakken igjen og sende det retur til Bianco.
0
Vis merVis mindre

Spar mye penger på siste sjanse

Hos Bianco får du vårens sykeste sko kolleksjoner! Nye sko, farger og trender kommer inn på markedets og Bianco tar sammen med deg våren med en storm. Sjekk ut hva trenden kommer til å være denne våren på Bianco.no.

Hvem er Bianco

Bianco er en trendy skandinavisk sko brand for kvinner og menn til overkommelige priser. Med mere enn 30 år på sko markedet kan Bianco tilby et stort utvalg av fasjonable sko på nettet.
0
Vis merVis mindre

Tidligere rabattkoder som har utløpt

10%
Rabatt
Rabattkode
Ekstra 10% rabatt i salget med Bianco rabattkode
Utløpt rabatt
Se kode
Fra
399 kr
Rabatt
Vårnyheter fra Bianco fra kun 399 kr
Utløpt rabatt
Se kampanje
55%
Rabatt
Rabatt
Siste sjanse på damesko
Utløpt rabatt
Se kampanje
20%
Rabatt
Rabatt
Som medlem av MyBianco får du 20% rabatt både på nett og i butikk
Utløpt rabatt
Se kampanje
40%Rabatt
En ny kupong har akkurat kommet

Finn din rette størrelse

Størrelser, passformer og mål kan være forskjellige fra brands til brands. Derfor er det viktig å vite hvilken størrelse passer til deg når du kjøper på nettet. Med størrelsesguiden fra Bianco kan du sjekke størrelsene fra hver brand og se om de passer til deg. For å gjøre dette må du ha målene på deg selv. Om du ligger mellom to størrelser anbefaler Bianco at du bestiller to størrelser hjem og prøver dem hjemme hos deg selv. Send størrelsen som ikke passer deg i retur når du mener du har funnet den riktige størrelse.Gå til Bianco nettside

Sånn sporer du din pakke

Når du handler hos Bianco kan du alltid spore din ordre med posten så du vet når den kommer. Etter du har laget en bestilling sender Bianco deg en ordrebekreftelse hvor du finner ditt sporingsnummer. For å sjekke hvor pakken er det bare å skrive inn ordrenummeret på Bestseller og du vil se hvor pakken befinner seg. Det kan ta opptil 2 dager før du kan spore pakken da alle pakker blir sendt fra et lager i utlandet.
2500
Vis merVis mindre

Få årets trendy sko

Hos Bianco finner du et stort utvalg av fasjonable sko til damer. Går du inn under "Damesko" og deretter "Trending" finner du de skoene som er mest inn for tiden. Du kan velge mellom kategoriene:
1. Festsko
2. Hverdags sko
3. Business sko
Finner du noe du liker men skoene ikke er med rabatt, kan du vente med shopping til vi har en Bianco rabattkode liggende til deg
2500
Vis merVis mindre

Spar mye penger på siste sjanse

På siste sjanse produktene kan du spare enormt mye penger. Når det ikke er flere skomodeller av en spesifikk type kommer skoene i denne kategori sammen med en lekker rabatt så kundene som er raske på fingerene kan spare store summer. Besøk siste sjanse kategorien og finn trendie sko til både herre og dame, nedsatt til en overraskende lav pris.
2500
Vis merVis mindre
Mangler vi en rabattkode?
Send en rabattkode
Ønsker du å dele dette?